Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 29 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on joi, 29 decembrie 2016 | 06:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 29 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 29 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca vrei sa iti achizitionezi o locuinta, vei constata ca e destul de greu sa existe o discordanta intre posibilitati si asteptari. Fie mai astepti pana iti permiti sa iti cumperi ce doresti, fie iti cumperi acum ceva sub nivelul asteptarilor.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu e o zi buna pentru a te confrunta cu probleme nerezolvate din trecut. Mai bine le eviti, decat sa iei decizii pe baza unor viziuni care, la momentul acestea, sunt destul de false.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi va fi o zi frustranta, atat acasa, cat si la munca. Ai tendinta sa faci alegeri destul de neinspirate, in ambele domenii. Tensiunea e cam mare, asa ca e bine sa ai rabdare si sa astepti ca aceste lucruri sa se rezolve de la sine.


Horoscop pentru femeia din Rac

Promisiunile sunt usor de facut, dar greu de tinut. Asa ca permiteti-va sa visati numai in masura in care ele incep sa se concretizeze. Daca va lasati prada reveriilor, riscati sa cadeti in capcana propriilor plasmuiri. Sinceritatea cu propria persoana are rezultate promitatoare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Un look casual va va deschide portile zilei de azi. Nu e nevoie sa adoptati nici stil de strada, nici sa va echipati la patru ace pentru a impresiona. E mai avantajos astazi sa mergeti pe simplitate: succesul va va fi asigurat de alinierea la gusturile generale.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Disputele domestice cauzate de factori externi sunt la ordinea zilei. S-ar putea sa fie din cauza ca ti-ai luat de munca si acasa si familia e nemultumita de timpul limitat pe care il petreci cu ei. Discuta calm problemele!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Astepti cu nerabdare un telefon si nu reusesti sa te gandesti si la altceva. Iti pierzi usor concentrarea si munca ta va avea de suferit. Incearca sa te detasezi si sa lasi lucrurile sa vina de la sine!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea sa treceti de la munca alaturi de cei tineri, la cei mai varstnici sau mai experimentati. Sau s-ar putea sa cautati un loc de munca in care aveti colegi mai respectabili si cu asteptari mai mari. S-ar putea ca cei afiliati politicii sau administratiei publice sa joace un rol important in viata dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Situatii neprevazute te impiedica sa cimentezi relatiile cu prietenii, sau sa participi activ in orice forma de socializare. Fie munca, fie obligatiile familale te fac sa te izolezi de orice contact, lucru care te nemultumeste.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi ve trebui sa depui mai mult efort pentru a duce la capat responsabilitatile profesionale si personale. Cu toate acestea, reusesti sa nu ramai in urma si chiar sa ii motivezi si pe cei din jur sa faca la fel ca tine. Chiar daca muncesti mai mult, vei avea si rezultate mai bune.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca nu simti nevoia, nu te obliga nimeni sa ai de-a face cu problemele altora acum. Poate ca nici nu e indicat sa ajuti, cand nu o faci cu tot sufletul!

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi simti nevoia sa intri in contact cu o ruda sau un prieten care nu mai e de mult aproape de tine. Ti se va parea mai usor ca niciodata sa restabilesti legatura, chiar daca nu ati mai vorbit de mult. E o perioada foarte buna pentru cei care sunt intr-o relatie la distanta.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții