Horoscop Urania, Pasul Fortunei 14–20 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

luni, 25 iulie 2016

Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Iulie 2016


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 25 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi, inchegarea relatiilor cu partenerii din domeniul profesional va aduce beneficii pe termen lung. Se observa un interes mai mare pentru aspectul dumneavoastra exterior.Horoscop pentru femeia din Taur

E cazul sa clarificati orice nelamuriri legate de contracte, chiar daca totul se face prin vorbe. Ati fost ingaduitor cu o persoana care a profitat de bunavointa dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi uitati toate neintelegerile din trecut si participati la activitati de grup. Avti de rezolvat indatoriri legate de computer. Sunteti in forma si apt pentru a prelua conducerea.


Horoscop pentru femeia din Rac

A fost o perioada grea, dar astazi se arata o luminita in capatul tunelului. Nu mai oftati, astazi sunteti plin de idei bune.Horoscop pentru femeia din Leu

Sunt sanse mari ca azi sa se profite dumneavoastra. Sunteti cam naiv si usor de ranit. Ganditi neclar si e riscul sa apara o cadere nervoasa.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aveti o multime de idei de redecorare a casei astazi. Viata sentimentala va este pusa la incercare si sunteti fortat sa o restabiliti prin metode nu prea ortodoxe.


Horoscop pentru femeia din Balanță

E o zi perfecta pentru a merge la un film cu prietenii. Sunteti entuziast si obtineti un bonus care va sporeste buna dispzitie.

Horoscop pentru femeia din Scorpion

Asigurati-va ca cei care lucreaza pentru dumneavoastra sunt in stare sa indeplineasca cerintele dumneavoastra. Daca omiteti acest lucru, toate neregulile lor se vor sparge in capul dumneavoastra. Cereti ajutor, daca va simtiti depasit de situatie!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va sincronizati perfect la cei din jur si comunicati excelent. Petreceti mai mult timp cu cineva drag, lucru care va da o dispozitie buna.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca nu puteti fi cu cel pe care il iubiti, iubiti-l pe cel care va e alaturi. Acelasi principiu ar trebui aplicat si in viata profesionala.Horoscop pentru femeia din Vărsător

Atitudinea pozitiva a fost un magnet pentru norocul care va bate astazi la usa. Profitati de asta pentru a va pune planurile in aplicare. Azi e mai indicat ca niciodata!

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti cuprins de o detasare emotionala si spirituala, combinata cu un idealism care nu va prea caracterizeaza. Nu sunteti ingaduitor cu cei mai putin vizionari ca dumneavoastra pentru ca va atrage numai inovatia.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5