Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 1 Iulie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 1 iulie 2016 | 06:21


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 1 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 1 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aveati in plan o reuniune familiala, dar apar situatii neprevazute care va forteaza sa o amanati. Incercati sa fiti atent la agenda stabilita, chiar daca veti fi tentat sa o modificati dupa bunul plac al celor din jur.



Horoscop pentru femeia din Taur

Profitati de aceasta perioada de deschidere pentru a analiza ofertele de job pe care le-ati dat deoparte in ultima vreme. Va bucurati de o organizare perfecta a gandurilor si asta va ajuta in alegerile pe care le faceti.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E cazul sa reluati planurile marete puse in asteptare. Aveti o viziune clara asupra viitorului si e bine sa nu va culcati pe lauri. Fixati-va bine pe propriile obiective si folositi-va ambitia pentru a obtine beneficii financiare.


Horoscop pentru femeia din Rac

E bine sa fiti inteligent, dar prea multa ascutime duce la remarci taioase. Sunteti in pericol de a fi izolat. Fiti sensibil la fundamentul socio-cultural al celor din jur, pentru a nu ii face sa se simta inferiori.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi aveti de infruntat o femeie autoritara care incearca sa isi impuna cam agresiv punctul de vedere. Pastrati-va calmul, altfel veti spune un lucru pe care il veti regreta mai tarziu.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E inevitabil: o discutie legata de o problema financiara se cere purtata. S-ar putea sa nu reusiti sa obtineti o intrevedere cu persoana in cauza. Fortati putin nota si obligati-l sa discute.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Toate problemele pe care le aveati pana acum par mai usor de suportat astazi. Va descotorositi de obiceiurile puerile pentru a va putea bucura mai mult de viata. Va reintalniti cu momente din copilarie care va aduc liniste.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Veti fi fortat sa fiti activ politic, chiar daca acest domeniu nu prezinta nici un interes pentru dumneavoastra. Si asta pentru ca o problema de acest fel planeaza asupra comunitatii din care faceti parte si vi se cere sa contribuiti la rezolvarea ei.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi, comunicarea pare sa nu functioneze, indiferent de cate eforturi depuneti. Inainte de a raspunde oricarei cereri, asigurati-va ca intelegeti foarte bine ce vi se cere.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Trebuie sa duceti la bun sfarsit o obligatie mai veche. Investiti mai mult in propriul look astazi, astfel reusiti sa imbinati utilul cu placutul.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Norocul va surade in cele mai neaasteptate domenii. Un prieten va aduce vesti care va entuziasmeaza. Veti constata ca lucrurile bine facute necesita timp si angajament.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ziua se anunta foarte aglomerata. Incercati sa fiti cu un pas inainte, pentru a nu fi luat prin surprindere. Sunteti frustrat ca cei din jur nu fac la fel si sunteti nevoit sa impartiti atributii in stanga si in dreapta.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții