Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Joi 1 Septembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 1 septembrie 2016 | 06:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 1 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 1 Septembrie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Negocierile va ies cu succes si sunteti luat in vizor pentru o promovare. Castigati cu usurinta increderea celor din jur si rezolvati rapid toate taskurile pe care le aveti.



Horoscop pentru femeia din Taur

Va dedicati total unui proiect care va cere perseverenta si dedicare totala. Nu amanati nimic si totul va decurge conform planurilor!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aveti de platit facturi si sunteti frustrat de lipsa banilor. Dar chiar cand lucrurile pareau mai sumbre, un castig neasteptat apare si va scoate din impas.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ganditi-va ca nivelul de implicare al celor din jur e direct proportional cu ce le oferiti dumneavoastra lor. Nu e indicat sa aveti asteptari prea mari de la oameni care au dovedit ca nu sunt in stare sa se implice in angajamente.



Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea sa va confruntati cu santajul emotional si sunteti in dileme mari. Un prieten va preseaza sa luati decizii neplacute.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Trebuie sa lucrati in ritmul dumneavoastra si nu dupa cum vor cei din jur. Chiar daca sunt in pozitii superioare, nu sunt sefii dumneavoastra directi, asa ca nu trebuie sa le ascultati sfaturile. Nu sunt tocmai bine intentionate!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Veti simti o nevoie atat de mare sa evadati din responsabilitati, incat riscati sa creati daune iremediabile. Chiar daca pentru moment scapati de griji, ganditi-va ca la intoarcere le veti gasi asa cum le-ati lasat. Sau poate chiar mai rau...





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Veti face cateva favoruri unor prieteni ai dumneavoastra, dar aveti grija sa nu se afle, fiindca s-ar putea ca lumea sa profite de acest lucru. Veti fi satisfacut daca ajutati pe cineva cu niste informatii de care au nevoie si pe care le stiti. Nu le spuneti prea mult prea usor, fiindca s-ar putea sa se obisnuiasca si sa nu iasa nimic bine.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi veti iesi in evidenta prin hotarare si ambitie. Daca mai sunteti si atent la emotiile celor din jur, va veti asigura si cateva maini in plus in proiectele viitoare. Asculati sfaturile celor apropiati!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi sunteti invaluit de o energie sexuala pe care nu ati mai experimentat-o de mult. Situatia e cu doua taisuri: fie va indepliniti cele mai salbatice fantezii, fie riscati sa va angajati in aventuri cam riscante.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o idee geniala sa achizitionati o casa mai spatioasa, dar inainte de a imprumuta bani in acest sens, amintiti-va ca trebuie sa ii dati si inapoi! Veti fi nevoit sa traiti pentru a munci si veti deveni mai tensionat ca niciodata.

Horoscop pentru femeia din Pești

Se prevede o schimbare majora in viata dumneavoastra. Cineva apropiat parasese anturajul si veti resimti un mare gol in lipsa lui.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții