Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Luni 18 Iulie 2016

Written By NIKE B. on luni, 18 iulie 2016 | 08:45


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 18 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 18 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Exercitiile fizice va vor ajuta sa iesiti din lenea care va domina in ultima vreme. Nu mai incercati sa o camuflati, sunteti deja destul de odihnit.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti pus in fata unor alegeri dificile in viata profesionala. Daca se poate, amanati orice decizie astazi. Nu sunteti prea rational.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu va mai lasati tarat in vise si imaginatie. V-ati neglijat destul indaotirile de dragul de a visa cai verzi pe pereti. Fiti mai pragmatic si deschideti din cand in cand si agenda dumneavoastra de lucru.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu fiti prea vehement atunci cand cereti o marire de salariu. S-ar putea ca seful sa va aduca argumente foarte solide pentru care nu va poate satisface cererile. Tatonati terenul inainte de a pasi inainte.



Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti sensibil si romantic, dar nu puteti pune in practica latura aceasta din cauza zilei aglomerate. E cazul sa va programati agenda in avans, daca vreti sa nu mai fiti luat prin surprindere si pe viitor.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

In loc sa mai innotati impotriva curentului, mai bine faceti un pas in spate si analizati la rece cauzele pentru care nu va merge prea bine cu partenerul. Vi se va face o oferta de munca.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti bantuit de tot soiul de fenomene oculte, pe care nu vi le explicati. Fiecare centimetru din dumneavoastra e sensibil la mediul inconjurator.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti relaxat, lipsit de griji. Aveti tendinta sa fiti extravagant si cheltuitor. Atentie, nu fiti prea generos!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti deschis si expansiv, dar aveti asteptari prea mari de la o persoana care nu va merita increderea. Distrati-va, dar cu masura!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Simtiti nevoia sa faceti ceva maret. Asemenea lucruri nu pot fi obtinute repede, fara a apela la metode neortodoxe. Atentie la consecinte!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vi se ofera o noua oportunitate, dar riscati sa ii dati cu piciorul numai pentru ca sunteti incapatanat si inchis. Largiti-va orizonturile! Si viata amoroasa va fi astazi condimentata cu un element nou.

Horoscop pentru femeia din Pești

Chiar daca va pacaliti ca trebuie sa cheltuiti bani pentru o cauza nobila, nu e neaparat necesar sa apareti la evenimente in haine noi. Fiti mai rational cu resursele dumneavoastra financiare.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții