Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 1 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 1 octombrie 2016 | 06:34


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 1 Octombrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 1 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

In aceasta perioada ei ai grija de sanatatea ta. Esti pe cale sa te lasi doborat/a. Nivelul tau de energie este scazut si eforturile tale sunt sortite esecului mai mult ca niciodata. Este deci mai bine, sa depui un efort de doua ori mai mare sau sa iei o pauza si sa astepti imbunatatiri. Iti vei intra in forma in scurt timp.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Vei intra in conflict cu cei care nu sunt de accord cu ideile tale. Dorinta de a fi important/a poate genera idei ciudate si tendinte spre extravaganta. In acesta perioada pot aparea probleme de circulatie sanguina, la ficat, sau aparitia unor tumori.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cu cat devii mai interesat de bani, cu atat iti vor veni mai greu. Daca iubesti ce faci si daca esti multumit cu situatia ta, vei avea parte de rezultatele pe care ti le doresti. Rabdarea ta va disparea daca remuneratia ta va depinde de o terta persoana. Renegocierea este esentiala inainte sa faci urmatorul pas pentru a putea evita confuzia.


Horoscop pentru femeia din Rac

Pot aparea niste schimbari in viata de familie care vor fi in avantajul tau acum. O femeie, desi nu neaparat o ruda, va avea o influenta spirituala aspura ta si asupra altor rude. Este momentul sa iti extinzi dragontea in afara familiei si sa te implici in problemele comunitatii.



Horoscop pentru femeia din Leu

Incercuirea perimetrului si repararea gardurilor este ceva natural acum – separarea dintre tine si ceilalti este nevoie sa fie accentuate pentru a castiga recunoastere. Creditul castigat si crediturl datorat celorlalti trebuie sa fie bine delimitat.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ce cred ceilalti despre tine pare a fi mai important decat ceea ce esti tu de fapt, asa ca felul in care iti construiesti imaginea publica este vitala pentru a obtine success. Asta este mereu o combinatie de realizari reale cu ceea ce vad ceilalti, asa ca asigura-te care ambele aspecte iti sunt favorabile. Afla acum ce spun ceilalti.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca planuiesti o achizitie noua, cum ar fi o masina sau un alt lucru mai important, mai bine te-ai duce sa ceri sfatul cuiva mai in varsta, cu mai multa experienta ca tine in astfel de chestiuni. Ego-ul tau poate fi puternic, dar o data ce ai facut achizitia, nu mai poti da inapoi. Ia in considerare sfatul pe care il primesti de la cineva putin mai intelept.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai incredere in instinctele tale atunci cand ai de-a face cu multimile. Te poti afla in compania unor oameni ciudati care nu gandesc si nu actioneaza in modul pe care tu il consideri corect – ai incredere in tine si fii circumspect cu ei. Aceste zile sunt bune pentru a-ti reevalua principiile morale si etica.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Instabilitatea emotionala te poate impinge sa primesti un ultimatum de la cei pe care ii iubesti. Un nou sef cu care nu te intelegi iti poate cauza neliniste sufleteasca.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Este o perioada a schimbarilor si provocarilor in cariera, o perioada in care trebuie sa te adaptezi la noi realitati sau vei ramane in urma. "Nu poti mereu sa primesti ceea ce iti doresti, dar daca incerci vei primi ce ai nevoie" este unul din acele momente, este vital sa cunosti diferenta dintre nevoi reale si dorinte nerealiste.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi esti mai mult rational/a decat sufletist/a! Agitatia mentala si un oaspete nestaptat genereaza multa teniune acum. Si s-ar putea sa te descarci pe cine nu trebuie intr-un moment nepotrivit. Incearca sa nu ajungi in asemenea situatii care implica multa frustrare, sau daca trebuie evita cu orice pret frustrarea.

Horoscop pentru femeia din Pești

Schema de imbogatire rapida merge rar, dar apar ocazii sa iti imbunatatesti starea financiara, chiar daca trebuie sa fii atent pentru a se intampla acest lucru. Daca te blochezi pe o anumita cale, universul nu-ti va deschide usile sale. Trebuie sa profiti de orice ti se ofera pentru a ajunge unde iti doresti.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții