Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Joi 13 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 13 octombrie 2016 | 05:44


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 13 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 13 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca esti deprimat/a azi ia-o mai moale. Nu conteaza de cate ori te lovesti de un obstacol sau succes, in orice situatie conteaza curajul si de cate ori esti pregatit sa te ridici si sa cauti o alta cale.Respectul de sine se poate imbunatati. Foloseste-ti timpul ca pe o experienta menita sa te transforme.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Prieteniile si activitatile de grup primeaza acum. Nimic nu este gratis asa ca va trebui sa pui in balanta calitatile si defectele fiecarei cunostinte in acesta perioada. Poti sa ajungi la un echlibru intre a da si a lua si orice eveniment social iti va aduce beneficii.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Legarea de noi prietenii si relatii pozitive cu oamenii sunt lucruri primordiale pentru increderea in sine. Unele esecuri recente la acest capitol te pot face sa fii reticent in a face primul pas. Scapa de trecut, indeparteaza orice idee prconceputa despre ceilalti si reiinnoieste-ti increderea jucand un joc. Nu vei sti niciodata pana nu incerci.


Horoscop pentru femeia din Rac

Adu suport pentru ca actiunile tale sa transforme visurile in realitate si lasa-i pe ceilalti sa iti fie alaturi. Ambitia este un tonic major, iar cand este impartasita, toata lumea si-o insuseste. Sentimentul ca poti face orice ajunge la cote maxime si ceea ce parea irealizabil poate ajunge sa fie foarte apoape. Bucura-te de senzatie si incearca sa o implementezi cat de mult poti si celorlalti.



Horoscop pentru femeia din Leu

Tocmai te-ai decis sa iti asumi anumite riscuri in relatie si poti sa simti ca destinul karmic te cheama. O parte din provocarile vietii o reprezinta chiar abordarea lucrurilor care nu sunt neaparat bune pentru tine. Stii ce ai de facut si chiar daca elementele neplacute ale unei personae sunt evidente, tu poti allege sa iti petreci timpul cu ea.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai retineri cand trebuie sa lucrezi la potential maxim si asta poate avea legatura cu niste tare ale copilariei. Prin urmare daca te confunti cu problemele din copilarie vei putea sa depasesti unele dintre obstacolele care se pare ca te trag inapoi sau te nu te lasa sa evoluezi. Poti sa duci lucrul la bun sfarsit indiferent de obstacole.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

O relatie stransa de-a ta s-ar putea sa devina prioritara. Mariajul, contractele si parteneriatele su vazute ca fiind cheile succesului, avand multe lectii pe care le poti invata.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Vei fi un punct de sprijin pentru cineva mai tanar si mai putin experimentat decat tine. Vei gasi o legatura cu problemele pe care le are aceasta persoana, iar ea, in schimb, va simti ca i-ai luat o piatra de pe inima cand ii vei arata ce sa faca. Daca nu te implici, ii faci un deserviciu. Nu subestima puterea pe care o ai in ajutarea cuiva care trece printr-o pasa proasta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Stii exact ce vrei sa faci, dar exista multe lucruri care iti distrag atentia in acest moment. Probabil ca te intrebi de ce te-ai indepartat atat de mult de ceea ce stii ca este alegerea ta cea mai buna, atat vocational, cat si spiritual. Toate aceste distractii sunt necesare pentru a lega toate piesele puzzle-ului care iti va aduce succese in viitor. Incearca sa-ti largesti orizonturile.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Poate iti doresti ceva atat de mult incat deja simti cum e sa ai, dar imaginandu-ti exact cum va fi este o problema spinoasa, intr-adevar. Tendinta sa fii prea pretentios si critic cu ceea ce iti este prezentat poate ucide gasca ce zace in interiorul oualor de aur, asa ca daca nu poti avea pe de-a-ntregul, bucara-te ca ai jumatate.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Poti sa primesti ajutorul unui prieten azi pentru a te ajuta sa elimini sau sa rezolvi o problema pentru care te-ai framantat o perioada. Daca aceasta problema te impiedica sa evoluezi, poti sa ai parte de o noua directie in viata ta.

Horoscop pentru femeia din Pești

Orice ajustari decizi sa faci asupra stilului tau de viata sau al modului de gandire poate avea impact asupra modului in care filosofiile tale se contureaza si au success. Esti in general constient de nevoile celorlalti, dar s-ar putea sa fie necesar sa iti folosesti ideile caci s-ar putea sa auzi un strigat de ajutor. In ceea ce priveste situatia financiara, lasa-ti cartile de credit acasa, preferabil intr-un loc in care sa nu le mai poti gasi o vreme.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții