Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 14 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 14 decembrie 2016 | 05:34


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 14 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 14 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Relatiile dumneavoastra sunt atat confuze, cat si incitante. Atunci cand adevarul nu este clar, este usor sa va creati un mediu fantastic, doar pentru a afla, ulterior, ca nu asta va doriti. Lasati claritatea sa va domine inainte sa o faca pasiunea.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Va este greu sa intelegeti sau abordati pe cineva care nu va impartaseste modul de a gandi. Incercati sa le faceti pe plac altora acum, dar va pierdeti timpul daca incercati sa reparati o situatie care trebuie sa se rezolve singura. Cand vine vorba de cariera, talentele dumneavoastra se vor manifesta mai greu.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pe masura ce planetele va influenteaza din punct de vedere creativ, s-ar putea sa vi se faca pofta de dans. Inca simtiti ritmul dansurilor de sansa sau rock’n’roll. Este un mod inedit de a cunoaste persoane noi si interesante.


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca vreti ca totul sa fie ca dumneavoastra, vorbiti cu argumente si nu intrati in conflicte, chiar daca le-ati putea castiga fara probleme. Este diferenta dintre alianta si cucerire, prieteni si dusmani. Este momentul sa va creati idei puternice si sa le puneti in aplicare, dar mai ales sa va faceti auzit.



Horoscop pentru femeia din Leu

Folositi-va de realitatea din jurul dumneavoastra cand conturati lumea ideala a imaginatiei dumneavoastra si veti vedea ca sunteti un motiv de inspiratie pentru toata lumea. Atunci cand speranta si increderea se muleaza pe lumea reala, persoana din interior se poate exterioriza si va poate ajuta in multe situatii.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Relatia dumneavoastra capata o nuanta serioasa astazi, dar acest lucru nu trebuie sa intervina in calea comunicarii dintre voi. S-ar putea ca cineva apropiat sa se afle intr-o depresie si sa fiti singurul care sa poata face ceva in acest sens. Cuvantul cheie: sacrificiu!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea sa fiti nevoit sa fortati mana cuiva pentru a duce la bun sfarsit un plan. Nu va speriati daca lucrurile vor fi usor impinse spre limite, uneori acestea sunt regulile jocului.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Emotiile dumneavoastra sunt puse la incercare de o ruda prin alianta, sau una de sange, dar indepartata. Sunt in prim plan situatiile care au legatura cu religia, procesele si straini din vremurile mai indepartate ale vietii dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Totul merge bine acasa luna aceasta. Cu cat stati mai mult acolo, cu atat mai bine. Puteti face niste renovari prin casa sau sa mai iesiti cu familia in oras. Totul va fi foarte bine din aceste puncte de vedere.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va este greu sa aveti grija de altii. Va deranjeaza cand cineva va cere sa ii acordati timpul sau energia dumneavoastra. Flexibilitatea dumneavoastra va fi testata, mai ales acasa, unde probleme par sa apara din ce in ce mai des.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Veti vedea ca exista conflicte de ordin personal si profesional luna aceasta, care v-ar putea baga in cateva incurcaturi. Nu amestecati utilul cu placutul pentru a nu va crea singur probleme. Nu va luati munca acasa si nu lasati nici problemele personale sa va afecteze la birou.

Horoscop pentru femeia din Pești

Cooperarea si unificarea descriu situatia actuala. Micile descoperiri puse la un loc duc la gasirea solutiilor pentru problemele mari, iar adevarul e desoperit ca un agregat, nu ca un singur, mare intreg. Scurtele calatorii asigura strabaterea intregului glob, asa ca imaginea de ansamblu e clara cand toate piesele sunt adunate. Nu uitati: polenizarea incrucisata aduce cele mai bogate recolte.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții