Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 22 Iulie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 22 iulie 2016 | 08:27


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 22 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 22 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca nu va mai regasiti din punct de vedere spiritual, cu siguranta nu veti gasi raspunsuri in lumea inconjuratoare. Numai in sinele dumneavoastra veti afla ceea ce cautati.



Horoscop pentru femeia din Taur

Faceti datorii inutile, mai bine va temperati tendintele extravagante. Nu tot ce straluceste e aur si nu ii veti impresiona pe cei din jur cu posibilitatile dumneavoastra financiare.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Norocul va surade astazi in plan general. Riscati sa va pierdeti simtul realitatii, dar cei din jur sunt atrasi de buna dumneavoastra dispozitie.


Horoscop pentru femeia din Rac

Calatoriile si distractia din ultima vreme isi cam pun amprenta pe rutina dumneavoastra. E cazul sa luati o pauza si sa traiti intr-un ritm mai lent.



Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti foarte responsabil si hotarat sa va duceti la bun sfarsit toate indatoririle astazi. Va avantajeaza relatiile cu cei mai in varsta, pentru ca puteti profita de experienta lor.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Se bat in dumneavoastra nevoia de libertate si cea de implinire profesionala. Daca ati fi mai flexibil, ati reusi sa le imbinati cu succes.


Horoscop pentru femeia din Balanță

O persoana care va starneste amintiri neplacute va apare azi in cale. Ar fi bine sa ii evitati influenta negativa.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti stapan pe viata profesionala si pe cea emotionala. Sunteti mai energic decat de obicei si actionati ca un magnet pentru cei din jur. Apare o noutate in viata sentimentala.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Trebuie sa va acomodati cu ideea ca pur si simplu, e o perioada in care nu puteti fi inaintea tuturor. Faptul ca sunteti mereu in cautarea idealului va provoaca suferinta in plan emotional, amplificata de problemele din familie.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca relatia de dragoste nu merge prea bine, incercati sa va amintiti care erau lucrurile care o faceau frumoasa in trecut. Daca va incapatanati sa vedeti numai in negru, sigur nu o veti salva.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Stim, aveti tendinta de a va infunda in frigider, ori de cate ori va simtiti depresiv. Daca nu va controlati, veti dori sa aruncati oglinzile din casa ori de cate ori va priviti in ele.

Horoscop pentru femeia din Pești

Rabdarea si perseverenta isi arata astazi roadele: o dorinta ascunsa si veche vi se indeplineste. S-ar putea sa fie ceva legat de o relatie la care ati tot visat.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții