Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei saptamana 19-25 Decembrie 2016: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 19 decembrie 2016 | 06:39


Horoscop pentru femei saptamana 19-25 Decembrie 2016: în funcție de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 19-25 Decembrie 2016: Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Viata dumneavoastra este destul de armonioasa pentru moment. Exista tensiuni si extaz in jur, dar nu fac decat sa va completeze viata. Astfel, sunteti mai satisfacut si veti vedea lumea din jur intr-un mod pozitiv. Va place sa fiti in preajma prietenilor sau a familiei, sau a celor la care tineti. De asemenea, exista si o relatie de dragoste care va face sa fiti mult mai fericit. Ce altceva sa mai vreti de la viata? Sunteti fericit atat cu familia, cat si cu prietenii si cu persoana pe care o iubiti. Contactul fizic conteaza foarte mult pentru dumneavoastra. Chiar daca abundenta nu face bine nimanui, nu inseamna ca va face un rau. Va bucurati de bucurie, ca sa spunem asa. Cei care va sunt apropiati vor vedea acest lucru.



Horoscop pentru femeia din Taur

Nu accepti cu usurinta ajutorul celorlalti. Cativa prieteni si membri ai familiei iti vor da o mana de ajutor, doar atat vei accepta din partea lor. Saptamana aceasta va trebui sa-ti schimbi pozitia totusi. Vei avea nevoie de ajutorul unui coleg/a al carui/carei ajutor in mod normal nu l-ai accepta. El sau ea se va dovedi a fi o persoana mult mai placuta decat te-ai fi asteptat tu. Inainte erai influentat de crizele sale de furie si il sau o considerai o persoana dezagreabila. Faptul ca te ajuta o va multumi pe aceasta persoana. Pe termen lung vei castiga un prieten bun. Si ca sa schimbam subiectul: fii cu ochii in patru in traficul infernal!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Viata ta amoroasa are nevoie de un nou impuls. Poti sa te implici si tu in asta. Un pic de dulcegarie, un pic de romantism si cateva cuvinte mieroase vor face minuni intr-o relatie care abia se mai tine pe picioare. Nu trebuie sa intri in rutina. Spalatul hainelor la timp, cumparaturile facute de la sine, cateva flori aduse acasa sau dusul gunoiului afara, par sa faca parte din rutina, in mod evident, facute in majoritatea timpului de celalalt. De ce sa nu demonstrezi din cand in cand ca iti apreciezi partenerul?! Tie nu ti-ar placea sa fii apreciat/ apreciata? Saptamana asta ar trebui sa discuti aceste probleme cu partenerul tau. Descrie clar si detaliat ce anume iti place la el/ea.



Horoscop pentru femeia din Rac

Ai devenit mai puternic/a din punct de vedere emotional. Un efect secundar al acestei schimbari este ca faci o impresie buna. Saptamana acesta vei topi inima unui nativ din zodiac Berbec si a unuia din Gemeni, care pusese ochii pe tine de ceva vreme. Isi vor deschide sufletul fata de tine. Este prin urmare o saptamana excelenta pentru dragoste. Un flirt jucaus va avea un rezultat pasional. Daca ai un partener, gandeste-te de doua ori, pentru ca acest flirt nu se va limita doar la un schimb de priviri. Rezerva-ti cateva ore saptamana asta sa te duci la o vanzare de antichitati. S-ar putea sa gasesti cateva lucruri dragute pentru casa ta acolo. Va trebui sa faci curatenie totusi, ca sa-ti faci loc pentru niste obiecte noi. Stai departe de jocurile de noroc. Nu asta iti trebuie acum cand ai atata dragoste in jur!?




Horoscop pentru femeia din Leu

Vei fi surprins/a de o miscare neasteptata din partea unei persoane pe care o cunosti. Se poate sa fie vorba de un nativ din Gemeni, dar poate sa fie altineva.Va trece o vreme pana sa-ti dai seama ce se intampla. Pe termen scurt nici macar nu ii vei observa efectele, dar vei afla mai tarziu ce se intampla cu adevarat. Din fericire nu va fi prea tarziu sa treci la fapte, sa faci si tu o mutare. La sfarsitul saptamanii pe plan profesional lucrurile merg ca pe roate. Ca toti nativii din aceasta zodie esti foarte organizat/a. Orice s-ar intampla, va iesi soarele si pe strada ta. Daca te duci la o prima intalnire sa nu uiti de lumanari si muzica!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Lucrurile bune nu vin niciodata singure la fel ca si cele negative dealtfel. Nu vei avea parte de mult negativism saptamana asta. Orice lucru are insa si partea sa proasta. La inceputul acestei saptamani vei intalni pe cineva care ti se pare cunoscut, dar nu stii exact de unde. Chiar daca v-ati mai intalnit in trecut este vorba de o persoana interesanta care va reaparea in viata ta cu siguranta. Din punct de vedere professional totul merge ca pe roate saptamana asta. Pe plan sentimental, incepand de saptamana asta, nu ai de ce sa iti faci probleme. Pe scurt: asta e inceputul unei perioade placute in viata ta. De ce sa nu iti suni partenerul mai des cand esti la munca?

Horoscop pentru femeia din Balanță

Vei fi foarte bine dispus/a saptamana asta. Asta se datoreaza faptului ca ai rezolvat mental cateva probleme serioase care ti-au facut zile negre de ceva vreme. Nu multi ar fi reusit sa-si resolve problemele asa cum ai facut-o tu. Esti mult mai puternic/a decat ti-ai fi imaginat vreodata! La prima vedere altii ar parea mai puternici decat tine. Dar pana la urma capacitatea ta de regenerare este mai mare decat a celorlalti. Vei oserva asta mai des in ultimele luni. Bucura-te de propriile daruri si nu te mai gandi la capra vecinului! Cu alte cuvinte: uita-te si apreciaza ce ai, nu te uita si nu te concentra asupra lucrurilor pe care nu le ei. Vei avea parte de un flirt in toata regula cu un/o coleg/a sau cu un/o vecin/a. Ai grija sa nu-ti scape de sub control lucrurile in privinta vecinilor



Horoscop pentru femeia din Scorpion

In decusrsul ultimelor saptamani a trebuit sa faci fata unei cantitati semnificative de stress. Vei descoperi ca in decursul acestei saptamani vei inota in ape mai linistite. Vei simti deasemenea ca stresul si grijile te-au facut inca o data mai puternic/a. Puterea ta mentala imbunatatita si echilibrul sporit iti vor fi de ajutor in urmatoarele luni. La capitolul dragoste nu ai stat pe roze in ultimele luni. Visezi de ceva vreme sa faci un dus cu persoana iubita dupa o partida de amor pasionala. Dar mereu sfarsesti prin a face dus singur/a. Experienta asta te-a facut mai puternic/a, desi, acum simti ca poate starea de vulnerabilitate ar fi fost mai profitabila. Totul va fi bine in definitiv pentru tine! Primele semne ale imbunatatirii vor aparea saptamana aceasta!




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Saptamana asta se poate instala o stare de tensiune datorita conflictelor de la munca. Unii dintre colegii tai sunt prea putin cooperativi si sunt mai mult interesati de propria persoana. Totusi fa bine si i-a aminte la ce are de spus un nativ din zodiac Taur, dintre acesti colegi, al carui comportament vizavi de tine pare destul de asertiv, dar care de fapt are obiectiv comune cu ale tale. In orice caz, locul de munca iti va pune rabdarea la incercare. Si nici la capitolul dragoste lucrurile nu vor sta diferit. Chiar si in acest domeniu rabdarea iti va fi pusa la incercare. Nu-ti face griji vei avea parte si de zile mai bune. Lucrurile se vor indrepta de la sine. Foloseste-te de cunostinte pentru a-ti extinde cercul profesional si cel personal. Saptamana acesta este propice pentru a incepe acest demers. Rezultatele se vor ivi cat de curand.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Un nativ din zodia Capricornului si unul din Zodia Pesti te provoaca . Fa-te ca nu observi. Treci peste asta. Intentiilor lor nu sunt de bun augur. Un nativ din zodia Varsatorului pe de alta parte, afiseaza caldura sufleteasca fata de tine. Iti place acest Varsator si voi doi va veti intelege de minune, dar se va rezuma doar la atat, in ceea ce te priveste. Preferi sa incepi o prietenie durabila cu un Varsator decat o aventura. Fii atent/a daca ai deja pe cineva. Nu toata lumea gandeste ca tine in ceea ce priveste aceasta prietenie. Ceva exercitii fizice nu iti vor face rau in aceasta perioada, avand in vedere conditia ta fizica actuala. Ai grija de inima ta. Metaforic vorbind, merge destul de bine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

De obicei, nu va dati de gol, chiar daca pareti ca o faceti. Nici un bun ascultator nu reuseste sa auda ce aveti cu adevarat de spus. Exista cateva secrete pe care putine persoane le stiu si le vor stii vreodata despre dumneavoastra. S-ar putea ca o relatie de dragoste sa aiba un rol major in toata aceasta situatie. Bucurati-va de aceasta relatie. Nu prea ati avut ocazii de a cunoaste pe cineva cu care sa va intelegeti, care sa tina la dumneavoastra si cu care sa vorbiti pe aceeasi limba. Aceasta persoana va va fi "prieten" pe viata. Se poate sa fie cineva din zodia Gemeni, Fecioara sau Balanta. Daca se intampla sa fiti aceeasi zodie, inseamna ca ganditi la fel, iar acest lucru nu aduce decat bine.

Horoscop pentru femeia din Pești

Este o saptamana in care va veti ocupa de probleme legate de afaceri din sfera privata. Asta inseamna ca fie cumparati, fie vindeti o proprietate, redecorati o casa sau va faceti niste planuri financiare pentru viitor. Veti rezolva totul cum trebuie, atat in plan mental, cat si in plan material. Persoanele mai in varsta, cu precadere femeile, va dau sfaturi si va simpatizeaza. In plan emotional, sunteti mai "matur" in acest moment. Saptamana aceasta veti avea companie selecta: veti beneficia in urma cunostintelor pe care cei din jur vor sa o imparta cu dumneavoastra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții