Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei saptamana 25-31 Iulie 2016: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 25 iulie 2016 | 05:39


Horoscop pentru femei saptamana 25-31 Iulie 2016: în funcție de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 25-31 Iulie 2016: Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aveti mare grija sa nu va lasati inghitit cu totul saptamana aceasta. Se pare ca sunteti prea bun pentru lumea asta. Nu dati bani nimanui, nici in cantitati mici. Si nici nu va lasati plimbat peste tot la munca. Poate nu va dati seama ca acest lucru se intampla, dar un scorpion care tine la dumneavoastra vede tot ce patiti. Avand in vedere pozitia recenta a stelelor, s-ar putea sa cunoasteti persoane noi. Poate fi vorba de o relatie de dragoste, dar nu este obligatoriu. In orice caz, va fi o relatie care va deschide niste usi interesante in viitor. Aceasta persoana tine cu siguranta la dumneavoastra. Cea mai frumoasa zi pentru o dragoste noua este duminica. Fiti atent la starea dumneavoastra de sanatate. Daca o tineti tot asa, pana si sexul vi se va parea obositor.



Horoscop pentru femeia din Taur

Va fi o saptamana superba, plina de aventuri si surprize. Norocul va zambeste! Prietenii si cunostintele dumneavoastra vor fi purtate de starea dumneavoastra de bine. Sa nu fiti surprins daca nu auziti nimic de rau. Practic, oamenii asezati la o masa plina de persoane bine dispuse nu isi mai povestesc problemele, fiindca uita de ele. In timpul intalnirilor de saptamana aceasta, singurele subiecte vor fi cele umoristice. Bucurati-va din plin de aceasta perioada! Aceasta influenta pozitiva va dura cateva luni bune.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

De ce nu faceti ceva diferit sambata viitoare, fata de ce faceti in mod normal? Nu lasati vremea sa va opreasca, plecati la tara! In aceasta perioada a anului, vremea este superba. Este mult mai bine sa stati afara, in aerul acela curat, decat pe stadion sau la teatru. Este mai bine decat daca va uitati la televizor. Numai faptul ca sunteti acolo si ca va bucurati de natura este diferit. De-abia dupa ce veti fi incercat, va veti da seama de diferente. Ridicati-va mepede! Ascundeti telecomanda undeva si nu va porniti calculatorul in aceste zile. Suiti-va pe bicicleta sau in masina si mergeti la o plimbare lunga cu partenera, daca aveti, sau cu un prieten foarte bun. Toata lumea va fi mai satisfacuta.



Horoscop pentru femeia din Rac

V-ati gandit sa va cautati un loc nou de munca, dar nu v-ati gandit inca la detalii. De ce nu va faceti o lista chiar saptamana aceasta? Astfel, veti stii mai bine ce trebuie sa cautati. Cu toate acestea, nu prea este momentul sa aplicati la un loc nou de munca. Va trebui sa asteptati cel putin pana peste cateva luni. La prima vedere, s-ar spune ca este o saptamana linistita in ceea ce va priveste. Dar o reintalnire cu un vechi prieten va schimba acest lucru. Va fi foarte frumos sa stati la aceeasi masa si sa depanati amintiri. Va veti intoarce acasa mai tarziu decat ati preconizat, iar cineva nu va fi deloc multumit de acest lucru. Saptamana incepe linistit, dar sfarseste in mod activ.




Horoscop pentru femeia din Leu

In aceasta luna alinierea planetelor iti va da o stare scurta dar intensa indragostire. Dar acum, ca nebunia a luat sfarsit poti vedea cu adevarat persoana din spatele norisorilor roz, revii cu picioarele pe pamant. Incearca totusi sa nu uiti ca te-ai bucurat din plin de acesta perioada. Sentimentele pe care le experimentezi atunci cand esti indragostit/a nu pot fi controlate. Vin si pleaca dupa bunul plac. Iar persoana care te consoleaza acum intentioneaza sa faca exact lucru urmator: sa-ti ridice moralul. El sau ea se va dovedi un prieten mai bun decat persoana care ti-a sucit mintile. Sa fii indragostit/a nu este de ajuns chiar daca te faci sa te simti minunat. O prietenie adevarat si plina de caldura sufleteasca este cu mult mai binefacatoare. Te face sa te simtit multumit/a si fericit/a, sa te simti in largul tau.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Viata ta amoroasa are nevoie de un nou impuls. Poti sa te implici si tu in asta. Un pic de dulcegarie, un pic de romantism si cateva cuvinte mieroase vor face minuni intr-o relatie care abia se mai tine pe picioare. Nu trebuie sa intri in rutina. Spalatul hainelor la timp, cumparaturile facute de la sine, cateva flori aduse acasa sau dusul gunoiului afara, par sa faca parte din rutina, in mod evident, facute in majoritatea timpului de celalalt. De ce sa nu demonstrezi din cand in cand ca iti apreciezi partenerul?! Tie nu ti-ar placea sa fii apreciat/ apreciata? Saptamana asta ar trebui sa discuti aceste probleme cu partenerul tau. Descrie clar si detaliat ce anume iti place la el/ea.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Saptamana acesta incearca pe cat posibil sa-ti faci un program. Asta iti va aduce mai mult timp liber, ajutandu-te astfel sa-ti atingi scopurile propuse. Fa o vizita pe la centrele de fitness sau alearga de cateva ori. Asta iti va aduce multa energie la nivel mental. Este o saptamana excelenta sa te pui la punct pe plan financiar. Poate ca ar trebui sa te gandesti sa-ti renegociezi chiria sau cheltuielile de intretinere sau poate sa faci un nou imprumut. Fii pe faza si nu te lasa tentat/a de promisiuni puerile. Te poti confrunta cu o inselaciune. I-ati ceva timp de gandire, in mod serios, inainte sa iei vreo decizie, lasa-te ghidat /a de intuitie! Nu te ingrijora datorita problemelor de acasa. Micile probleme se vor rezolva aproape de la sine daca vei discuta cu persoana iubita. Ai grija sa mentii comunicarea activa!



Horoscop pentru femeia din Scorpion

In cursul acestei saptamani planetele au o pozitie importanta pentru tine. Efectul ecestei pozitii este ca vei simti o dorinta arzatoate sa iti schimbi complet viata. Noile circumstante par atractive. Poate ca vei vrea sa te muti sau chiar sa emigrezi. Poate ca iti vei gasi o noua slujba. Sau poate ca incepi sa te bucuri de averea ta, daca ti-ai agonisit-o, indiferent cat de mica sau de mare este ea. Vei incepe sa iti faci planuri asa cum nu ai mai facut-o pana acum. Se intrevede posibilitatea de a te putea descurca cu usurinta si cu mult mai putini bani intr-o alta tara. Incearca sa-ti urmezi visul la un moment dat in viata ta. Fa cu viata ta ceea ce ai visat dintotdeauna sa faci si incearca sa ignori toate obstacolele ce se vor ivi in calea indeplinirii visului tau.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aceasta saptamana stelele te influenteaza pozitiv. Iti place sa fii in compania altor persoane si sa socializezi. Datorita acestei influente, ai legaturi puternice cu partenerul/partenera. Simti nevoia sa sprijini si sa ai grija de cineva.
Ai grija la ce mananci si nu exagera. Nu iti va fi usor, dar este necesar. Joia va fi cea mai buna zi a acestei saptamani. Te va patrunde un sentiment minunat care, insa, nu va dura foarte mult. Datorita acestui sentiment, persoanele vesele se simt atrase de tine. Interactiunea dintre tine si aceste persoane chiar va fi frumoasa.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aceasta saptamana stelele te influenteaza pozitiv. Iti place sa fii in compania altor persoane si sa socializezi. Datorita acestei influente, ai legaturi puternice cu partenerul/partenera. Simti nevoia sa sprijini si sa ai grija de cineva.
Ai grija la ce mananci si nu exagera. Nu iti va fi usor, dar este necesar.
Joia va fi cea mai buna zi a acestei saptamani. Te va patrunde un sentiment minunat care, insa, nu va dura foarte mult. Datorita acestui sentiment, persoanele vesele se simt atrase de tine. Interactiunea dintre tine si aceste persoane chiar va fi frumoasa.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Fii cu ochii in patru la un nativ din zodiac Scorpion in cercul tau de prieteni si cunostinte. Este vorba de cineva care vrea sa fie in compania ta si care va pune cateva intrebari la intamplare fara sa-si demaste adevaratele intentii. Ti-ai tine gura inchisa daca ai sti ce intentioneaza cu adevarat. Deci tine-ti atuurile in maneca in vecinatatea acestui nativ din Scorpion. In acelasi timp un Capricorn iti va iesi in cale. Acest Capricorn iti place cu adevarat chiar daca vei fi indecis/a. Cunosti persoana asta de ceva vreme. Dar intr-un fel sau altul nu ati avut niciun fel de legatura unul cu celalalt. Situatia se va schimba. Prietenia ce se infiripa va dura multa vreme. Fii atent/a deci la persoanele care iti vor iesi in cale saptamana aceasta!


Horoscop pentru femeia din Pești

Vei duce ceva la bun sfarsit saptamana aceasta. Nu uita sa te bucuri din plin de aceasta realizare inainte sa te apuci de un nou proiect. Ingaduieste-ti sa te mandresti de aceasta realizare. Ai tendinta sa minimalizezi importanta lucrurilor, sa iti subminezi realizarile in timp ce oamenii din jurul tau te admira in tacere pentru puterea de decizie si initiativa de care dai dovada. Un nativ din zodiac Capricorn este uluit de felul in care iti realizezi proiectele fara sa faci pre multa valva in jurul rezultatelor tale. Fii mandru/a si bucura-te de complimentele pe care le primesti in cercul de prieteni si cunostinte. Vei descoperi ca au un efect benefic asupra ta. Cu toatea astea, nu te vor ajuta la jocurile de noroc saptamana asta, pentru ca nu vei castiga absolut nimic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții