Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Marti 27 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on marți, 27 decembrie 2016 | 06:29


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 27 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 27 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Un prieten sau un partener are probleme de sanatate, iar loialitatea ta va fi pusa la incercare de aceasta situatie. Va trebui sa pui in asteptare cateva din activitatile tale zilnice, pentru a-i dedica lui timp. Vei ramane in urma cu treburile, dar vei castiga respectul si recunostinta lui pe termen lung.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

E o zi perfecta pentru a va extinde casa, nu doar zidurile, ci si ceea ce o inconjoara. E o perioada in care se afirma generozitatea dumneavoastra, lucru care va fi rasplatit cum se cuvine mai tarziu.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Oamenilor le este adesea frica sa nu le fie spulberate visele. Dar ce rost are sa traiti intr-o lume de fantezie, in care nimic nu este real? Nu va fie frica sa va treziti la realitate, va asteapta lucruri bune in viitorul apropiat.


Horoscop pentru femeia din Rac

O afacere sau o negociere trebuie incheiata rapid, daca doriti sa aveti anumite beneficii financiare. Daca instinctul va spune sa mai insisati putin, faceti acest lucru. Totul va fi bine.



Horoscop pentru femeia din Leu

In eforturile tale de a face economii, vei ajunge la concluzia ca tot nu traiesti la fel de bine ca altii din jurul tau. Va trebui sa treci peste acesta ganduri negative si sa incepi sa te concentrezi pe telurile tale. Chiar daca par marete, ceea ce gandesti, influenteaza ceea ce ti se intampla!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cand cei la care tii cel mai mult te dezamagesc, cea mai buna solutie este sa ai rabdare. Nu trebuie sa lasi asta sa interfereze cu responsabilitatile tale zilnice. Incetul cu incetul, vei trece peste toate nemultumirile.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Se prevad schimbari mari in plan familial pentru tine si va trebui sa tii cont mai mult de nevoile celorlalti, decat de ale tale. Va fi o zi in care traditionalul nu isi are locul. Va trebui sa vii cu noi idei, noi metode de a trece peste anumite praguri.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Mare atentie atunci cand puneti bazele urmatoarelor actiuni. Ideal este sa ganditi in perspectiva. Incepeti de la baza si nu porniti acoperisul pana nu ati terminat toate zidurile. Nu e necesar sa terminati repede, dar e precaut sa va asigurati ca fiecare pas e dinainte stabilit.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Trebuie sa faceti niste ajustari la locul de munca: un sef sau un coleg pune presiune asupra dumneavoastra sau va critica modul in care munciti. S-ar putea ca sefii sa va inhibe, spunandu-va ca nu le place modul cum ganditi sau conceptele pe care le considerati inovatoare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va veti simti mai imbogatit astazi, cu toate ca s-ar putea sa fie doar o aparenta. E o zi buna pentru a va maximiza investitiile si pentru a obtine profituri de pe urma lor. Ceea ce aveti de oferit arata promitator, dar si lucrurile pe care le pastrati va vor aduce beneficii pe termen lung.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Incepi sa poti sa pui ceva bani deoparte si asta iti da un sentiment reconfortant de siguranta. Problemele de ordin financiar sunt in centrul atentiei astazi si iti ocupa cam toate gandurile.

Horoscop pentru femeia din Pești

E o zi favorabila punerii la punct a situatiei financiare. Luarea de decizii, alocarea de fonduri, completarea cecurilor si confruntarea problemelor legate de bani va domina aceasta perioada.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții