Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Luni 19 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 19 decembrie 2016 | 06:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 19 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 19 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cel mai mare dusman al dumneavoastra astazi este deznadejdea. Va pierdeti entuziasmul fata de ceea ce va inconjoara. Fiti foarte atenti la cei pe care ii primiti in viata dumneavoastra.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

E nevoie de o comunitate pentru a pune lucrurile in miscare, de aceea veti fi nevoit sa luati in considerare fiecare parere pe care o primiti. Daca va mobilizati calitatile de comunicator, veti putea sa distribuiti mai usor atributii numeroaselor maini care vi se vor intinde in ajutor.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Fiti receptiv indiferent de situatie si nu lasati cinismul sa strice ce ar putea deveni o relatie de lunga durata sau o prietenie puternica.


Horoscop pentru femeia din Rac

Chiar daca trebuie sa muncesti mult, mintea ta e aproape letargica si nu reusesti sa te mobilizezi. Iti lipsesc energia si motivatia, dar, din pacate, trebuie sa gasesti o cale de a te urni!



Horoscop pentru femeia din Leu

Felul in care vei reactiona la provocarile acestei zile va stabili si tiparele pentru perioada urmatoare.Asa ca ai grija sa nu deformezi realitatea, pentru ca asa o vei vedea si de acum incolo!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Faceti favoruri pe gratis, dar puneti-va amprenta pe ele, pentru ca oamenii sa tina minte cine le-a facut. Nu va lasati convins greu; puneti-va la dispozitia oricui. Cautati persoana sau situatia potrivita la care sa plantati semintele, pentru ca recolta sa fie multumitoare.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Acordati mai mult timp pentru a va reface temeliile, pentru ca ele sunt catapultele dumneavoastra in universul in care traiti. Daca lasati razele de lumina sa va atinga, va veti lumina viitorii pasi pe drumul pe care v-ati avantat.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Alegeti-va bine tintele astazi, pentru ca riscati sa puneti persoana nepotrivita sa faca lucrurile potrivite. Inainte de a porni la atac, sondati terenul, tatonati problema si asigurati-va ca porniti cu temele facute.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca vreti sa aveti sprijinul celorlalti, trebuie sa le dati un motiv sa va urmeze. Daca sunteti prea vag, lumea nu are incredere in dumneavoastra. Insa, trebuie si sa va protejati intr-o oarecare masura proprietatea. Aveti probleme legate de impartit.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Munca se va dovedi a fi mai distractiva astazi si nu e din cauza ca a intervenit vreo schimbare sau s-a redus greutatea sarcinilor dumneavoastra. E doar un sentiment de usurare care va caracterizeaza in aceasta perioada.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

In aceasta perioada, va trebui sa delimitezi ceea ce e constructiv de ceea ce e destructiv, ceea ce te motiveaza de ceea ce te inhiba. Numai asa vei putea sa depistezi radacinile problemelor tale, pentru a le reteza din profunzime.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti invadat de oportunitati comerciale. Un prieten sau o persoana mai tanara va va da vestile despre ocazia pe care o asteptati, dar aveti tendinta sa priviti lucrurile cu scepticism. In orice caz, nu ucideti mesagerul!

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții