Zodiac chinezesc weekend

Află ce-ți rezervă astrele! Zodiacul chinezesc weekend 26-28 aprilie 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Zodiacul chinezesc ...

Horoscop pentru femei de azi Duminca 15 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 15 ianuarie 2017 | 06:27


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminca 15 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminca 15 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi e o zi in care ai grija de aspectul tau, mai presus de orice. Spa, manichiura, coafor si un masaj care sa le completeze pe toate par sa fie singurele lucruri care iti surad. Poate ca e cazul sa te rasfeti cu tot ceea ce iti doresti!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Inainte de a da ordine, incearca sa te asiguri ca cei care lucreaza pentru tine pot duce la bun sfarsit atributiile pe care le imparti in stanga si in dreapta. Daca esti intr-o pozitie de conducere, se va dezlantui iadul daca nu esti mai chibzuita in alegerile pe care le faci!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Actiunile care tie ti se par evidente, pot aparea la fel si in ochii altei persoane. Asa ca e o perioada perfecta pentru a impartasi aceasta viziune. Sunt anumite sentimente care necesita actiune si cel mai bine vor fi rezolvate daca stabilesti o strategie de comun acord, cu persoana in cauza.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ai de raspuns catorva solicitari de a socializa, insa iti este greu sa faci o alegere. Ai vrea sa te poti imparti, in asa fel incat sa multumesti pe toata lumea. Din pacate, nu se poate asa ca nu mai amana momentul luarii unei decizii!



Horoscop pentru femeia din Leu

Chiar daca ti se pare ca ai ajuns in varful carierei tale, e bine sa evaluezi mai bine oportunitatile pe care le ai. Nu te culca pe o ureche, pentru ca e intotdeauna loc de mai bine. Deschide bine ochii si vei gasi cai de a urca si mai sus!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Schimbari recente neasteptate fac loc unei atitudini mai stabile si mai centrate. Cariera ta intra pe un fagas mai calm. Ai tendinta sa te relaxezi, dar inca nu e totusi cazul sa te culci pe o ureche. Fii mereu in garda!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Probabil ca simti nevoia sa faci o alegere in ce priveste locuinta ta, dar nici ideea de schimbare nici cea de a ramane unde esti nu te incanta. Nu trebuie sa te complaci intr-un mediu care nu iti e favorabil. Confortul poate sa influenteze derularea tuturor activitatilor tale.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va trebui sa fii intr-o continua miscare din cauza unor obligatii sociale in care te-ai angajat. Actuala situatie neplacuta se datoreaza faptului ca nu ai tratat la timp anumite probleme din trecut. Asa ca, de acum inainte, va invata sa rezolvi fiecare lucru la timpul lui!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Mijloacele de comunicare moderne te vor ajuta sa reduci la 0 distanta dintre tine si o persoana draga, a carei prezenta e astazi primordiala pentru tine. Simti nevoia sa iei legatura cu cineva aflat peste mari si tari si iti dai seama cat de mult conteaza tehnologia in viata ta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vei rezolva multe din dilemele tale astazi si vei lasa loc unui respiro in viata ta. Poti, in sfarsit, sa rasufli usurat si sa iti permiti sa te mai si rasfeti. Munca ta va da roade!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi vei nimeri intr-un aturaj vicios, in care nu te simti deloc confortabil. Nu ai cale de scapare, pentru ca e ceva ce trebuie sa duci la capat. Nu uita, nu trebuie sa fii ca ei, dar poti sa dai impresia ca esti, pentru a obtine, pe moment, ceea ce iti doresti.

Horoscop pentru femeia din Pești

Responsabilitatea este cuvantul zilei de astazi. Vei avea de dus la bun sfarsit anumite atributii, care cer dedicarea ta exclusiva. Nu ai timp de altceva, insa rezultatul final va fi pe masura asteptarilor.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții