Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei saptamana 18-24 Iulie 2016: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 18 iulie 2016 | 08:58


Horoscop pentru femei saptamana 18-24 Iulie 2016: în funcție de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 18-24 Iulie 2016: Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aveti grija sa nu aveti o criza de nervi saptamana aceasta! Sunteti singura sursa care va provoaca nervi si stres. Exista lucruri in viata pe care nu le puteti schimba dupa bunul plac, indiferent de cat incercat. Decurg asa cum a fost scris si chiar nu aveti cum sa le opriti. Stiti foarte bine cand este un astfel de caz. Tocmai de aceea, este indicat sa le luati asa cum sunt. Peste vreo 1000 de ani, s-ar putea ca mintea umana sa se dezvolte atat de mult, incat sa schimbe ceva doar cu forta sa. Ca si cum ati stii din timp cine va castiga un meci de fotbal sau de t enis. Saptamana aceasta sau cea care urmeaza aveti probleme de acest gen, dar vor trece destul de usor.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti mai silitor ca niciodata saptamana aceasta, motiv pentru care aveti cateva realizari. Aveti foarte multa energie si rezolvati totul cu entuziasm si incredere. Acest lucru se aplica si in cazul energiei mentale, in timpul discutiilor cu prietenii si cunostintele. Va puteti apara punctul de vedere in orice situatie. In aria privata, ca si in cea profesionala, vi se va da ocazia sa va ordonati toate problemele si sa va aranjati pionii pe tabla de sah in asa fel incat sa fiti complet protejat. Acest lucru poate avea rezultate surprinzatoare la locul de munca. Veti avea ocazia, de exemplu, sa va asumati responsabilitatea in unele cazuri care, la final, va vor aduce o promovare sau o crestere a salariului. Este o buna ocazie de a demonstra ca puteti duce mult si ca va descurcati cu responsabilitatile. De asemenea, interactionati bine in cadrul unui grup. Acest lucru se datoreaza energiei pe care o emanati. Daca ati fost de curand in vacanta, inseamna ca acesta este motivul starii in care va aflati. Per total, se poate spune ca va asteapta o perioada minunata in fata.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

In sufletul tau ti-ai dori sa te indragostesti din nou. De preferat sa te indragostesti lulea. Ti-ar placea sa te plimbi pe malul marii si sa fredonezi cantece de dragoste. Ei bine: stelele ti-au pregatit o surpriza. Te vei indragosti si o vei face chiar pe nesteptate, asa cum nu ai mai fost vreodata. Alinierea planetara face ca acest efect sa dureze pana la mijlocul lunii. Asa ca nu iti face griji, daca dragostea nu va veni la tine chiar in aceasta saptamana. Va veni si timpul tau pana la jumatatea lunii. Ar fi o idée buna sa vorbesti cu familia, daca e cazul.



Horoscop pentru femeia din Rac

Aceasta criza pare de-a dreptul imposibila, dar daca vreti sa faceti un imprumut sau o ipoteca, faceti in asa fel incat tranzactia sa se incheie saptamana aceasta sau cea viitoare, in cel mai rau caz. Mai ales daca implica efecte pe termen lung. Contractele legate de imprumuturi sau de construirea unei case, de exemplu, trebuiesc semnate saptamana aceasta. Nu intarziati, fiindca s-ar putea ca pozitia pozitiva a stelelor sa dispara. Mai incolo, s-ar putea sa mai apara o mica problema: cineva s-ar putea decide ca vrea sa faca niste schimbari (esentiale). Probabil ca acum va este foarte dificil sa va imaginati toate scenariile, dar in cateva luni toate piesele acestui puzzle se vor lega de la sine. Daca intarziati cu semnarea contractului, va creati singur probleme.




Horoscop pentru femeia din Leu

Viata dumneavoastra este destul de armonioasa pentru moment. Exista tensiuni si extaz in jur, dar nu fac decat sa va completeze viata. Astfel, sunteti mai satisfacut si veti vedea lumea din jur intr-un mod pozitiv. Va place sa fiti in preajma prietenilor sau a familiei, sau a celor la care tineti. De asemenea, exista si o relatie de dragoste care va face sa fiti mult mai fericit. Ce altceva sa mai vreti de la viata? Sunteti fericit atat cu familia, cat si cu prietenii si cu persoana pe care o iubiti. Contactul fizic conteaza foarte mult pentru dumneavoastra. Chiar daca abundenta nu face bine nimanui, nu inseamna ca va face un rau. Va bucurati de bucurie, ca sa spunem asa. Cei care va sunt apropiati vor vedea acest lucru.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Bunastarea si armonia vor continua si in decursul acestei saptamani pentru tine. Nu esti tocmai dispus sa lucrezi in plus si nu ai rabdare sa porti o discutie serioasa. Lucrurile insa stau altfel pentru nativi nascuti la sfarsitul lunii a caror pozitie astrala este in stransa legatura cu cea a Capricornului. Esti in stare sa abordezi subiecte dificile. Totusi tine minte ca legea nu reprezinta dreptatea. Nu iesi in evidenta. S-ar putea sa te lovesti de un zid de rezistenta, incercand faci diferenta intre lege si dreptate. Si asta nu te ajuta cu nimic. Nativi nascuti la sfarsitul lunii ar face mai bine sa ii ajute pe cei din jur. Se vor simti in largul lor facand asta in aceasta perioada. Nu-ti face griji in privinta greselilor. Esti prea in forma luna asta ca sa o dai in bara.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca exista subiecte importante de discutat sau negocieri, va sfatuim sa asteptati o perioada. Conform stelelor, va va fi greu sa duceti acele negocieri in punctul in care doriti. Indiferent de cat sunteti de elocvent, va veti lupta cu morile de vant. Aveti rabdare, insa. Peste cateva luni veti avea succesul pe care vi-l doriti. Daca v-ati gandit vreodata sa intrati in politica, acum este momentul. De ce nu mergeti la partidul care va impartaseste ideile? Ce va retine?



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pe plan profesional totul merge ca pe roate. Prin urmare saptamana acesta ai destul timp liber sa petreci niste clipe minunate in compania prietenilor si a familiei. Asigura-te ca iesi din casa. Asta te va impiedica sa te agiti si sa lucrezi in momente in care nu te vei putea concentra. Pe plan personal cauti de ceva vreme o noua dragoste. Saptamana acesta vei avea destul timp pentru acesta cautare. Lasa usa larg deschisa: dragostea si aventura sunt pe drum! Se poate sa fii nevoit/a sa astepti urmatoarea luna pentru ca dragostea sa apara, dar semnele vor aparea saptamana asta. Cineva va aparea in viata ta ca din senin! Caldura sufleteasca si siguranta sunt garantate, pe buna dreptate. Si nu cumva, asta conteaza cel mai mult pentru tine?




Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa va certati cu cineva saptamana aceasta din cauza unui proiect la care lucrati impreuna. Lasati-i un pic de spatiu in care sa se descarce si nu va razbunati pe acea persoana din cauza ca v-a suparat altcineva. Aceasta metoda va va ajuta atunci cand veti dori sa aveti ultimul cuvant. Acest tip de comportament matur nu va scapa neobservat. Veti fi foarte atragator pentru cineva din zodia gemenilor sau a balantei cu ocazia unei petreceri sau a unei intalniri festive. Fiti cu ochii in patru. Veti avea parte de o regasire interesanta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va trebui sa va ocupati de o problema legata de o asigurare. Fiti foate atent la scrisul mic, mai atent decat sunteti de obicei. Acum s-ar putea sa nu fie cazul sa fiti atat de atent la acest detaliu. Credeati ca asigurarea va acopera cheltuielile, dar nu se ocupa de situatia in care va aflati. Ca rezultat, va veti intreba daca nu cumva trebuia sa faceti asigurare si pentru astfel de evenimente, fiindca va costa mai mult reparatiile decat v-ar fi costat serviciile de asigurare. Sansele ca acelasi eveniment sa se petreaca din nou sunt nule. De ce nu folositi banii acestia pentru a cumpara un cadou pentru un sagetator sau un rac in ale carui brate va veti afla in urmatoarele saptamani? Stelele va asigura ca se va intampla acest lucru.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Saptamana asta poti sa comunici mai bine ca niciodata ce gandesti, simti sau intentionezi sa faci. Sa vorbesti cu persoana iubita, va fi, prin urmare, mult mai placut si usor ca ultimele dati. Nu vor exista blocaje comunicationale. Asta va constitui deaseamenea un avantaj in relatiile cu cei din jur. La munca iti va fi mai usor sa lucrezi in deplina armonie cu colegii. In cadrul negocierilor vei fi capabil/a sa iti pui in valoare punctele de vedere, asa incat oamenii cu care negociezi sa nu iti poate rezista. Vei fi capabil/a sa realizezi lucruri care in mod normal ti se par greu de realizat. Nu lasa ca lucrurile marunte sa iti distraga atentia. Concentreza-te asupra lucrurilor cu adevarat importante. Ai schitat niste planuri minunate. De ce sa nu le arati celor care pot fructifica aceste idei?


Horoscop pentru femeia din Pești

Veti avea o saptamana minunata. Va veti distra mai mult decat de obicei la locul de munca, acasa si alaturi de familie sau prieteni. Energia dumneavoastra ii face pe altii sa fie invidiosi, mai ales pe un berbec. Gandurile negative si atitudinea acestui berbec nu va influenteaza, insa, deloc. Dumneavoastra doar priviti partea plina a paharului, neavand deloc timp sau rabdare pentru gelozie. Astfel, putem spune ca este o saptamana in care trebuie sa va folositi din plin sentimentele si gandurile pozitive. Incercati sa rezolvati problemele care dureaza de ceva timp si la care nu credeati ca veti gasi solutie. Daca rezolvati aceste probleme saptamana asta, veti descoperi o cale noua pe care o puteti urma, o directie care nu afecteaza si nu ofenseaza pe nimeni.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții