Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Citește Horoscopul zilei de Vineri 23 Septembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 22 septembrie 2016 | 05:01


Horoscop de azi Vineri 23 Septembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 23 Septembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Se iveste o conjunctura care sa va permita sa intrati in posesia unei sume importante care sa va ajute in procurarea celui mai dorit obiect la care ravniti de mult timp. Pancreasul dumneavoastra va avea de castigat daca ii oferiti afine, zmeura si mure, care ii regleaza secretia de insulina, iar ficatul dumneavoastra se va bucura de aceste fructe sau de o cura cu silimarina. Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place. Aspiratiile dumneavoastra profesionale se pot realiza ca prin farmec din moment ce efortuirle fizice si mentale se ridica la cote maxime.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Patroana banilor, Venus, si prosperul Jupiter isi dau mana in ziua aceasta pentru a va suplimenta veniturile care vor acoperi dorintele dumneavoastra de a va achizitiona o locuinta noua. O cura cu ulei de catina ii poate oferi ficatului dumneavoastra protectia de care are nevoie. Luna in semnul dumneavoastra va echilibreaza, astfel incat sa puteti duce discutii productive in relatia de dragoste sau in intentia unei calatorii de relaxare. Traiti un moment in care nicio ambitie nu vi se pare prea mare, fiindca norocul si oportunitatile nu va ocolesc in cariera pe care o imbratisati.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor. Asigurati-va ca aveti un somn bun si suficient ca durata si veti avea parte de un efect secundar pozitiv: cresterea rezistentei sistemului imunitar. Iubirea din viata voastra va fi pusa pe un piedestral, va fi idealizata si va capata conotatii mistice. Vi se promite o transformare uluitoare in bine, cu o viata profesionala aglomerata, dar triumfatoare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Desi 'banii nu aduc fericirea', in urmatoarea etapa, din perspectiva astologiei financiare, aveti predispozitie spre castiguri substantiale din munca proprie. Anulati problemele dumneavoastra psihologice nerezolvate, care se pot transforma in boli fizice, facand o importanta curatenie in psihic, prin alimentarea onestitatii fata de dumneavoastra insiva. Va puteti indragosti de cineva din cercul de prieteni, pentru ca rezonati afectiv cu acea persoana. Traiti un moment prielnic pentru a va gasi un job nou, pentru a schimba orientarea profesionala spre folosul dumneavoastra.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Va aruncati in proiecte profesionale tumultoase din care puteti inregistra castiguri substantiale. Aveti o stare mentala buna, aveti o deosebita priza la public si puteti fi de-a dreptul sclipitori in maniera in care va expuneti ideile. Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor. Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala. Tonusul general e unul foarte bun, senzatia de satietate apare mai curand si digestia este mai usoara; asta inseamna si o protectie hepatica buna. Felul in care vorbiti sau va comportati poate sa-i determine pe cei din jurul dumneavoastra sa va ia ca model si chiar sa se indragosteasca de fiinta voastra. Traiti un moment in care nicio ambitie nu vi se pare prea mare, fiindca norocul si oportunitatile nu va ocolesc in cariera pe care o imbratisati.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Situatia dumneavoastra economica se echilibreaza, veti avea castiguri financiare si veti prospera. Faceti tot posibilul sa va relaxati in liniste, caci efectul ar fi unul pozitiv, de reglare a functiilor organismului. Puteti incepe o relatie de dragoste sub auspicii promitatoare; vedeti lumea in roz si va transformati in romantici incurabili. Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Combinatia energetica dintre Venus si Jupiter are ca rezultat o zi ideala pentru castiguri materiale si banesti. Aspectul armonios al fizicului si al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasa a intregului organism. Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental. Traiti un moment prielnic pentru a va gasi un job nou, pentru a schimba orientarea profesionala spre folosul dumneavoastra.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Daca pastrati calea de mijloc intre risc si traditie va puteti proteja si suplimenta veniturile si capitalul. Odihna si ingrijire corporala dau rezultate foarte bune, este bine sa va luati un concediu de odihna si sa mergeti intr-o statiune montana. Va aduceti aminte de latura dumneavoastra romantica, spre binele relatiei de cuplu sau de asociere, veti da dovada de o caldura si de o apropiere sufleteasca binevenite. Traiti un moment in care nicio ambitie nu vi se pare prea mare, fiindca norocul si oportunitatile nu va ocolesc in cariera pe care o imbratisati.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ar trebui sa ai in atentie preocuparea de a castiga bani din activitatea pe care ti-ai propus sa o demarezi astazi. O cura cu ulei de catina ii poate oferi ficatului dumneavoastra protectia de care are nevoie. Va aduceti aminte de latura dumneavoastra romantica, spre binele relatiei de cuplu sau de asociere, veti da dovada de o caldura si de o apropiere sufleteasca binevenite. Va gasiti in plina expansiune profesionala si va bucurati de prestigiu in urma unor realizari la locul de munca.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Castigurile dumneavoastra salariale pot creste cu efort minim, de aceea intreprindeti demersuri care tin de finante. Primiti influxuri energetice puternice, pozitive si vi se accentueaza spiritul de competivitate. Va puteti indragosti de cineva din cercul de prieteni, pentru ca rezonati afectiv cu acea persoana. Drumul catre succes va este presarat cu tot felul de situatii solicitante, dar pe care le depasiti pastrand limpede in minte telul pe care vi l-ati propus si etapele atingerii lui.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort. O cura cu ulei de catina ii poate oferi ficatului dumneavoastra protectia de care are nevoie. Luna in semnul dumneavoastra va echilibreaza, astfel incat sa puteti duce discutii productive in relatia de dragoste sau in intentia unei calatorii de relaxare. Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții