Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 23–29 Iulie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 22 iulie 2016 | 08:54



Horoscop Urania săptămâna v23–29 Iulie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 23–29 Iulie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), discrete probleme interioare: îndoieli, analize ale unei situații care îi pun pe gânduri, disconfort fizic, dorința de a schimba ceva într-o conduită terapeutică (medicația, alimentația, regimul de viață, procedurile etc.). Alte categorii de nativi pot primi - cam pe ocolite! – informații sau sfaturi cu privire la situația lor în legătură cu locul de muncă sau al instituției înseși unde activează. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38'), Berbecii vor fi în formă, vor da dovadă de energie, de implicare în activitățile curente, de rezistență la efort.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), se conturează mai multe direcții, resimțite cu o intensitate diferită: pe direcția unor relații de prietenie sau a unor relații sociale mai apropiate pot apăra avertismente cu privire la felul în care au acționat unii dintre aceștia în detrimentul nativilor. Alteori, se pot contura invidii și gelozii destul de pronunțate astfel încât, dorința de revanșă a Taurilor, să fie sporită și, uneori, chiar îndreptățită. În sfârșit, unele iluzii se sting încet. În relațiile sentimentale s-ar putea ca, dorința de a face curat” într-o relație sufletească să fie prea insistent manifestată.

Citeste horoscopul...




Horoscop Gemeni pentru săptămâna 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), se pune problema, de la caz la caz, a succesului, a faimei, a unor premii sau doar a funcției și autorității publice pe care o dețin și în numele căreia iau decizii sau fac declarații, cu tentă împăciuitoare, de atenuare a conflictelor. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38'), relațiile cu prietenii sunt dinamice, uneori cam „sonore” dar nu neapărat stridente. Totuși, în acest răstimp, schimbul de idei cu apropiații poate să le dea echilibrul interior peste cap, să le răvășească planurile de moment prin informații din categoria surprizelor.


Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), predispoziția spre o viață spirituală mai intensă decât în alte dăți, nevoia de a medita, de a analiza, de a aprofunda pentru a găsi temeiul lucrurilor în care cred care și pe baza cărora nativii își construiesc un drum în viață. Alți Raci pot fi cuprinși de moleșeală afectivă, de renunțare, de abandon și de tristețe pe fondul unei dezamăgiri afective. Incapacitatea de a se mobiliza și de a fi eficienți în cazul unor discuții stresante sau al susținerii examenelor și concursurilor. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38'), Racii vor încerca să revină în „actualitate”, să se desprindă din mrejele gândurilor fără sfârșit și să devină eficienți.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), posibile câștiguri din redevențe și dobânzi, calcule pentru buna administrare a unui venit de curând intrat în contul lor. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38'), se întrezărește o perioadă care, pentru unii nativi, va fi importantă prin semnificațiile majore pentru evoluția și ascensiunea lor. Nota generală este de ambiție, de dorința de a înfrânge obstacolele, de a se depăși pe sine prin gesturi uimitoare, care îi vor surprind pe cei apropiați. Unii se vor mira de curajul acestora, alții de natura schimbării. Marea plăcere va fi să provoace o „revoluție” în viața lor, construind și dărâmând premize de viață, cu alura unor persoane foarte puternice și sigure pe sine.


Citeste horoscopul...







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), registrul îndoielilor și al calculelor fără sfârșit se menține în planul relațiilor parteneriale. Uneori, interesele de familie sau constrângerile unor situații-limită care operează în viața unor rude apropiate lor, îi împiedică să acționeze așa cum ar trebui într-o atare situație, de unde și confuzia sau ezitarea. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38'), bani sau ajutoare cu substrat material (aprobări, sponsorizări, etc.) pot veni, în chip neprevăzut, de la oameni necunoscuți, în condiții învăluite în mister (gest de binefacere care rămâne în anonimat) sau, în chip surprinzător, când se pierduse orice speranță.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), starea de sănătate a acestor nativi este oscilantă, fără a se putea vorbi de o stare acută de boală. Totuși, ceva le nemulțumește pe Balanțe care se vaită tot timpul că nu le priește mâncarea, că medicația pe care o iau nu-și face efectul, că poate ar fi o vorba de o altă boală decât cea diagnosticată. Cu siguranță, este vorba de o componentă psihică în această agitație organică care îi împiedică să se „împace” cu sine.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), în principal, vor fi vizate sentimentele în care s-a strecurat multă îndoială și nemulțumire și în care dorința de a se extrage dintr-o relație afectivă are numeroase motivații care țin de registrul neîmplinirii de sine. Pe direcția prietenilor „utili” și a cunoștințelor apropiate pe baza unor afinități comune, se acutizează curiozitatea și nevoia interioară de a diseca „firul în patru” și de a supune unei „site dese” comportamentul acelora.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), nativii vor simți nevoia să ajungă la sentimente mai bune față de unele rude care i-au nemulțumit mai de curând sau în trecut. Vor încerca să uite, să ierte, să treacă cu vederea, „să lase de la ei” și să dea curs sentimentelor creștine și relațiilor normale de familie. Asta nu înseamnă că o serie de contradicții vor dispare doar că ele vor fi uitate pentru moment așa se explică de ce, în alte cazuri, acest efort spre firesc și cumsecădenie al nativilor nu va avea efectul scontat.

Citeste horoscopul...




Horoscop Capricorn pentru săptămâna 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), mici activități de relaxare menite să destindă atmosfera între frați, vecini, cunoscuții ocazionali, tovarășii de drum (într-o excursie, de pildă). Deplasările, excursiile sau conversațiile au deseori un substrat, un subtext, un subînțeles, indică o a doua realitate care este acoperită de complexitatea unei situații care creează confuzie și ascunde adevărul. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38'), probleme patrimoniale pe fondul unor evenimente surpriză care schimbă oarecum datele problemei de până acum, mai ales dacă, în joc intră și averea sau bunurile unor rude ori ale familiei, în ansamblu.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), efort mare pentru a reechilibra o situație financiară dar cu șanse slabe de reușită. Veniturile, altele decât cele fixe (salariu) sunt fluctuante și nesigure. Destabilizarea bănească mai poate fi provocată de încurcăturile în care îi bagă niște prieteni ori de nevoile, de ultim moment, altele decât cele prevăzute, ale copiilor. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38'), în discuții, dialoguri și expuneri, Vărsătorii vor fi „voinicii” zodiacului. Nimeni nu-i va întrece, context astral excelent pentru evoluția lor în examene, concursuri, preselecții, verificări. Între 26 iulie (seara) și 28 iulie (până la ora 21:17'), conflicte între rudele unui nativ și soțul sau soția acestuia în care, de cele mai multe ori, la baza lor stă un interes patrimonial sauo ambiție de nezdruncinat.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), perioadă când Luna le tranzitează semnul natal și le sporește calitățile și virtuțile. În acest răstimp, ea va arunca un înțeles bun sau util lor, ori de câte ori va fi vorba de abordarea corectă a unui parteneriat, alianță sau contract, chiar dacă aceste tipuri de activitate nu vor ajunge în faza finală, a semnării unui document, Importante sunt premizele pe care acestea vor evolua. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38'), șocuri bănești, mai mari sau mai mici, în funcție de buget sau stare financiară generală.

Citeste horoscopul...



Horoscop Urania saptamana 23–29 Iulie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții