Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 18 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 18 decembrie 2016 | 06:21


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 18 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 18 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aveti capacitatea de a va disciplina mintea si de a va face ordine in ganduri, dar sunteti inhibat din punct de vedere intelectual. Vi se face rau doar cand va ganditi la idei conceptuale sau la orice este neinterpretabil si usor de dezbatut. Ancorati-va ideile si nu va intreceti cu cei care avanseaza mai lent.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Ar fi bine sa acordati atentie deosebita imbunatatirii planului profesional. Cat timp va ocupati de prestigiul propriului nume, fiti atenti la propria promovare, la actualizarea CV-ului si la construirea unei bune imagini.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi, puteti localiza orice informatie intuitiv, pana cand vi se umbla in birou. Acesta este un semn al unei boli psihologice care, deja, a atins cote ingrijoratoare.


Horoscop pentru femeia din Rac

Intuitia va tot pune in alerta si e foarte probabil ca semnalele pe care le transmite sa fie corecte. Aveti un talent mai aparte in ce priveste ghicirea sentimentelor celorlalti. Sunteti cuprins de o dispozitie visatoare si aventuroasa.



Horoscop pentru femeia din Leu

Faptul ca stiti ce va doriti si ca mergeti in directia respectiva este ocazia zilei si s-ar putea, chiar, sa va iasa in cale ocazia pe care o tot asteptati. Impartirea scopurilor si urmarea lor vor fi cele mai bune solutii pentru toata lumea, fara a aparea conflicte majore mai tarziu.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi ca un roller-coaster pentru tine. In timp ce ai parte de contexte sociale favorabile, simti totusi ca nu e de ajuns. In loc sa mai desfici firul in patru, mai bine te bucuri de lucrurile bune din viata ta!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi riscati sa fiti nevoit sa reparati daune pe care le-ati creat din propria neatentie. E o zi in care impasurile sunt favorizate de astre, precum accidentarile fizice pe care le puteti evita cu ceva mai multa grija. Mare grija la problemele sociale si relationale, insa.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Faceti-va timp sa va verificati starea de sanatate si sa rezolvati toate grijile. Imbunatatiti-va dieta, petreceti-va mai mult timp plimbandu-va si exersand, pentru ca numai astfel veti ajunge sa scapati de eventualele probleme de sanatate. Scapati de niste obiceiuri proaste, inlocuindu-le cu unele benefice.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi incepe o perioada in care constientizati propriile capacitati. E o zi propice dezvoltarii psihologice, care va va aduce mult succes, daca nu o ignorati.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi vi se ofera posibilitatea sa aduceti o nota noua in munca dumneavoastra. Ceea ce pare initial negativ poate sa se dovedeasca a fi in folosul dumneavoastra. Nu le permiteti celor din jur sa va distraga: au interese ascunse.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cineva va provoaca astazi gustul si valorile. Nu e o buna perioada pentru cumparaturi sau alegeri legate de estetica.

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu exista niciun dubiu ca aveti nevoie de exercitiu fizic, chiar daca nu dispuneti de foarte mult timp. Se poate, de asemenea, sa fiti implicat in prea multe activitati, iar acest lucru sa va epuizeze. Pe de alta parte, se stie ca extenuarea fizica nu va poate aduce decat probleme de sanatate.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții