Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 19 August 2016

Written By NIKE B. on vineri, 19 august 2016 | 06:38


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 19 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 19 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Va sunt accentuate capacitatea de comunicare si inteligenta. Mintea e agera si veti intelege clar informatiile care va ies in cale. Sunteti curios si vreti sa invatati cat mai multe lucruri noi.



Horoscop pentru femeia din Taur

Vi se va cere sa va asumati noi responsabilitati, care va seaca de energie. Fie ca e vorba de un nou proiect la locul de munca sau de un apropiat bolnav de care trebuie sa aveti grija, simtiti ca ajungeti la capatul puterilor.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti hotarat sa progresati pe toate planurile si nu mai vedeti altceva in fata ochilor. E bine sa va consoldati legaturile cu cei mai in varsta, se vor dovedi a fi un real sprijin.


Horoscop pentru femeia din Rac

Felul in care va purtati cu cei din jur va fi pus sub lupa astazi. Provocarea vine din felul in care veti reactiona la problemele anturajului. Incercati sa empatizati mai bine cu ei!



Horoscop pentru femeia din Leu

Faceti schimbari in cariera care va impun sa abordati atitudini si idei noi. Un raspuns simplu nu va mai fi de ajuns pentru noile situatii in care va veti gasi. Atentie si la dieta, ati devenit cam delasator!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu gustati glumele celor din jur si vi se va cere sa va destindeti. Umorul e adesea o masca pentru superficialitate si anxietate si dumneavoastra stiti asta prea bine.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Prietenii sunt intuitivi si reusesc sa se conecteze la emotiile dumneavoastra astazi. De aceea, puteti aborda subiecte mai delicate de discutie. Cu siguranta veti avea intelegerea si afectiunea lor.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca faceti gesturi generoase cu oameni pe care abia ii cunoasteti, veti regreta pe viitor. Nu incercati sa impresionati prin darnicie! Fiti prudent, veti avea nevoie de bani in plus in saptamanile urmatoare.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti prea zelos in tentativa de ascensiune profesionala si ignorati aspecte importante din viata personala. Pe de asupra, sefii va tot pun piedici in proiecte. E cazul sa va auto-disciplinati, inainte de a fi dezamagit.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Un prieten nu se simte prea bine si, chiar daca nu v-o cere, poate ar fi bine sa ii acordati putin din timpul dumneavoastra. Daca oferiti sfaturi, oferiti-le din inima, nu din minte!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti foarte incapatanat astazi si veti reusi sa faceti mai mult decat v-ati pus in minte. Asa ca pastrati spiritul de lupta viu si nu ii lasati pe altii sa va stea in cale!

Horoscop pentru femeia din Pești

Capacitatea de a lua hotarari practice este un magnet pentru cei din jur. Sunteti o sursa de inspiratie si liniste. Simtiti cu exactitate care sunt asteptarile anturajului.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții