Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Marti 19 Iulie 2016

Written By NIKE B. on marți, 19 iulie 2016 | 04:35


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 19 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 19 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca nu sunteti sigur de un proiect, mai bine il amanati. Confuzia dumneavoastra va afecta in mod negativ buna lui desfasurare.



Horoscop pentru femeia din Taur

Nu sunteti multumit de felul in care sunteti tratat la locul de munca, dar daca tineti in dumneavoastra aceste ganduri, cu siguranta nu veti rezolva problema.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti provocat de situatii misterioase, dileme si enigme in care va avantati fara sa ganditi. Aveti tendinta de a ignora sfaturile celor din jur. Fanatismul cu care va sustineti punctul de vedere va determina distantarea celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Rac

Viata amoroasa vi se va imbunatati daca analizati putin relatiile trecute si vedeti ce anume a mers prost acolo.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu lasati umbrele trecutului sa va afecteze prezentul. Nu uitati, cele mai multe din fricile si ideile noastre nu sunt decat umbre, care, in realitate, nu ne pot rani.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ati tinut ascunse anumite frustari care acum sunt spuse sub imperiul furiei. Din pacate, nu veti nimeri exact sursele supararilor dumneavoastra. Trageti aer in piept si concentrati-va inainte de a rani persoane nevinovate.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Singurul lucru care va poate deconecta azi e o intalnire cu prietenii. Daca nu va faceti timp si pentru ei, va veti trezi izolat si cu telefoanele inchise in nas.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Lucrurile sunt intense in mediul virtual. Atat situatia financiara, cat si cea amoroasa, vor avea de castigat daca va veti ocupa de mediul online. Bineinteles, nu e cazul sa abuzati.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Atentia va cade pe responsabilitatile financiare. Sunteti nevoit sa va auto-disciplinati in acest sens, pentru ca e o perioada delicata.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cei din anturajul dumneavoastra au un comportament ciudat fata de dumneavoastra. S-ar putea sa aveti o discutie lunga si aprinsa cu ei.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Combinati-va talentul din sfera sociala cu inclinatiile creative. Ati fost prea multa vreme pragmatic si acum simtiti ca va lipseste ceva din cotidian.

Horoscop pentru femeia din Pești

Cui pe cui se scoate si asta pare sa fie deviza zilei de astazi. Veti scapa dintr-o situatie neplacuta, dar tot printr-o actiune nu prea ortodoxa.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții