Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citește Horoscopul zilei de Vineri 2 Septembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 1 septembrie 2016 | 06:36


Horoscop de azi Vineri 2 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 2 Septembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Casa a saptea a parteneriatului mentioneaza ca iti va merge bine din punct de vedere financiar, avand o viata profesionala triumfatoare. Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros. Veti visa o contopire profunda, nu doar cu celalalt, ci cu toti oamenii, care sa transceada definitiile inguste ale profesiei, se_ului, varstei si originii etnice. Cu o buna strategie si mult efort veti obtine rezultate remarcabile pe plan profesional, preluati initiativa in campul muncii, deveniti mai tenaci si mai harnici, mai increzatori in fortele proprii.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Atingeti-va de capital si extindeti-va in directii noi, ca sa va intre sume apreciabile din afacerile mai vechi. Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros. Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental. Propunerile dumneavoastra creative intrunesc aprecierea sefilor; este cel mai bine sa va ocupati singuri de proiectele in cauza.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Pregatiti afaceri importante care sa va asigure cresterea optima a castigurilor care sa va scota din saracie. Pentru ca sistemul dumneavoastra imunitar incepe sa functioneze mai bine si va sugeram sa-i dati o mana de ajutor si sa includeti in alimentatie usturoiul, de preferinta crud. Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Implicati in proiecte mari si vizibile, sunteti atenti la toate detaliile si comunicati bine cu cei cu care colaborati in privinta obiectivelor pe termen lung.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin. Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros. Neptun devine un adevarat mentor pentru sufletele voastre pe care le va scoate din amortire, inlocuind ordinea existenta cu una noua, apeland la trezirea de constiinta. Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Una dintre afacerile sau investitiile dumneavoastra poate culmina la mijlocul zilei, mai ales daca in aceasta actiune este implicat si un barbat intelept din familie. Odihna si ingrijire corporala dau rezultate foarte bune, este bine sa va luati un concediu de odihna si sa mergeti intr-o statiune montana. Neptun devine un adevarat mentor pentru sufletele voastre pe care le va scoate din amortire, inlocuind ordinea existenta cu una noua, apeland la trezirea de constiinta. Aveti ocazia sa folositi cu maiestrie niste ponturi primite discret pentru a va pune pe picioare noua afacere, sunteti ajutat in acest sens de catre asociatii dumneavoastra printr-o infuzie de capital.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Vi se ofera o frumoasa ocazie de investitie care are drept rezultat castiguri materiale si financiare. Beneficiati de o energie puternica si echilibrata, e bine sa faceti mai multa miscare si sa va ocupati de ingrijirea corpului. Dati frau liber romantismului in relatia de cuplu, fiindca simtiti o apropiere emotionanta de partener. Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor. Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic. Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita. Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Puteti rezolva cu usurinta probleme legate de bani si de statutul social si profesional. Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator. Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita. Implicati in proiecte mari si vizibile, sunteti atenti la toate detaliile si comunicati bine cu cei cu care colaborati in privinta obiectivelor pe termen lung.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

A inceput procesul de transformare a statutului dumneavoastra financiar, vi se vor suplimenta veniturile si veti deveni hiperreactivi la propuneri in vederea unei elaborari avantajoase. Tineti sub control tensiunea intraoculara, punand comprese calde cu infuzie de albastrele si galbenele, in proportii egale. Va apuca cheful de distractie si va veti amoreza de cineva pe care l-ati cunoscut la o petrecere intre prieteni. Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pregatiti afaceri importante care sa va asigure cresterea optima a castigurilor care sa va scota din saracie. Primiti energie buna din toate partile care va alimenteaza starea fizica, starea emotionala si starea mentala. Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare. Steaua uluitor de norocoasa va ajuta sa primiti recunoasterea profesionala pe care o meritati sau pentru care ati muncit in sir.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort. In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros. Iubirea din viata voastra va fi pusa pe un piedestral, va fi idealizata si va capata conotatii mistice. Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri. Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate. Partenerul de cuplu se straduieste sa va intre in gratii, ar fi o idee excelenta sa-i iesiti in intampinare. Succesul va veni usor si va va lasa cu gura cascata, dar sa aveti luciditate, harnicie, prezenta de spirit, atunci cand energiile bune va vor propulsa in varf.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții