Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop Urania saptamana 24–30 Decembrie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 23 decembrie 2016 | 06:47



Horoscop Urania săptămâna 24–30 Decembrie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 24–30 Decembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 24–30 Decembrie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 24 și 26 decembrie dimineața, frământări interioare și enervări provocate de lipsa banilor, de o cheltuială recentă care nu a putut fi amânată și care i-a destabilizat. Unele proiecte, care vizează oameni și instituții ce i-ar putea ajuta, nu se vor desfășura conform intențiilor și intereselor lor. Între 26 decembrie (după ora 05:20') și 28 decembrie (până la ora 17:12'), moment favorabil producerii unei transformări în plan personal ca efect al unei schimbări bruște de statut ori ca urmare a efectelor provocate de o deplasare în străinătate, cu scop științific, cultural, religios, umanitar care le poate deschide noi orizonturi sociale și profesionale.

Se vor putea stabili contacte umane utile lor ce se vor consolida prin intermediul unor colaborări și parteneriate consfințite prin acorduri și contracte semnate destul de repede, față de momentul când oferta va fi formulată. Posibilitate de schimbare rapidă a opiniilor, a convingerilor, a scării de valori sau a criteriilor de apreciere a oamenilor și evenimentelor pe fondul unor experiențe de viață esențiale care, pe unii, îi va maturiza iar altora le va deschide perspective noi și capacități de înțelegere superioare.

Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, etapă importantă în planul funcției, exercitării meseriei sau prezenței publice care impune rigoare, atenție la detații, autocontrol, măsură și oralitate reticentă în fața subiectelor delicate. Luna Nouă îi va pune pe unii Berbeci în fața nevoii de a accepta o situație asupra căreia nu vor avea prea mult timp să reflecteze. Nota generală a săptămânii viitoare va fi dată de conflictele sau litigiile care ar putea atinge apogeul tensiunilor prin felul în care se vor desfăşura ostilităţile: despărțirile bruște, reacțiile imprevizibile ale unor asociați sau iniţiativele nativilor născute din dorința de independență, de libertate și de nesubordonare.



Horoscop Taur pentru săptămâna 24–30 Decembrie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 24 și 26 decembrie dimineața, răstimp nu tocmai favorabil pentru relațiile parteneriale de orice fel. Taurii nu vor fi niște persoane tocmai comode. Se vor face simțite, la tot pasul, impulsurile interioare produse de orgoliu, vanitate, mândrie și ambiție. Firea lor, de multe ori pașnică și răbdătoare, va adopta ipostaza care-i face de temut în astrologie și anume furia abea stăpânită, reacțiile puternice, cu efect distructiv, care-și vor pune amprenta în plan conjugal, contractual sau public și profesional. Mai târziu, vor regreta aceste reacții intempestive.

Între 26 decembrie (după ora 05:20') și 28 decembrie (până la ora 17:12'), în măsura în care, unele persoane născute în acest semn zodiacal, se vor află în situația de a perfecta acte prinvind o moștenire sau un beneficiu în posesia căruia trebuie intre, s-ar putea confrunta cu decalaje între etapele firești ale acestui demers legal cu unele „neputințe” (ei înșiși, din varii motive, nu se vor putea prezenta în ziua sau la ora stabilită, absentează una dintre părți, instituția respectivă își schimbă programul sau introduce noi criterii de lucru, etc.).

Totuși, există și un plan subtil, ascuns, care acționează fără știrea lor și care poate să fie generat de persoane ce nutresc interese contrare nativilor și care operează astfel de șicane. Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, mentalul lor ar trebui să intre într-o fază de cristalizare a ideilor, de consolidare a idealurilor sau a planurilor superioare de viață. Pentru unii, fundamentală va fi latura pedagogică, învățătura, perfecționarea profesională prin studiu și acumulare de cunoștințe, pentru alții, profitabile vor fi „lecțiile de viață’’, întâlnirile cu persoane speciale care vor reprezenta modele de viață. Îndoielile, întrebările interioare vor persista încă două-trei săptămâni după care Taurii se vor plasa pe o direcție sănătoasă, corectă, utilă lor.


evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 24–30 Decembrie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 24 și 26 decembrie dimineața, planul sănătății de fiecare zi pare să fie cel afectat de tranzitele acestei răstimp. În afara unor infecții virale, se mai pot înregistra, în funcție de tabloul clinic al fiecărui nativ, răceli însoțite de guturai, otite, infecții dentare, urinare sau ale aparatului genital ori recidive ale acestor afecțiuni. Oarecum delicat se arată a fi răstimpul 25/26 decembrie pentru femeile care vor naște sau care vor suporta intervenții de mai mică sau mai mare amploare la nivelul aparatului genital.

Dacă acestea nu pot fi amânate, atunci trebuie sporită vigilența cu privire la igienă, sterilizarea spațiului în care se vor afla în această perioadă dar și cu privire la combinația de anestezice care li se vor administra (a se discuta foarte atent cu medicul specialist acest aspect). Între 26 decembrie (după ora 05:20') și 28 decembrie (până la ora 17:12'), nativii vor analiza premizele relațiilor în doi (ipostaza conjugală) sau în mai mulți (colegi, colaboratori) și vor încerca să soluționeze corect sau legal disensiunile mai vechi. Cu grijă deosebită vor trebui tratate relațiile care se vor reflecta asupra imaginii, vieții publice sau rolului social. Va fi nevoie de multă disponibilitate spre concesie, toleranță, îngăduință ori suplețe și diplomație.

Dar, nativii s-ar putea dovedi mai puțin flexibili decât ar fi nevoie, în acel moment. Este indicat să nu se recurgă la decizii sau la atitudini hazardate, extravagante, superficiale ori lipsite de responsabilitate. Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, unii Gemenii se vor confrunta cu presiuni financiare chiar dacă nu va fi vorba de sume mari; asta poate și din cauza Lunii Noi care se va produce în acest sector și care i-ar putea determina să-și revizuiască planul de viață curent în funcție de veniturile și plățile pe care trebuie să le onoreze.







Horoscop Rac pentru săptămâna 24–30 Decembrie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 24 și 26 decembrie dimineața, sentimente ciudate, stări de spirit stranii, greu explicabile sau raportabile la realitatea înconjurătoare. Nu se poate spune că multe dintre ideile care le trec nativilor prin minte au vreo justificare. Ei înșiși se vor mira ce imaginație bogată au ori ce vise ciudate le îmbogățesc nopțile.Pentru cei care desfășoară activități bazate pe inspirație, fantezie, sensibilitate artistică, interpretare se poate ca aceste influxuri să conțină un sâmbure de progres, de inedit ori de efervescență creatoare. În plan afectiv, ele vor da naștere însă la trăiri stridente și la impulsuri profund subiective.

Între 26 decembrie (după ora 05:20') și 28 decembrie (până la ora 17:12'), se conturează posibile evenimente și informații legate de schimbările care urmează să se producă la locul de muncă, prilej pentru cei născuți în Rac să se gândească la felul în care va evolua viața lor profesională pe termen scurt mai ales dacă modificările intuite vor veni în contradicție cu opiniile, convingerile sau principiile lor de viață. Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, răstimp resimțit puternic ca un şir de constrângeri legate de soț/soție, de căsnicie sau, la limită, de o separare (divorț?).

Dar, casa a VII-a, unde se va produce faza de Lună Nouă din 29 decembrie, este și cea a litigiilor și a reglementărilor contractuale, ceea ce va impune una sau mai multe reevaluări ale relațiilor parteneriale. Pentru tot ceea ce înseamnă proces sau demers legal, situația astrală nu e confortabilă, ea indicând, fără echivoc, limitări, interdicții, restrângeri ale unor drepturi sau capacități de acțiune. În plan relațional, totul stă sub semnul tăcerii, al răcelii, al înstrăinării sau al unei atitudini rezervate, fără efuziuni și sincerități.




vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 24–30 Decembrie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 24 și 26 decembrie dimineața, mici neplăceri domestice, trecătoare schimburi de cuvinte care nu fac plăcere în relația nativilor cu unii membri de familie. Unele conflicte se pot contura pe direcția soacră/noră/ginere. Între 26 decembrie (după ora 05:20') și 28 decembrie (până la ora 17:12'), va începe o etapă care, pe fondul unor aspecte armonice care vor dura mai mult decât faza pe care o analizăm acum, patronată de tranzitul Lunii, se va declanșa o perioadă de „înflorire”, de succes, de afirmare de împlinire, în funcție de vârsta și de statutul social și/sau profesional al celor născuți în zodia Leului.

Pentru unii poate fi vorba de un salt, de un eveniment aparent nepremeditat din cauza felul brusc în care se va petrece şi care poate sugera norocul, justificat însă, în realitate, de activitatea lor merituoasă şi de notorietatea câștigată în timp. Alţii, cu adevărat norocoși, ar putea să ajungă în situația de a se ocupa de ceea ce le place cel mai mult în viață (nu vorbim de divertisment sau aventuri): preocupări cu grad mare de responsabilitate prin intermediul cărora să-și poată valorifica și etala calitățile.

Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, casa muncii se încarcă cu premizele muncii, efortului, hărniciei, dedicării, implicării, asumări de responsabilități noi pe care le poate provoca Luna Nouă ca un bonus pe lângă oportunitățile care li se oferă în acest răstimp. A doua direcție astrală, care poate deveni activă în cazul celor cu Jupiter în Balanță în momentul nașterii sau al generațiilor cu Uranus în Balanță, și care poate genera crize de conștiință, reacții rebele, dorința de schimbare radicală a cursului vieții lor de până acum. Nativii care aparțin acestor două categorii pot lua, pe fondul pragului psihologic al trecerii într-un an nou, care justifică un deadline biografic, hotărâri dintre cele mai curajoase cu privire la existența lor viitoare.







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 24–30 Decembrie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 24 și 26 decembrie dimineața, perioadă anapoda în planul comunicării. Tot ceea ce vor spune nativii va fi răstălmăcit şi considerat un motiv suficient pentru a justifica atacuri care depăşesc cadrul unei simple discuţii în contradictoriu. La rândul lor, nici Fecioarele nu se vor putea abţine să nu înţepe, să nu lanseze critici şi să nu-şi încondeieze adversarii cu comentarii sarcastice care vor avea darul să sporească ostilităţile.

În faţa acestei tendinţe, cele mai vulnerabile vor fi relaţiile de la locul de muncă sau unde se desfăşoară activităţi comune, relaţiile între soţi şi partenerii de proiect. Indicat ar fi ca, Fecioarele să nu facă, din spontaneitatea şi virtuozitatea lor lexicală, un scop în sine, luând pe câte cineva drept calul lor de bătaie. Deplasările se pot anula, amâna sau complica. Între 26 decembrie (după ora 05:20') și 28 decembrie (până la ora 17:12'), problemele casnice, domestice, relaţionale se vor amesteca, într-o combinaţie greu de controlat, ca reflex al unor aspecte dizarmonice profunde, nerezolvate, cărora nu le trebuie decât un moment astral defavorabil pentru a se declanşa.

Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, unii părinţi ar putea acorda mai mult timp decât de obicei educaţiei sau îngrijirii copiilor lor (aspectul nu conţine ideea de veselie şi bucurie) ori se pot vedea nevoiţi să intervină autoritar în cazul unor derapaje de comportament şi atitudine a acestora faţă de şcoală, bani, divertisment, prieteni, timp liber, afirmare a personalităţii lor. Nota generală a săptămânii conţine un potenţial de acumulare a grijilor faţă de bani, bunuri şi administrare a lor corectă, tendinţă astrală care poate primi nuanţe personale în funcţie de harta naşterii lor dar care indică o etapă critică rezultată din acumularea unor greşeli din trecut comise în legătură cu cele două case ale banilor şi veniturilor.





Horoscop Balanță pentru săptămâna 24–30 Decembrie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 24 și 26 decembrie dimineața, pot continua micile probleme cu banii aspect care poate, fireşte, să nu funcţioneze pentru toată lumea dar, atenţia la portmoneu, la restul care trebuie primit sau chiar la obiectele din geantă care pot dispărea, rămâne valabilă. Între 26 decembrie (după ora 05:20') și 28 decembrie (până la ora 17:12'), prilej de a călători, de a stabili contacte cu persoane aflate departe de casă), mai ales cu fraţii, oportunităţi de a face o corespondenţă intensă cu instituţii şi oficialităţi ori de a face un progres real în vederea rezolvării unor chestiuni legate de certificate şi diplome.

Felul de a vorbi, maniera de a pune o problemă în discuţie va fi în avantajul nativilor care pot fi convingători, cerebrali în intervenţiile lor lăsând impresia, de loc falsă, că sunt bine informaţi sau pregătiţi în chestiunea abordată. Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, casa, neamurile şi problemele curente din gospodărie devin presante. Situaţia se arată greoaie din cauza unor neconcordanţe care nu le vor permite să ajungă la un numitor comun cu membrii de familie care vor avea alte interese, alte priorităţi sau alte obligaţii, drept pentru care majoritatea treburilor va cădea în sarcina lor.

Nota generală a acestei perioade nu este atât de supărătoare cum pare la prima impresie pentru că, vor fi destule momente de bucurie, de relaxare sau chiar de petrecere în toată regula. O altă tendinţă generală, valabilă pentru aceşti nativi, este că vor lăsa pentru mai târziu sarcinile de serviciu. Din punctul de vedere al sănătăţii se poate vorbi de o detaşare faţă de suferinţele trupeşti: Balanţele vor suporta cu mai mult curaj durerile sau consecinţele organice ale unei afecţiuni, vor fi mai optimişti ori chiar se vor simţi mai bine, ceea ce le va elibera spiritul de o povară.









Horoscop Scorpion pentru săptămâna 24–30 Decembrie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 24 și 26 decembrie dimineața, Scorpionii vor avea parte de frământări, îngrijorări mai mult sau mai puţin motivate, nemulţumiri fără o adresă anume, aşa... în general, pe viaţă, pe soartă. Între 26 decembrie (după ora 05:20') și 28 decembrie (până la ora 17:12'), Scorpionii vor fi obligaţi să facă o serie de drumuri ori să poarte discuţii sau corespondenţă în vederea unor reglementări financiare. Vor face plăţi mai ales în ipostaza transferurilor bancare, plăţilor online, integrale sau sub formă de avans pentru un bun ori un serviciu.

Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, se vor contura mai multe direcţii: scurtarea unor deplasări, revizuirea unei atitudini înaintea unui dialog esenţial pe o temă spinoasă, informaţii care vor schimba datele unei probleme şi care îl vor obliga pe nativ să revizuiască o decizie anterioară, mergând până la anularea unei promisiuni, renunţarea la o pretenţie, reformularea totală a condiţiilor pe care acesta le va pune interlocutorilor. Luna Nouă va genera acest factor de noutate, de inedit dar el va fi acceptat cu greutate, va fi luat în calcul împotriva voinţei şi va fi privit ca o limitare a unor drepturi sau ca o presiune morală greu de acceptat.

Întreaga lor conduită va fi precaută, atentă la detalii, rezervată în angajamente. Unii vor fi tăcuţi, alţi bănuitori. Combinaţia astrală nu va avea datele necesare pentru a le fi de ajutor Scorpionilor dacă aceştia vor susţine verificări şi examene, vizionări, audiţii sau teste mai ales în varianta orală, vorbită, rostită. Secvenţial, unele persoane pot trece prin tristeţi de scurtă durată provocate de o relaţie sentimentală care li se va părea că nu merge aşa cum ar dori ei. Perioadă în care nativii aparţinând acestei zodii, atât bărbaţii cât şi femeile, îşi vor face iluzii şi se vor hrăni cu speranţe.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 24–30 Decembrie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 24 și 26 decembrie dimineața, univers interior marcat de înnourări, preocupări, griji pentru viitor, amintiri neplăcute. Între 26 decembrie (după ora 05:20') și 28 decembrie (până la ora 17:12'), Săgetătorii vor fi cuprinşi de iureşul evenimentelor. Vor fi ocupaţi, activi, energici şi eficienţi. Saturn, aflat în sectorul lor natal, va face un aspect armonic cu Uranus şi, în felul acesta, se vor genera numeroase ipostaze agreabile: fie petrec, fie se bucură de o poveste de dragoste, fie au făcut o cucerire care le umple inima de satisfacţie, fie fac sport şi se relaxează, fie au câştigat nişte bani într-un fel neprevăzut.

În general, aceşti nativi vor fi într-o bună formă fizică. Ceea ce se petrece pe casa familiei din care provin este de natură să-i bucure: calm, pace, linişte, stare de comuniune sufletească. Dacă situaţia se va concretiza altfel decât am anticipat noi, înseamnă cu dizarmoniile din harta lor natală sunt mai puternice decât tranzitele acelui moment, risipindu-le potenţialul bun. Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, posibilele schimbări în regimul financiar îi vor pune în situaţia să refacă un traseu al promisiunilor şi angajamentelor pentru care vor cere o amânare sau o rediscutare a clauzelor, termenelor şi condiţiilor.

O problemă în sine este aspectul profund dizarmonic pe care îl va susţine opoziţia Uranus în Berbec cu Jupiter în Balanţă, respectiv axa caselor V – XI, care poate să patroneze un eveniment ce ţine de prieteni, cunoscuţi, copii, creativitate. Dacă relaţia Saturn-Uranus este armonică, relaţia Jupiter - Uranus este dizarmonică; ele nu se contracarează ci evoluează independent. Aşa s-ar putea justifica stricarea relaţiilor cu un prieten sau cu un grup reunit prin interese şi scopuri comune precum şi tulburările în dialogul sau cooperarea Săgetătorilor activi, implicaţi în multe relaţii socio-profesionale cu persoane din anturajul lor.



Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 24–30 Decembrie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 24 și 26 decembrie dimineața, nu este exclus ca unele cunoştinţe să-i scoată din sărite pe nativi prin ceea ce fac sau ce spun în stânga şi-n dreapta. Între 26 decembrie (după ora 05:20') și 28 decembrie (până la ora 17:12'), perioadă dedicată strategiilor şi chibzuielilor de ordin juridic, legal, moral.Mai poate fi vorba de o preocupare pentru ceea ce e bine, corect, normal sau omenesc să facă într-o situaţie caracterizată prin una sau mai multe interdicţii, limitări sau incapacităţi.

Problema importantă care - i va frământa va privi ceea ce trebuie sau nu trebuie să spună, să mărturisească, să afirme sau să exprime din cauza multor reticenţe şi scrupule stârnite de nevoia de a se purta cu delicateţe, blândeţe, omenie, cumsecădenie sau cu spirit creştin. Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, situaţia va deveni specială pentru mulţi nativi, în virtutea efectelor provocate de faza Lunii Noi, care se va produce pe semnul lor zodiacal, şi care îi va pune în faţa unei situaţii inedite, speciale, importante sau, măcar, modificate, faţă de trecut.

Această schimbare de paradigmă astrală le va impune alinierea la noile comandamente care nu vor fi uşor nici de acceptat, nici de pus în practică: să accepte o retragere, o pierdere, o cedare, un abandon. Nota generală a săptămânii viitoare este dată de Mercur retrograd care le va da peste cap principiile şi deciziile. În acest sens, ziua de 29 decembrie este încărcată de efectele Lunii Pline la 7 grade în Capricorn, în care atât Soarele cât şi Luna vor face conjuncţie cu Mercur, fenomen astral care va permite aducerea la lumină a unor semnificaţii neidentificate de către nativi în zilele trecute şi de care aceştia vor avea nevoie pentru a-şi consolida o atitudine sau o iniţiativă. În casă sau în familie, ordinea normală a unei zile ar putea fi modificată în oricare dintre zilele viitoare.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 24–30 Decembrie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 24 și 26 decembrie dimineața, stres legat de evenimentele oficiale, cu rezonanţă publică, cu impact asupra statutului lor profesional şi social. Din când în când, o undă de noroc, va crea o breşă favorabilă lor, care va echilibra situaţia. Între 26 decembrie (după ora 05:20') și 28 decembrie (până la ora 17:12'), Vărsătorii vor deveni principiali, exigenţi şi vor face dese referiri la politeţe, norme de conduită, educaţie sau chiar legalitate în relaţiile cu unele cunoştinţe care se poartă nerespectuos, abuziv sau care încalcă legi şi principii morale.

Vărsătorii pot beneficia de sprijinul unei instituţii într-un demers oficial pe care l-au făcut deja sau pe care îl vor face, în acele zile, în vederea obţinerii unui drept ce li se cuvine ori pentru a repara o neregulă ce s-a comis în detrimentul lor. La fel de bine, îi poate ajuta o persoană cu funcţie sau demnitate publică care le va înţelege păsul şi care va acţiona corect, în avantajul Vărsătorului nemulţumit. Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, universul interior al acestor nativi se va încărca de problemele care gravitează în jurul unor chestiuni importante din viaţa lor dar care nu şi-au găsit rezolvarea din motive încă neclare.

Efortul de gândire al Vărsătorilor se va concentra pe identificarea acestor cauze. Luna Nouă, care se va produce pe sectorul casei a XII-a, va fi un bun prilej de lămurire. Casa a III-a a comunicării se va limpezi din 30 decembrie, când Uranus va ieşi din mersul aparent retrograd şi, în felul acesta, va permite o mai bună capacitate de a transmite idei şi informaţii, de a asimila cunoştinţe, de a vorbi şi a scrie, de a călători. În schimb, opoziţia Uranus - Jupiter va intensifica problemele majore de conştiinţă, accentuând deziluziile provocate de constatarea că implicarea lor în iniţiativele colective legate de un crez, un principiu sau un ideal colectiv, au dat greş.



Horoscop Pești pentru săptămâna 24–30 Decembrie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 24 și 26 decembrie dimineața, regrete şi enervări îndreptate spre propria persoană. Peştii îşi vor reproşa că au crezut în ceva sau în cineva, că s-au bazat pe informaţii neadevărate şi s-au lăsat păcăliţi. Din când în când, fantomele trecutului îi vor copleşi, făcându-i să retrăiască momentele zbuciumate ale existenţei lor. Între 26 decembrie (după ora 05:20') și 28 decembrie (până la ora 17:12'), posibile promisiuni sau angajamente care, fireşte, nu vor putea fi onorate imediat dar care vor lansa premisele unui salt profesional, al unei ipostaze frumoase, onorabile sau chiar flatante din perspectiva succesului scontat şi al sporului de notorietate.

Aceste noi ipostaze îi vor obliga să ia în calcul sacrificiile pe care ar trebui să le facă.Dar, un aspect nefavorabil, activ în acea perioadă, va fi de natură să-i demobilizeze, pentru moment. Din după-amiaza zilei de 28 decembrie și până la sfârșitul zilei de 30 decembrie, unii Peşti vor avea tendinţa să caute o persoană cu care să se sfătuiască sau în care să găsească un sprijin de nădejde pentru un proiect personal. Luna Nouă, care va influenţa această casă, va genera însă reticenţă, rezervă sau chiar îndepărtare de persoana vizată.

Un fapt, care se va revela în preajma zilei de 29 decembrie, va avea menirea să scoată la lumină un detaliu care va fi suficient de convingător pentru a-i face să nu mai ia respectiva persoană în calcul pentru proiectele lor. Nota generală a săptămânii viitoare va fi dată de planetele în tranzit prin zodia Peştilor şi mai ales de conjuncţia Marte – Neptun, care se va contura pe 30 decembrie şi care va accentua nevoia imperioasă a Peştilor de a trece la acţiune, de a opera o schimbare majoră în viaţa şi activitatea lor, de a-şi urma visul, trăiri resimţite intens, vorba poetului, dureros de dulce. Posibile surprize în regimul banilor, din 30 decembrie, când Uranus va reveni la mersul direct şi nu va mai alimenta complicaţii şi obstrucţii.



Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 24–30 Decembrie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții