Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 23 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 23 decembrie 2016 | 06:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 23 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 23 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu lasa lenea sa te impiedice din a duce la bun sfarsit proiectele tale astazi! Va trebui sa lucrezi din umbra si sa analizezi cu atentie multi factori care vor avea un impact puternic asupra vietii tale profesionale. Nu lasa pe locul doi aceste probleme importante!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Ai noi responsabilitati, dar primul tau impuls este sa dai cu piciorul tuturor grijilor. Din pacate, toate problemele sevor intoarce ca un bumerang. Indrazneste sa fii matura si sa iti asumi atributiile noi!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Dezvoltarea va va fi asigurata astazi de o abordare conservatoare. Veti primi ajutor de la cei din jur, care va vor vedea mai putin amenintator. Fixati-va casca de protectie si faceti lucrurile rand pe rand.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ideile creative se vor conecta de evenimente trecute si se vor concretiza numai daca faceti si ultimele retusuri. Bazati-va pe instinct si piesele se vor lega de la sine.



Horoscop pentru femeia din Leu

Aveti tendinta de a face excese si va regasiti aruncat in noi zone de interes. In orice caz, e recomandat sa nu intindeti coarda: asumati-va numai responsabilitatile pe care sunteti sigur ca le puteti duce la capat. Largirea orizonturilor va poate face sa va pierdeti capul.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cand vi se cere sa explicati ceva a treia sau a patra oara, s-ar putea sa fie momentul sa renuntati. Lucrurile care sunt de-a dreptul inutile trebuiesc evitate. Nu sunteti nepoliticos, dar spuneti ca ce-i destul e destul.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cand va bazati pe noroc si incredere in sine ca si cum ar fi drepturile dumneavoastra din nastere,veti dispune de aceleasi efecte pe care frumusetea le poate aduce bunastarii personale. Povestile incredibile spuse cu incredere pot deveni profetii despre propria persoana, asa ca, daca va pastrati optimismul, va veti pune la punct propriul viitor.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Te-ai cam saturat ca oamenii sa te trateze cu aceeasi nonsalanta, asa ca incepi sa construiesti ziduri in jurul tau, care sa ii tina departe pe cei nepofiti. Incerci sa pari mai dura si mai greu de impresionat decat esti de fapt in realitate, dar, in final, tot tu esti cea care va suferi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi inveti o lectie de viata foarte importanta: trebuie sa oferi ceea ce iti doresti de la cei din jur. Nu te poti astepta sa dai putin si sa primesti mult. Tot ceea ce sutezi astazi, se va intoarce inapoi in poarta ta. Efectul de bumerang este ceea ce iti domina ziua.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ziua de azi ti se centreaza pe un Taur sau pe o Fecioara. Mentalul lor de tip cald/rece, da/nu iti provoaca mari nedumeriri si nu reusesti sa ii intelegi. Pune intrebari si vei primi raspunsurile cautate!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ziua e dominata de sentimente destul de superficiale, lucru care iti cam pune bete in roate cand vine vorba de decizii serioase. Generozitatea te face sa uiti si sa ierti cu o usurinta neobisnuita, dar nu trece cu vederea situatiile care s-ar putea repeta!

Horoscop pentru femeia din Pești

Ai parte de o calmare in plan emotional, un soi de detasare, care te face sa pui accentul pe idei, mai mult decat pe problemele mai concrete. Nu afisezi prea mare toleranta fata de cei care nu satisfac aceasta cerinta. Noul, neobisnuitul, avangarda - acestea sunt lucrurile care iti atrag atentia astazi.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții