Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Joi 22 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 22 decembrie 2016 | 06:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 22 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 22 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Vei avea parte de ostilitate din partea unor persoane cu autoritate. Te simti coplesita de obstacolelele si contraargumentele care iti ies in cale, mai ales ca te simti constransa de pozitia de superioritatea din partea carora vin. Spune-ti punctul de vedere, dar fa-o intr-o maniera temperata!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

E o perioada favorabila extinderii anturajului tau. Ai ocazia sa cunosti oameni noi, sau chiar un posibil nou partener. Esti mai prietenoasa si mai deschisa decat de obicei, lucru care va atrage simpatia celor din jur. Simti o mare nevoie de afectiune si companie placuta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi va setati toate dorintele spre un lucru stralucitor dintr-o vitrina si nimic nu va impiedica sa il obtineti. E foarte probabil ca dupa ce faceti rost de bani si puneti mana pe ce va doreati sa va dati seama ca de fapt nu era deloc necesar. Lucrurile devin banale odata ce le aveti in dulap.


Horoscop pentru femeia din Rac

Comunicarea e pe plan secund astazi, pentru ca primesti o veste care te da peste cap. Nu e bine sa fii atat de transparenta, pentru ca varful icebergului nu iti dezvaluie si ce e in adancime.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi nu aveti cum sa castigati afectiunea celorlaltor persoane daca sunteti prea serios. Chiar daca planetele isi fac simtita prezenta in viata dumneavoastra, nu ii dati voie dragostei sa se desfasoare. Relaxati-va si uitati de tot ce se intampla. Veti vedea ca ce va doriti graviteaza in jurul dumneavoastra zilele acestea.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai in gand o achizitie destuld e scumpa, dar aceasta se va definitiva mai tarziu. O masina sau o locuinta nu sunt chiar lucruri pe care sa le pui in cos si sa le iei apoi acasa!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti foarte atasat de casa in care locuiti, cu toate ca va dati seama ca ar fi timpul sa va desprindeti de radacini. E perioada favorabila pentru a tatona terenul in vederea gasirii unei noi adrese.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi esti si sensibila si practica, la un loc. Stii din instinct tot ce trebuie facut, asa ca lucrurile iti ies bine, cu efort minim. Esti inspiratia cuiva, fara sa iti dai seama de asta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este logic sa va luati volumul de munca acasa. Veti avea nevoie de timp in plus, in timp ce ceilalti membri ai familiei abia isi tarasc picioarele. Fiti agresiv cand vine vorba de ce vi se cuvine, si anume timpul personal.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Gandirea expansiva de care dati dovada va fi ridiculizata de cineva in aceasta perioada, dar nu trebuie sa lasati acest lucru sa va retina din a va gandi la ce este mai bine pentru dumneavoastra si cei care va sunt dragi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cineva isi manifesta nemultumirea in ce te priveste si nu e ai facut nimic rau, in mod voluntar. E mai degraba o chestiune de invidie decat de fapte rau intentionate. Succesul si performantele tale par sa ii deranjeze pe cei din jur.

Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa treceti prin cateva experiente mistice, magice si meditative. Va puteti relaxa prin intermediul unor mijloace de renovare artistica a casei dumneavoastra. Ganditi-va ca mintea dumneavoastra este un transmitator. Cat de mult vreti sa transmita? Veti primi exact cat oferiti, dar care este mesajul?

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții