Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Joi 15 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 15 decembrie 2016 | 05:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 15 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 15 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca creati o intorsatura extrema unei situatii greu tinut de in frau, veti capta atentia celor din jur si ii veti determina sa accepte ceea ce e mai bine pe termen lung. S-ar putea sa fie nevoie sa va camuflati eforturile sau sa va ascundeti actiunile, asigurandu-va pozitia din umbra pana in momentul in care veti fi gata sa iesiti din nou la lumina.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Este momentul sa va redefiniti planurile si scopurile. Mintea dumneavoastra inca se gandeste la ceva ce, la inceput, parea a fi o idee buna, dar care nu va mai atrage la fel de mult. Nu va grabiti cand luati o decizie, ci fiti mai rational.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Entuziasmul si energia la limite maxime va determina sa actionati impulsiv. Inainte de a va lasa prada efuziunilor emotionale, ar fi bine sa va ganditi la consecinte, pentru a evita disputele sau despartirile. Nu va avantati in situatii noi inainte de a cunoaste bine terenul.


Horoscop pentru femeia din Rac

In aceasta perioada sunt active energii vechi si bine inradacinate, care te afecteaza mult. Iti revin in minte incidente si amintiri pe care nu le-ai mai trait de mult. Chiar daca motivele sunt neplacute, esti tentat sa intreprinzi anumite actiuni.



Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti productiv si castigati mai multi bani in aceasta perioada, iar o sesiune de cumparaturi v-ar face sa va simtiti mult mai bine, mai ales daca va raman bani in plus dupa toate cheltuielile de baza. Iesiti si distrati-va!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Excursiile scurte si comunicarea sunt inconjurate de secrete. Altii sunt ocupati cu diverse probleme legate de taxe, de pensii, de asigurari etc. Veti primi rambursari financiare din diverse locuri.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Vine din toate directiile. O influenta planetara va poate schimba aproape din radacini. S-ar putea sa va certati cu mama dumneavoastra sau a altcuiva. Nu dureaza mult, asa ca nu va ambalati inutil.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va asteapta multe surprize. Va va suna cineva si va va invita in oras. S-ar putea ca aceasta persoana sa faca parte din mass-media, politie sau domeniul legal.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o zi a jocurilor duse la extreme. Pregatiti-va pentru situatii in care trebuie sa va platiti succesul actiunilor pe care le intreprindeti. Acest lucru va va oferi o noua perspectiva asupra utilizarii propriilor arme. Largiti-va orizonturile in ce priveste obtinerea lucrurilor dorite de pe urma contributiei celor din jur.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Atentie la tot ce intreprindeti in perioada aceasta. Efectele actiunilor dumneavoastra tind sa fie pe termen lung, mai ales ca prima impresie este si cea mai puternica. Imaginea dumneavoastra publica e mai importanta decat cea pe care o oferiti in privat.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Uneori, este mai bine sa ii lasati pe oameni sa faca treaba in modul in care stiu ei decat sa le impuneti propriile valori si metode. Daca faceti acest lucru, s-ar putea sa apara probleme. Acceptati-le comportamentul si metodele proprii.

Horoscop pentru femeia din Pești

V-ati platit datoriile in dragoste, v-ati dovedit calitatile de nenumarate ori, iar acum este momentul sa cereti ce meritati. Daca sunteti intr-o pozitie submisiva si nu ati realizat ce v-ati dorit, incercati sa faceti acest lucru acum. N-aveti nevoie decat de curaj si de dorinta.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții