Cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie

Horoscop pentru cele mai credincioase zodii, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2...

Horoscop pentru femei de azi Joi 21 Iulie 2016

Written By NIKE B. on joi, 21 iulie 2016 | 09:46


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 21 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 21 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti un pic invidios pe un prieten caruia ii merge perfect in viata amoroasa. Nu e cazul sa va intristati, toate la timpul lor!



Horoscop pentru femeia din Taur

Daca vreti sa aduceti o relatie la un nivel superior, e cazul sa dati frau liber tuturor emotiilor pe care le-ati tot tinut ascunse.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E pe cale sa vi se intample un eveniment foarte fericit, dar riscati sa il ratati pentru ca nu va deschideti bine ochii. Ar fi bine sa nu mai fiti atat de defensiv si sa profitati de ocaziile care va ies in cale.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ii invadati cu afectiune pe cei din jur. Cautati compania celor care va pot schimba perspectiva asupra vietii. Originalitatea va atrage privirea mai ceva ca un diamant in soare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Credeti ca dragostea si sexul sunt diferite, dar partenerul pare sa nu aiba aceeasi parere. Sunteti confuz si nu stiti cum sa ii explicati exact care va este parerea.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti intr-o efuziune sentimentala, care va face sa va apropiati de cei din jur. Raspanditi afectiune si calm in jurul dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Va dedicati ziua infrumusetarii mediului in care va desfasurati activitatile. Aliniati-va gusturile la adancimea buzunarelor!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Simtiti nevoia sa evadati din peisajul domestic. Puteti totusi incerca sa readuceti armonia in caminul dumneavoastra, pentru a face din el refugiul dupa o zi nebuna.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o zi perfecta pentru a va rasfata. Chiar daca aruncati ceva bani in acest sens, nu exista o perioada mai buna pentru a o face. Nu veti simti micile cheltuieli, daca placerea va fi pe masura.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Relationati bine cu cei din jur, chiar daca pastrati totul la un nivel superficial. Faceti slalom prin mai multe grupuri si toti par sa va simpatizeze.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Chiar daca viata amoroassa e in umbra, reusiti sa socializati si sa traiti ziua la maxim. Si in sfera profesionala straluciti si atrageti atentia sefilor.

Horoscop pentru femeia din Pești

Prietenii va cer astazi sfaturi, dar ar fi bine sa fiti atent ce le spuneti. Nu va implicati prea tare in treburile altora.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții