Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 26 decembrie 2016 | 06:23


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Oscilezi intre ceea ce ai testat si ceea ce e de probat in viitorul tau. Te tenteaza o situatie nu prea ortodoxa, dar destul de palpitanta, insa experienta anterioara iti spune ca pasesti pe nisipuri miscatoare. E greu sa alegi: sa cedezi tentatiei, sau sa asculti de ratiune?

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Ai chef de petreceri si nu e nimic rau in asta. Meriti s ate relaxezi si tu, mai ales ca in ultima vreme ai cam neglijat acest aspect. In orice caz, nu uita sa o faci cu moderatie!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Investitiile par a fi o problema a acestei zile. E o perioada buna pentru a le rezolva, mai ales in ce priveste partea legala a problemelor financiare. In plan personal, simti nevoia de ceva mai multa intimitate decat in mod normal.


Horoscop pentru femeia din Rac

Trasforma sprijinul schemelor tale in metode de a-ti indeplini visele. Ambitia e un drog puternic si e si mai puternica atunci cand o impartasesti cu altii. Bucura-te din plin de aceasta senzatie!



Horoscop pentru femeia din Leu

Pentru a primi ceea ce iti doresti, va trebui sa faci compromisuri si promisiuni. Lucrurile nu sunt usor de obtinut astazi, dar asa iti palce tie sa traiesti, asa ca nu vezi ninio o problema in aspectul general al zilei.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu va asteptati ca reputatia dumneavoastra sa dea roade peste noapte, dar fiti sigur ca hotararea de care dati dovada va fi rasplatita in timp. Nu e timpul sa va umflati in pene, ci sa profitati de fiecare ocazie.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Veti simti o lipsa de comunicare in casa dumneavoastra. Judecata nu va este prea clara in ce priveste deciziile legate de camin. De vina e probabil lipsa de interes sau supra-sensibilitate la emotiile celor din jur.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Impulsivitatea te face sa iei decizii pripite si sa accepti prea multe treburi deodata. Te vei incurca si lucrurile vor iesi prost. Cauta indrumarea unor persoane mai experimentate decat tine! Comunicarea te va salva de la un esec!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

In momentul acesta e cel mai bine sa adoptati o atitudine agresiva si sa va folositi de toata tenacitatea de care dispuneti. Abordarea energica va va ajuta sa va finalizati planurile, pentru a avansa si spre activitati mai placute. Aveti ocazia sa recuperati efectele procrastinarii din ultima vreme.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca ajutati pe cineva intr-o situatie delicata veti reusi astazi sa alungati umbra in care v-ati retras in ultima vreme. Va veti creste stima de sine daca iesiti din universul propriu si intindeti o mana de ajutor catre cei din jur.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu e cazul sa iei evenimentele de astazi in serios. Ai tendinta sa faci din tantar armasar si nu e cazul! In final, cine rade la urma, rade mai bine!

Horoscop pentru femeia din Pești

Dragostea pe care o primesti de la cei din jur te va misca profund si iti va provoca schimbari de dispozitie. Vei fi mai afectuoasa cu cei dragi. imaginatia si creativitatea iti sunt stimulate de aceste sentimente, lucru care provoaca o stare generala buna pentru tine.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții