Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 16 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 16 decembrie 2016 | 05:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 16 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 16 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti in focuri si va puneti planurile in aplicare, dand peste nas celor care va banuiau de intentii rele. Dati-le peste nas si fiti convins ca actiunile sunt mai graitoare decat vorbele. Succesul dumneavoastra poate fi o buna razbunare fata de cei care v-au ranit.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

S-ar putea sa aveti ceva probleme la nivel psihic, avand in vedere oscilatiile de energie si ideile intrerupte care necesita atentie. Incercati sa evitati toate confruntarile si disputele in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cei din jur sunt cu ochii pe dumneavoastra astazi, asa ca purtati-va cat mai frumos. Din cauza ca planetele vor intra intr-o pozitie care va favorizeaza, veti capata increderea pe care v-ati DORIT-O dintotdeauna. Aveti grija ce spuneti.


Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti un pic nelinistit. Situatiile in care sunteti implicat sunt provocatoare sau neplacute. Chiar daca nu suna bine, nu prea v-ar conveni daca totul ar fi banal. S-ar putea sa survina unele situatii neobisnuite si sa va comportati ca un rebel. Ca un rebel? Incercati si vedeti ce se intampla.



Horoscop pentru femeia din Leu

Vreti sa va odihniti, chiar daca stiti ca aveti un numar mare de responsabilitati. In urmatoarele zile, va fi nevoie de un efort intens din partea dumneavoastra pentru a face fata rutinei zilnice si oamenilor pe care ii cuprinde. Nu strica sa spuneti NU atunci cand vreti sa fiti singur. Va veti simti mai bine daca o veti face.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Norii ce va inconjoara ambitiile personale vor disparea. Aceste momente va energizeaza si va impulsioneaza. Puteti cere ajutorul unor femei si unor prieteni apropiati pentru a va pune in aplicare planurile. Folositi parfumuri noi pentru a scoate in evidenta starile prin care treceti.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Va trebui sa scoateti bani din buzunar pentru copii sau pentru persoana iubita, dar e preferabil sa va asigurati ca exista o baza legala. E probabil sa fie vorba de sustinerea financiara a unei persoane dragi.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Karma actioneaza asupra dumneavoastra, asa ca pregateste-te pentru lectii marcante in domeniul iubirii. Daca va intrebati ce e iubirea adevarata, sunteti pe cale sa aflati exact ce inseamna ea. Guru al iubirii vegheaza asupra dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ce este bine este ca in aceasta perioada, va puteti folosi inventivitatea, intuitia si imaginatia in scopuri practice. Nu va este usor sa va exprimati, dar nu va grabiti cand faceti acestl ucru. Pentru unii, este o perioada de-a dreptul haotica, in care simt ca s-a strans mult in ei si ca o sa explodeze. Chiar daca nu vi se pare ca va intelege cineva, calmati-va inainte de a va razbuna pe altii.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ziua e favorabila evidentierii capacitatilor de a alege si duce la indeplinire cu succes a noilor responsabilitati. Veti avea la dispozitie o gama larga de optiuni si veti putea evita eventualele esecuri. Tot ceea ce faceti va poate pune in dileme mai mari decat va asteptati, pentru ca repercursiunile au tentacule lungi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea ca luna asta sa va regasiti propriile trairi interioare in cei din jur. Nu priviti asta cu scepticism. E o ocazie sa va vedeti prin ochii celorlalti. Pacea interioara si reconexiunea cu propria persoana sunt asigurate de sfaturile primite din partea persoanei iubite.

Horoscop pentru femeia din Pești

Cea mai buna abordarea a problemelor tale e hotararea si tenacitatea agresiva. E singurul mod in care vei trece peste impasurile zilei. Lucrurile se vor calma insa in zilele urmatoare.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții