Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 28 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 28 decembrie 2016 | 05:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 28 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 28 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai tot trasat linii si, in loc sa te ajute, nu a facut decat sa iti provoace frustrari si nemultumiri. E cazul sa largesti limitele si sa iesi putin din cercul in care te-ai inchis. Indrazneste sa ai asteptari mai mari de la tine!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Capeti un sentiment foarte reconfortant din faptul ca lucrurile par sa se aseze pentru tine. Orarul tau capata contur, programarile ocupa casuta lor proprie in tabel si mintea ta reuseste sa se linisteasca, in sfarsit!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Uneori, prea mult entuziasm strica! Mai ales cand e usor de confundat cu disperarea. Tempereaza-ti avantul, pentru a nu creea impresii gresite!


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca nu risti, nu castigi! Ceva de la munca te va face sa iti impingi limitele imaginatiei si sa incerci ceva inedit si riscant totodata. Necunoscutul situatiei te sperie si te incita totodata.



Horoscop pentru femeia din Leu

Uneori, e bine sa ii lasi pe cei din jur sa faca lucrurile dupa bunul lor plac, in loc sa incerci sa iti impui tu propriul stil. Permite-le celor din jur sa aiba si alte pareri, daca nu vrei sa ajungi pesoana pe care o evita cu totii pentru ca nu permite sa fie ei insisi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Dezvoltarea unei noi idei este favorizata astazi daca reusiti sa va abateti de la vechile strategii pe care le puneati pana acum in practica. Va va nelinisti la inceput si va veti simti ca un peste pe uscat. Daca va pastrati spiritul intreprinzator,veti culege roade bogate in final.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Sansa unei aventuri amoroase e chiar sub nasul tau, dar preferi sa ignori toate semnalele. Pune un pic mintea sub lacat si permite-ti sa te bucuri de ceva inedit, nou si plin de adrenalina. Nu vei regreta!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi localizezi sursele de informatie in mod intuitiv. Chiar daca nu esti o persoana tocmai organizata, stii ce trebuie sa gasesti si mergi drept la tinta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o perioada favorabila inceperii unei diete sau, pur si simplu, al unui regim de viata sanatos. Organismul tau functioneaza la cote maxime!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Devii mai atenta la nevoile membrilor celor din familie. Nu primesti bine criticile, oricat de constructive ar fi ele. Te asteapta o schimbare majora in viitorul apropiat.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sa ii ajuti pe altii cere uneori o abilitate supranaturala aproape, cel putin pentru tine. Si aceea e empatia. Iti doresti sa ajuti pe cineva drag la nevoie, dar constati ca, in loc sa ii faci bine, il aduci intr-o stare si mai proasta, numai pentru ca nu esti in stare sa rezonezi cu el.

Horoscop pentru femeia din Pești

Vei da peste oameni care incearca sa te limiteze si sa te convinga de justetea propriilor lor pareri. Ai impresia ca esti manipulata si ai tendinta sa respingi instantaneu sugestiile lor. Asculta-i, inainte de a le inchide gura!

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții