Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei saptamana 26 Decembrie 2016-1 Ianuarie 2017: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 26 decembrie 2016 | 06:46


Horoscop pentru femei saptamana 26 Decembrie 2016-1 Ianuarie 2017: în funcție de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 26 Decembrie 2016-1 Ianuarie 2017: Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Poti sa cazi victima propriei de inclinatii pentru impulsivitate. Te intinzi mai mult de cat te tine plapuma si nu acorzi destula atentie, saptamana aceasta, oamenilor din jurul tau. Tu in mintea ta ai impresia ca te gandesti la ceilalti. Asta poate avea efecte positive sau negative, dar pe termen lung esti deasemenea convins/a ca ai dat gres in ceea ce ai facut pentru cei din jurul tau. Esti foarte sociabil/a saptamana aceasta si te bucuri mai mult decat o faci de obicei sa fii printre prieteni. In cuida problemelor aparute pe plan profesional, tanjesti sa te distrezi si sa fii salbatic/a. Este recomandabil sa nu amesteci viata profesionala cu cea personala, dar sa nu exagerezi cu asta! A venit momentul sa faci niste schimbari fundamentale in viata ta profesionala. Urmeaza-ti instinctele si intuitia cand vei face aceasta incursiune!



Horoscop pentru femeia din Taur

Saptamana aceasta cine va din anturajul tau va vorbi urat la adreasa ta si a familiei tale. Nu stii despre cine este vorba dar barfa se va imprastia ca focul in cercul tau de prieteni si cunostinte. Nu va fi usor sa dovedesti aceasta calomnie. Va dura pana la sfarsitul lunii sa-ti recastigi reputatia. In Mai vei auzi din intamplare, cine este sursa aceastor zvonuri scandaloase. Atunci o vei pune la punct. Cu prieteni ca astia cine mai are nevoie de dusmani! Aceasta doamna va inceta sa iti mai fie prietena. Situatia ta financiara este un motiv in plus sa te plangi. In general situatia ta financiara si cea emotionala au cam aceleasi urcusuri si coborasuri. Alinierea stelelor nu iti este favorabila in acest moment. Din punct de vedere financiar lucrurile nu se vor schimba insa, pe plan personal lucrurile se vor imbunatati la inceputul lunii. Pana atunci se va umple si golul din buzunarul tau.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cateva luni de acum inainte, va va fi dificil sa va duceti planurile la capat. S-ar putea sa fiti prea stresat. Aveti nevoie de multa persistenta pentru a va realizat ideile si pentru a va indeplini propriile asteptari. Apucati-va de ceva nou. Stelele va rezerva mult succes. De data aceasta, chiar veti putea sa va duceti planurile la capat. Asta daca reusiti sa treceti peste problemele ce vor surveni in viitor. Aproape jumatate de an va trebui sa munciti constant, inainte de a avea pretentia ca rezultatele bune sa apara.



Horoscop pentru femeia din Rac

Racul care apare in viata ta iti starneste interesul, va fi in preajma ta. Nu te impaci prea bine cu el cu el sau ea, lucru care ti s-a mai intamplat. Totusi, are ceva aparte aceasta persoana in zodia Rac care iti place mult. Asta este un exemplu bun care arata cum inima domina ratiunea. Stii foarte bine ca nu trebuie sa cedezi tentatiei, dar atractia fata de acest Rac te face sa cedezi imediat ce iti va zambi si-ti va acorda putina atentie. Ai grija, caci reactia ta emotionala mai dura putin. Ai grija in traficul greu. Ai tendinta sa subestimezi influenta vremii asupra suprafetei drumului. Si poti fi distras de grijile personale de zi cu zi.




Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti extrem de fascinat de un joc pe calculator. Va face sa va pierdeti ritmul si va consuma prea mult timp. Ati putea petrece altfel aceste clipe. Stergeti aceste jocuri de pe calculatorul dumneavoastra. Nu le stergeti partial, stergeti-le PERMANENT. Daca, din cauza acestei masuri, aveti mai mult timp, s-ar putea sa ajungeti sa faceti tot felul de treburi prin casa. Chiar si sarcini care nu au rezultate imediate. Este mult mai util decat daca jucati un joc pe calculator. Nimeni nu va judeca dupa talentul la jocuri pe calculator. Cu atat mai putin seful dumneavoastra. Poate doar colegii sa stie cat de bine va pricepeti in acest domeniu. S-ar putea, insa, sa aprecieze faptul ca ii ajutati intr-un mod sau altul. Daca urmati acest sfat, veti vedea ca atmosfera din jurul dumneavoastra se va imbunatati considerabil.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Se pare ca grijile financiare apar mai devreme luna aceasta. Intotdeauna ajungeti la fundul sacului mai repede decat ati preconizat. Ati putea sa castigati o suma medie sau mare de bani, in urma vanzarii masinii, spre exemplu. Dar probabil ca acest lucru nu va intereseaza. Ati putea, in schimb, sa fiti mai atent cu sumele pe care le cheltuiti in fiecare zi. In loc sa mergeti la magazin, mergeti la piata, mai ales seara, cand alimentele proaspete se vand la jumatate de pret. Astfel, economisiti ceva banuti in fiecare zi. Pe an, s-ar aduna in jur de 1000 de euro, iar eu sunt sigur ca ati gasi un alt mod de a-i intrebuinta. Este o suma destul de utila. Pastrati-va toate facturile pentru a va face o idee pe ce se duc banii. Probabil ca va sperie modul in care cheltuiti bani, dar s-ar putea sa vi se mareasca salariul.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Aceasta nu este o predictie saptamanala pentru dumneavoastra. Veti avea ocazia sa combinati o calatorie cu o sedere prelungita intr-o tara straina. In oprimul rand, va trebui sa indepliniti o sarcina legata de apa. Nu va asteptati ca acest lucru sa se intample din prima saptamana, dar nici in urmatoarea luna. Se va intampla candva. Chiar daca sunteti angajat ca tamplar sau ca vanzator de pantofi, toti va trebui sa luati avionul pentru a ajunge la destinatie. Banii nu sunt o problema, fiindca oricum veti castiga mai mult decat acum si cu mult mai mult, in comparatie cu salariul mediu. De aici, veti pleca cel putin odata intr-un loc in care n-ati mai fost pana acum. Aceasta statiune de vacanta va fi un loc natural perfect, in care va veti simti ca in Paradis si in care va veti incarca asa cum n-ati mai facut-o niciodata.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca iesiti in oras in una sau mai multe nopti saptamana aceasta, veti cunoaste pe cineva cu care va veti distra foarte tare. La inceput, se pare ca va fi o relatie superficiala. Da, probabil ca in primele cateva luni nu va fi nimic deosebit. Dar va fi inceputul unei relatii de lunga durata, care se poate dezvolta in mai multe feluri. El sau ea poate ajunge sa fie o cunostinta apropiata, un prieten bun sau un partener iubitor. Aceasta persoana prezinta multe aspecte atractive, precum prietenia si sex-appeal-ul. Veti avea multe in comun in ceea ce priveste aria profesionala. Asta inseamna, insa, ca va trebui sa iesiti din casa de cateva ori saptamana aceasta si sa interactionati cu tot felul de oameni. Daca nu cunoasteti pe nimeni, nimic nu se va intampla. Chiar si in astrologie exista ceva care se numeste "propriile actiuni".




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Iti place sa ai parte de suspans si de aventura in viata ta. Din nefericire va trebui sa te lipsesti de asta in saptamanile ce urmeaza. Saptamana aceasta in mod special, iti vei dori sa iesi in lume in cautare de aventura si suspans, dar nu va fi o cautare incununata de success. Fa jogging sau o plimbare revigoranta ca sa scapi de energia in exces. Poti sa astepti in zadar suspansul si aventura saptamana aceasta. In acelasi timp vei fi amagit de un nativ din zodia Varsator care se tine scai dupa tine. Nu iti place asta deloc, dar nu exista o cale mai usoara de a iesi din situatie. Acest Varsator este un pic prea mare si prea manipulator pentru tine. Ceea ce este remarcabil avand in vedere ca in mod normal tu esti cel/cea care se pricepe la vorbe. Mai ales in situatiile in care el sau ea cred ca te pot manipula. Pe la jumatatea lui lunii vei reusi sa te descotorosesti de aceasta pacoste.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Foarte mult de munca la serviciu, toata lumea trage de tine ca si cand viata lor ar depinde de tine. Vei gestiona foarte bine aceasta situatie pentru ca nivelul de tau de energie este la cote inalte. Tu insusti/insati esti luat/a prin surprindere de aceasta energie. Nu numai colegii vor avea nevoie de ajutorul tau. Mai sunt si altii pe care abia ii cunosti, ce considera ca tu esti in masura sa le rezolvi problemele. Nu uita sa-ti rezervi timp si pentru cei apropiati. Cineva are nevoie de atentia ta mai mult decat s-ar putea observa la prima vedere. De cateva saptamani te gandesti sa-ti suni un prieten dar pana cum nu ai reusit sa o faci. Treci la fapte saptamana asta. Vei avea parte de o discutie foarte placuta. Vei afla o veste surprinzatoare care te va face sa te simti foarte fericit/a pentru tot restul saptamanii.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Intr-una din zilele urmatoare, va veti trezi dintr-un vis foarte placut. Se pare ca in ultimele zile, v-ati tot gandit la o persoana de sex opus. Probabil la nivel subconstient... La locul de munca, lucrurile nu prea merg bine. Faceti tot posibilul sa va indepliniti sarcinile, dar rezultatele sunt destul de dezamagitoare. Intr-una din saptamanile urmatoare, veti primi un mesaj trist. Pe termen lung, insa, acest lucru va va intari la nivel mental.

Horoscop pentru femeia din Pești

Saptamana aceasta va organizati, din punct de vedere financiar. Dobanda actuala va permite sa negociati o refinantare. Daca aveti ocazia sa faceti acest lucru, nu ezitati, fiindca momentul este propice. La locul de munca veti avea diverse realizari. Chiar daca nu multi primesc o crestere de salariu, s-ar putea ca dumneavoastra sa capatati un astfel de beneficiu, daca nu chiar o promovare. Nu refuzati promovarea. Faceti totul cu seriozitate maxima, fiindca numai asa aveti succesul garantat. Faceti-i pe cei din jur sa rada din nou. Stiti bine ca va pricepeti la acest lucru.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții