Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 21 August 2016

Written By NIKE B. on duminică, 21 august 2016 | 06:26


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 21 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 21 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunt prevazute noi informatii care vor impune o schimbare a planurilor existente. Tineti-va ochii deschisi si urechile ciulite pentru a nu rata nimic esential pentru dezvoltarea dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Taur

E cazul sa aratati celor din jur care va este adevarata valoare. Sunteti foarte popular si atrageti privirile oriunde ati merge. Tendinta de a va asuma riscuri se manifesta in special in domeniul financiar.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar parea ca a da vina pe altii pentru esecuri e simplu, dar e esential sa va asumati responsabilitatea pentru erorile trecutului. Altfel veti ramane aceeasi persoana superficiala pe care nimeni nu se va baza.


Horoscop pentru femeia din Rac

Va simtiti emotional si puteti folosi aceasta pasa din viata dumneavoastra pentru a duce relatiile pe care le aveti cu un pas inainte.



Horoscop pentru femeia din Leu

O problema va necesita toata atentia si puterea dumneavoastra de concentrare. Va confruntati si cu probleme financiare, de aceea e bine sa va pastrati energia intacta.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi buna pentru a lua parte la evenimente sociale. Sunteti o sursa de armonie si discretie pentru cei din jur. Va atrag si evenimentele culturale.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Veti trai o experienta emotionala foarte intensa. Stati pe un vulcan gata sa erupa. Nu va faceti griji, e ceva trecator! Puteti diminua efectele printr-o atitudine relaxata.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ganditi numai in retrospectiva. Orice spuneti sau faceti, are legatura cu ceva din trecutul dumneavoastra. Veti regreta un angajament facut recent. Nu veti mai reusi sa va retrageti din cursa, dar veti invata cu siguranta ceva din ea.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti debusolat de schimbari neasteptate. Veti fi incercat de tot soiul de stari de spirit contradictorii, generate de incapacitatea de a va adapta la noile situatii. E cazul sa faceti un pas in spate, pana cand se mai linistesc apele.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va va fi foarte usor sa comunicati si sa va exprimati sentimentele. Ceea ce pana acum era un simplu vis pare a capata contururi astazi si imaginatia va ajuta sa va puneti ideile in practica.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi e bine sa fiti direct si sa exprimati clar care va sunt asteptarile. Simtul creativ va ajuta sa veniti cu metode eficiente de a capta atentia prietenilor.

Horoscop pentru femeia din Pești

Luati o decizie in cariera care intra in contradictie cu emotiile dumneavoastra. Daca vreti sa beneficiati de avantaje profesionale, va trebui sa va ignorati sentimentele si sa va concentrati pe lucruri pragmatice.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții