Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 24 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 06:26


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 24 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 24 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ranile nu sunt singura forma de suferinta. Daca nu incetezi sa iti impingi limitele, vei descoperi ca si stresul poate sa te afecteze destul de grav. Ar fi bine sa gasesti o metoda de a te detensiona in fiecare zi.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

O dilema din viata ta profesionala se va rezolva nu daca muncesti mai mult, ci daca iti folosesti resursele mai inteligent. Iti dai seama ca nu toate tintele pot fi atinse si acest lucru te maturizeaza. Incearca sa schimbi metoda de lucru si s-ar putea sa obtii rezultatele dorite.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E momentul propice unei impacari, avand in vedere ca timpul vindeca ranile. E bine sa va setati noi limite si standarde daca vreti sa reaprindeti vechea flacara. Cineva din trecut va reiese in cale.


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca astazi iubiti ceva care va transmite un sens, nu ezitati sa il obtineti. E indicat sa fiti atent la detalii si sa incercati sa va bucurati de ceea ce faceti.



Horoscop pentru femeia din Leu

Emotiile te napadesc astazi si iti este foarte greu sa le tii in frau. Te simti foarte atrasa de o persoana care nu pare sa te remarce. Incearca sa fii discreta, pentru a nu-ti pune in joc demnitatea!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Indeplinirea tuturor atributiilor merge mana in mana cu a te face remarcata astazi. Constiinciozitatea de care dai dovada te ajuta sa sari in ochii persoanelor potrivite pentru a primi o avansare sau o remuneratie.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Va trebui sa iei in considerare si feluri mai neconventionale de a-ti dezvolta intelepciunea. Daca metodele tale s-au cam plafonat, trebuie sa schimbi putin metoda de abordare. Ceva nu merge cum trebuie si depinde doar de tine sa remediezi problema.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai tendinta sa iei o atitudine defensiva, ca si cum toti cei din jur ar complota impotriva ta. Oricat de puternica e senzatia asta, ar fi mai bine sa nu mai crezi ca totul se invarte in jurul tau. Cei dragi au si alte subiecte de gandire, in afara de tine.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o perioada in care esti in acord cu sentimentele tale, lucru care iti aduce o liniste pe care nu ai mai incercat-o de mult. Instinctele tale te ghideaza in directiile potrivite, asa ca fiecare pas este bine masurat!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu e o zi buna pentru planuri indraznete! Oricat de tentante sunt perspectivele, fortarea lucrurilor duce la pierderi si la incetinirea actiunilor. Nu dati totul pe o carte, oricat de tare ar straluci rezultatul. Acceptati sfaturile intelepte ale colegilor. Temperarea poate insemna mult si tot ce e mare nu e neaparat si bun.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Tendinta de a fi impulsivi are doua taisuri. O schimbare brusca a directiei va poate asigura pozitia de lider. Daca nu riscati nu castigati, asa ca e indicat sa va aruncati in valtoarea jocului.

Horoscop pentru femeia din Pești

Banii iti vor ocupa si timpul si discutiile astazi. Ai sansa de a-ti transforma visele in realitate, dar nu trebuie sa reactionezi in mod impulsiv sa exagerat. Evita luptele pentru suprematie astazi!

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții