Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Marti 10 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on marți, 10 ianuarie 2017 | 05:34


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 10 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 10 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Trebuie sa te concentrezi pe domeniul caminului, unde cateva probleme se cer "netezite". E cazul sa acorzi atentie si vietii private, inainte ca aceasta sa intre pe nisipuri miscatoare.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

E o zi buna pentru a-ti pune farmecul la bataie si pentru a incerca sa stabilesti conexiuni profunde cu cei care iti ies in cale. Viata ta capata o nuanta mai vie, multumita acestor intalniri inedite.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Noi proiecte te asteapta si ai nevoie sa tragi aer in piept inainte de a te cufunda in ele. Asa ca ia-ti ziua de azi pentru a te bucura de cateva momente de relaxare, inainte ca roller-coasterul sa porneasca.


Horoscop pentru femeia din Rac

Sanatatea iti joaca feste in aceasta perioada. Nu neglija niciun simptom, chiar daca e vorba doar de o ameteala usoara. S-ar putea sa descoperi lucruri mai grave, care au nevoie de itnerventii rapide.



Horoscop pentru femeia din Leu

Primesti vesti nu prea vesele despre un prieten adevarat, lucru care te face sa pretuiesti si mai mult ceea ce ai. Chiar daca nu te bucura sa stii ca el sufera, iti dai seama cat de usor poti sa pierzi tot ceea ce ai.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aveti ocazia sa va faceti prieteni noi, dar mai intai trebuie sa fiti de acord cu parerea filozofica si cu abordarea generala a persoanelor respective. Ceva legat de o cunostinta noua va deranjeaza, asa ca puteti sa va urmati instinctul pana cand veti reusi sa va atasati mai mult.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca inca mai suferi de o fobie sau o trauma din copilarie, astazi, contextul astral te ajuta sa depasesti orice eveniment neplacut din trecut. Cu putina vointa si cu sprijinul astrelor, vei reusi sa treci peste aceste stari neplacute!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

In ce priveste problemele legate de camin, ar fi bine sa adopti o atitudine mai practica. Preocuparea zilei va fi rezolvarea acelor probleme legate de sanatate, bani, munca. Ele iti vor tine mintea ocupata pe parcurul intregii zile.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aceste perioade similare letargiei ar putea fi evitate daca ai acorda ceva timp si odihnei din cand in cand. E bine sa fii dedicata muncii tale, dar trebuie sa gasesti echilibrul prin care sa nu mai fii nevoita sa iti iei o intreaga zi libera, pentru ca nu reusesti sa tii ochii deschisi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E bine sa te retragi din confruntari directe si sa lasi lucrurile sa urmeze un curs firesc. Nu esti intr-o forma favorabila sustinerii unor argumente si nici nu vei avea succes, daca te incapatanezi sa demonstrezi un punct de vedere in care, de fapt, nu crezi cu adevarat.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cariera, statutul social, imaginea publica! Acestea sunt centrele tale de interes in acest moment. De aceea si recompensele si laudele vor curge din plin, multumita atentiei pe care o acorzi muncii tale.

Horoscop pentru femeia din Pești

E bine sa elimini, rand pe rand, micile detalii, pentru a te putea concentra mai bine pe ansamblu. Nu e cazul sa faci din tantar armasar, ci e bine sa pastrezi o viziunea realista asupra lucrurilor. Nu iti pierde calmul, indiferent de circumstante!

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții