Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 24 Iulie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 24 iulie 2016 | 07:12


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 24 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 24 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Gandurile va sunt cam incetosate astazi. Va lasati influentat de erorile din trecut si ratati momente speciale. Incercati sa va lasati purtat de val, nu va mai faceti atatea griji.



Horoscop pentru femeia din Taur

O a doua viata ar suna ideal azi, dar cum asta e imposibil, trebuie sa va rezumati la o noua filozofie de viata. Reganditi-va strategiile si veti obtine o schimbare mai putin radicala, dar benefica.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

In ultima perioada, planetele s-au cam jucat cu emotiile dumneavoastra. E cazul sa va relaxati, stresul se va diminua vizibil. Reincarcati-va bateriile, veti avea nevoie de energie!


Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti hipersensibil, indispus si inchis. Aveti tendinta sa fugiti de emotii. Daca va simtiti rau, mai bine va retrageti astazi din lumina reflectoarelor.



Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti hipersensibil, indispus si inchis. Aveti tendinta sa fugiti de emotii. Daca va simtiti rau, mai bine va retrageti astazi din lumina reflectoarelor.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca obsinuiti sa va faceti planuri financiare lunare, azi e cea mai potrivita zi pentru a le pune la punct. Odata indeplinita aceasta atributie, puteti trece cu usurinta la urmatoarea.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti o prezenta necesara pentru cei din jur astazi. Sfaturile dumnevoastre sunt valoroase. Poate ca ar fi bine sa depuneti si ceva munca voluntara.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca nu va organizati eficient probemele din camin, ele se vor reflecta si la locul de munca. Implicati-va mai mult in vietile celor dragi!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Evitati sa ii criticati pe cei dragi, chiar daca va dezamagesc. Fiti rational si analizati daca relatiile pe care le aveti va pun pe locul doi propriile ambitii.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

O disputa cu un prieten va seaca de energie si va indispune. Noroc de partener, care va ridica mereu moralul.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Farmec+inspiratie=succes. Asta va defineste ziua de astazi, pentru ca aveti o viziune corecta asupra lucrurilor. Ramaneti realist si nu visati cai verzi pe pereti.

Horoscop pentru femeia din Pești

Va uimiti pana si pe dumneavoastra insiva cu tendinta accentuata de a-i ajuta pe cei mai putin norocosi. Va implicati intr-o activitate caritabila care va cam surmeneaza. Satisfactia de la sfarsitul zilei compenseaza insa efortul depus.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții