Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Luni 16 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on luni, 16 ianuarie 2017 | 06:26


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 16 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 16 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Simti ca e cazul sa revizuiesti ceva din propria persoana, insa incepi pe picior gresit. Nu hainele trebuie schimbate, ci atitudinea ta in fata celor care incearca sa profite de tine. Pasivitatea nu iti va aduce nimic bun!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Vrei sa iesi in evidenta, in special prin talentele tale legate de comunicarea cu cei din jur. Asa ca faci tot posibilul sa fii peste tot, sa vorbesti cu toata lumea si sa asculti pe oricine. Nu te suprasolicita!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va trebui sa iti exhilibrezi finantele, chiar daca in trecut eforturile tale de a te disciplina au fost in zadar. Chiar daca esti intr-un rollecoaster din punct de vedere financiar, nu te lasa descurajata! Lucrurile se vor rezolva, daca reusesti sa adopti o atitudine calma.


Horoscop pentru femeia din Rac

Retragerea si contemplarea, care duc la la reinnoire si regrupare, sunt lucrurile pe care trebuie sa te concentrezi acum. Incearca sa te asiguri ca pasesti pe un drum corect, inainte de a inainta!



Horoscop pentru femeia din Leu

Va trebui sa faci ceva schimbari de ultima ora in programul familiei, in asa fel incat sa se plieze pe alte schimbari care apar in agenda ta. Vei starni nemultumirea celor dragi dar, cateodata, trebuie sa mai faca si ei sacrificii pentru tine.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Se prevad schimbari bruste si opozitii subite. Daca adopti un comportament impulsiv, poate ca scapi de tensiune, dar iti creezi un cadru nu prea prietenos.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cauti in spatele cortinelor, examinezi trecutul, in speranta gasirii unor raspunsuri. E constructiv sa analizezi ce ai lasat in urma, dar nu lasa acest lucru sa te abata din drumul actual!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca ai ceva de demonstrat, nu mai cauta sa te bazezi pe experienta anterioara, ca argument suprem. Prezentul e acum si nu e la fel ca trecutul, asa ca foloseste-te de ceea ce e acum pe masa, pentru a-ti sustine parerile. Ce a fost, ramane in urma si nu mai e palpabil!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Esti la un pas de a intra in zona de pericol in ce priveste atributiile de la munca. Ti-ai abrogat cam multe sarcini, care nu sunt tocmai usor de dus la capat. E cazul sa iti programezi o vacanta!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Te asteapta multe schimbari in plan relational, nu numai astazi, ci si in perioada urmatoare. Probabil ca va trebui sa te confrunti cu o despartire, dar nu tebuie sa uiti ca o usa inchisa, inseamna ca o alta se va deschide pentru tine!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti presata din diverse unghiuri si iti dai seama ca trebuie sa faci o clasificare a prioritatilor, dar iti este greu. Un pic de concentrare, o mana de ajutor si, de ce nu, o cafea, te pot scoate la liman.

Horoscop pentru femeia din Pești

Creativitatea poate fi exprimata in atatea feluri si tu te cramponezi intr-un detaliu insignifiant. Lasa-l in urma si largeste-ti un pic domeniul de interes. Daca nu stii sa gatesti perfect, nu inseamna ca nu ai alte mijloace de a impresiona pe cineva astazi.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții