Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 25 decembrie 2016 | 03:57


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 25 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Oportunitati excelente pe terenuri infertile. Cam asta ar fi deviza de astazi pentru tine. Vei invata ce inseamna sa ai ocazia perfecta, in momentul nepotrivit. Nu dispera, zilele nu au intrat in sac si roata se intoarce!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Esti intr-o pasa foarte creativa, lucru benefic pentru activitatile tale din sfera profesionala. Toate atributiile tale vor sta sub semnul acestei bune influente, asa ca asteapta-te sa primesti laude si, de ce nu, recompense!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Actiunile impulsive va pun in pericol echilibrul propriu.Nu e un moment bun pentru a lua decizii, pentru ca actiunile frauduloase sunt primele care va vin in minte. Fiti prudent!


Horoscop pentru femeia din Rac

Contextul astral te face deosebit de curioasa, lucru care favorizeaza extinderea orizonturilor. Decat sa iti faci griji, mai bine cauti solutii creative! Actiunile tale de moment vor avea un mare impact asupra viitorului.



Horoscop pentru femeia din Leu

Gandirea ta deschisa va fi ridiculizata astazi, dar nu trebuie sa te cramponezi. Nu toata lumea poate si trebuie sa fie de acord cu tine. Felul tau generos de a privi lumea este farmecul tau personal, asa ca ignora rautatile si continua sa iesi din tipare cu o atitudine optimista!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu mai lasa sortii sa decida pentru tine si incearca sa fii cu un pas inaintea destinului. Ai mai multa putere asupra viitorului tau decat iti inchipui de fapt, asa ca, in loc sa fii tematoare, paseste cu incredere inainte!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Trebuie sa va decideti ce vreti inainte de a porni la actiune si acesta e timpul oportun pentru consolidarea propriilor nevoi, reunirea dorintelor si stabilirea lucrurilor pe care va puteti baza cu adevarat. In ce va priveste, asta inseamna probabil sa va sprijiniti pe ajutorul persoanei iubite sau pe cel al unui prieten.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Viata sociala e foarte activa astazi. Stabilesti cu usurinta contacte cu cei din jur si inchegi cateva relatii care te vor ajuta pe viitor. Cauti relatii profunde, intime, sensibile si de durata. Esti pe piciorul de start corect!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Te vei simti descurajata de problemele financiare si ai tendinta sa te neglijezi din aceasta cauza. Cei din jur iti tot cer favoruri dar astazi e bine sa lasi altruismul la o parte si sa te concentrezi pe propria persoana.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o zi buna pentru a cauta confortul emotional in rude si prieteni, dar alegi sa te retragi si sa te izolezi. Acest lucru va starni nemultumirea celor in jur, care percep aceasta stare ca pe o indepartare a ta de cei dragi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti axata pe problemele legate de munca astazi si lucrurile vor merge bine, avand in vedere ca ai o mare capacitate de a te concentra. Pe de alta parte, neglijezi alte aspecte importante ale vietii, ca iubirea, socializarea sau relaxarea. Incearca sa gasesti un echilibru!

Horoscop pentru femeia din Pești

Te-ai cam plictisit sa iti bati capul cu aceleasi atributii zi de zi, asa ca noul proiect de care trebuie sa te apuci astazi e solutia salvatoare. Asta iti deschide noi orizonturi si in ce priveste socializarea.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții