Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Luni 9 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 8 ianuarie 2017 | 06:26


Horoscop de azi Luni 9 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 9 Ianuarie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Lucrurile merg ca la carte si ai toate motivele de bucurie cand vezi ce bine se aseaza toate la locul potrivit. Esti pe drumul cel mai sigur catre o victorie de toata frumusetea, dar trebuie sa recunosti ca ceea ce a stat la baza acestei reusite a fost numai gandirea ta pozitiva. Ai avut incredere totala ca vei reusi, ca vei ajunge la acest scop, si iata ca intuitia te-a dus direct la tinta ta suprema. Ai numai motive de satisfactie si de mandrie personala pentru ceea ce ai construit, deci lauda-te lumii, pentru ca ai cu ce! Nu e infatuare, nu e orgoliu, ci e un sentiment de totala fericire ca ai ajuns aici, deci de ce nu te-ai lauda cu asta?



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mintea ta e plina de idei si toate au ca numitor comun lupta pentru adevar. Constiinta isi lasa amprenta pe tot ce faci si consideri ca nu te poti abate de la calea cea buna nici macar un pas. Nu poti accepta sa faci niciun fel de compromis, privesti lucrurile cu maxima seriozitate doar din prisma adevarului, si daca observi chiar si cea mai mica urma de iluzie, de minciuna, de abatere de la reguli, iei masuri imediate. E mai bine sa iei acum aceste decizii radicale, decat sa accepti sa continui un drum stiind ca esti nevoit sa comisi si unele greseli, dar ceva din interiorul tau nu te lasa sa calci pe alaturi. Doar pe calea corecta, asadar!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Uneori, cu cat te straduiesti mai mult sa depasesti un impas, cu atat el devine mai puternic si mai greu de trecut, dar nu te lasa pagubas. Insista, pentru ca este o proba de incercare pentru a-ti testa si tu limitele, pentru a demonstra ca esti capabil de mari reusite, chiar si cand pare mai complicata, si ca daca-ti pui vointa la treaba, depasesti orice hop. Da, poate acum pe loc pare un moment dificil, dar daca nu ai avea parte de asa ceva cum ti-ai da seama cat de pregatit esti, cat de ambitios esti, cat de bine poti trece marile piedici aloe vietii? Pune-ti, deci, ambitia la treaba si vei reusi mai bine decat crezi!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu te astepta ca relatia dintre sexe opuse sa se desfasoare pasnic si armonios, pentru ca oricum ai privi lucrurile, barbatul si femeia nu pot fi la fel. Daca celalalt ridica tonul, incearca sa aplanezi tu conflictul inainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie sa cedeze, deci fii tu balanta care mentine echilibrul intre energiile descatusate. Tu poti fi cheia armoniei depline intre partea masculina si cea feminina aflata azi in conflict, deci accepta faptul ca celalalt e nervos. In fond contrastele de atrag, deci nu-ti displace aceasta lupta intre un el si o ea, indiferent in ce tabara esti.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nervii par sa explodeze la tot pasul, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! Daca tuturor te adresezi cu ton ridicat si nu reusesti sa te adaptezi la stilul fiecaruia, transformi ziua intr-o furtuna ce poate degenera usor in conflicte majore. Chiar daca toate te irita, chiar daca esti nervos la maximum, fa un efort sa mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sarite, pentru ca nu are rost sa le vezi ca pe niste mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea ca lumea incepe sa te evite si chiar sa-ti intoarca spatele daca le vorbesti tuturor cu capsa pusa.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Visezi la clipa cand lumea iti va da dreptate si va recunoaste ca a gresit in etichetele pe care ti le-a pus fara sa le meriti. Tu ai rabdare, convins ca adevarul va iesi la iveala intr-o zi si nu e decat o chestiune de timp pana acolo. Intre timp nu sta pasiv, asteptand din cer o minune, ci cauta argumente, dovezi, documente eventual care sa iti sustina pozitia. Lupta pentru ceea ce ti se cuvine, ca e un drept luat, ca e o rectificare de imagine, ca e o informatie eronata imprastiata in jur, pentru ca ai toate sansele sa faci lumina.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai mintea agera si debordezi de spontaneitate si originalitate, pentru ca toate replicile tale uimesc prin rapiditate si istetime. De fapt, toata lumea stie ca nimeni nu te intrece in domenii intelectuale, procesele gandirii fiind pentru tine extrem de iuti si precise, singurul tau defect fiind un dram de superficialitate care se strecoara in tot ce faci. Daca ai reusi sa te concentrezi mai mult, ai avea parte de rezultate ireprosabile, or, neglijenta, spiritul jucaus si graba iti pot crea neplaceri. Nu vei scapa fara o critica legata de neatentia cu care tratezi lucrurile importante.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai o multime de plati curente de adus la zi, dar inainte de a decide cat si unde dai, mai bine te-ai gandi la datoriile cele mai mari. Ele cer atentie mai mult ca oricand. Te vei simti mult mai liber dupa ce vei sterge de la lista de restante o suma cu multe zerouri. Fa un efort sa scapi de o factura care iti sta pe cap de ceva vreme. Chiar daca nu e o suma mare, ai tot amanat-o pana cand risti deja sa intri pe penalitati, ca atare fa tot posibilul s-o platesti ca sa scapi de-o grija si sa te poti gandi la alte plati viitoare.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Daca erai in cautarea unui colaborator care sa te sprijine intr-un anumit demers, azi ai toate sansele sa il intalnesti. Vei fi multumit de asocierea aceasta, pentru ca va participa cu tot ce stie in ceea ce construiti impreuna. Il vei privi cu respect si cu recunostinta, pentru ca ii apreciezi interventia si superioritatea in anumite privinte. Ai de invatat de la acest coechipier de nadejde si esti fericit ca ai gasit un om inteligent si demn de toata increderea. Acum puteti sa vasliti impreuna!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Daca depasesti influenta nu tocmai placuta a celor care iti tin companie, ai ajunge usor la succes. Nu nimeresti in cel mai constructiv mediu, ci printre oameni pesimisti, tristi, care se tem de orice provocare si se plang intruna de ceea ce nu merge bine. Tu nu esti in aceeasi stare psihica, esti mai optimist, mai tonic, mai dornic de aventura, ca atare ori faci abstractie de asemenea tovarasie nefasta, ori incerci tu sa le ridici lor moralul. Poate au nevoie de o motivatie care sa-i scoata din apatie, iar acea motivatie poate veni de la unul ca tine, plin de energie si de chef!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O vreme, lucrurile au evoluat lent si sigur intr-o directie promitatoare incat erai obisnuit cu acest ritm scazut, care iti convenea de minune, dar azi au capatat un ritm nou: faci un salt mare inainte. Te ia un pic prin surprindere, pentru ca tie iti plac lucrurile care evolueaza incet, dar vei vedea ca aceasta evolutie rapida e binevenita, pentru ca te duce mai repede la scopul visat. E semn ca ai muncit suficient pana aici iar acum intri pe ultima turnanta inainte de marele succes, si ca la ultima suta de metri e normal ca si viteza sa creasca semnificativ. Profita de acest vant prielnic si trage tare: esti tot mai aproape de materializarea unui vis!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Esti inspirat azi de o voce interioara care iti sopteste permanent ce sa spui, cum sa actionezi, ce e de facut in diverse situatii. Este intuitia ta care te sfatuieste de bine, deci merita sa o asculti cu respect si cu incredere. Sunt mii de ganduri care-ti trec prin minte azi, si din toate acestea trebuie sa le alegi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine in situatia de fata. Nu deschide gura pana nu ai gandit de o suta de ori, deci faci o adevarata selectie de idei si de solutii din miile de variante care dau navala in mintea ta. Concluzia pe care o vei trage din acest proces de selectie va fi perfect adecvata tie! Chibzuieste si priveste in interiorul tau!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții