Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Marti 12 Iulie 2016

Written By NIKE B. on marți, 12 iulie 2016 | 05:37


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 12 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 12 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti in plina forta vitala si aveti tendinta sa treceti ca vantul prin viata. Opriti-va putin pentru a asculta si ce mai au de zis cei din jur.



Horoscop pentru femeia din Taur

Calatoriile, prieteniile si cultura va alunga monotonia. Aveti nevoie de oameni care sa va stimuleze nevoia de cunoastere si aveti tendinta sa ii evitati pe cei care nu corespund acestui criteriu.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Gradul de succes al unui proiect nu trebuie masurat numai in bani. Va obsedeaza prea mult banii si uitati sa va bucurati de beneficiile emotionale ale reusitei dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Rac

Un prieten cam confuz va cere sfatul si se bazeaza pe ratiunea dumneavoastra. Ati face bine sa nu investiti in repararea greselilor lui, nu va veti mai recupera banii.



Horoscop pentru femeia din Leu

Universul e dispus sa va ajute sa mergeti mai departe, depinde numai de dumneavoastra sa decideti momentul in care puneti punct unei relatii istovitare. Apare la orizont posibilitatea unei noi relatii.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi, numai peretii caminului dumneavoastra par sa va energizeze. Nu e nimic, scoateti telefonul din priza si petreceti cateva clipe de singuratate.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Un conflict de interese planeaza asupra dumneavoastra. Nu veti reusi sa multumiti ambele parti, asa ca mai bine faceti o decizie mai devreme.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti ghiontit de vechi sentimente. Incercati sa nu afectati relatiile actuale din cauza reminescentelor. Putina auto-educare e indicata in acest moment.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti confuz in legatura cu o problema financiara, dar daca faceti din asta o obsesie, sigur nu o veti rezolva. Nu mai fiti superficial si incercati sa analizati in profunzime situatia. Daca renuntati la imaginatie, veti vedea lucrurile intr-o lumina realista.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Faceti progrese semnifiative in domeniul muncii, dar nu va incarcati prea mult. Ar fi bine chiar sa incercati sa colaborati cu cineva, pentru a va usura munca.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Un final abrupt va ajuta sa duceti la bun sfarsit planurile din ultima vreme. Nu aplecati urechea la parerile celor din jur. Concentrati-va pe tintele dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Pești

Reluati legatura cu radacinile dumneavoastra. Relatiile cu cei dragi sunt si ele mai bune.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții