Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 18 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 18 ianuarie 2017 | 05:48


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 18 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 18 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai nevoie de un scop, altfel, toata energia pe care o ai se va irosi, pur si simplu. Nu ai nici rabdarea de a sta locului si de a face lucruri banale, dar nici dispozitia necesara pentru a alege ceva interesant, care sa te anime. Astepti sa iti pice totul din cer, dar lucrurile nu merg niciodata asa...

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Chiar daca relatiile tale se recontureaza, nu inseamna ca ele se si incheie. O anumita schimbare din viata ta se reflecta si asupra legaturilor pe care le ai cu cei dragi si ai tendinta sa te descurajezi prea repede in fata acestor perspective.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Trage linia intre ceea ce simti ca trebuie sa faci si ceea ce simti nevoia sa faci. Analizeaza cele doua aspecte si vezi care dintre ele iti aduce cele mai multe satisfactii. Asa vei sti incotro sa o apuci, acum ca ai ajuns la o rascruce in viata ta.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ai de-a face cu o persoana care, in trecut, ti-a demonstrat ca nu te poti baza pe ea. Vei descoperi ca e un om care invata din greseli si vei gasi un partener de nadejde. Trebuie doar sa ii dai sansa sa ti-o dovedeasca!



Horoscop pentru femeia din Leu

E bine ca vrei sa fii independenta financiar, dar pana acolo tot pe altii trebuie sa te bazezi, asa ca nu ii trata ca si cum au si iesit din sfera interesului tau. Daca tot ti-ai pus in cap o strategie, nu lasa la o parte niciun detaliu!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Te simti confuz si hipersensibil la stimulii externi. Sunt prevazute lupte pentru putere, mai ales in sfera domestica. Compromisul e solutia optima, cel putin astazi!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca ai copii, ar fi cazul sa incepi sa pui ceva bani deoparte. Mai ales ca ar trebui sa investesti mai mult in educatia lor. Daca ei sunt in siguranta si tu vei putea dormi mai linistit!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Esti plictisita de anturajul tau, asa ca esti neobisnuit de comunicativa cu vecinii sau chiar cu strainii care iti trec prin cale. Manifesti un interes mare fata de felul in care functioneaza mintea umana, asa ca ai chef sa faci tot soiul de experimente sociale pe cei din jur.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Faci ceva diferit astazi si descoperi intelesuri mai profude in activitatile tale zilnice. Antenele tale sunt bine intinse si captezi orice semnal din jur. Esti in forma maxima, in ce priveste abilitatile de a absorbi orice informatie din jur.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai chef de distractie si nimeni si nimic nu te va opri din aceasta tendinta. Intri intr-un soi de triunghi amoros, care, pentru moment, pare foarte palpitant, dar care iti va da multe batai de cap pe viitor.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pentru moment, o batalie evitata, e o batalie castigata. Nu esti deloc in forma necesara purtarii unei dispute. Mai bine te retragi si gandesti o strategie de viitor.

Horoscop pentru femeia din Pești

E una din acele faze foarte romantice din viata ta, care, pe cat de rare sunt, pe atat de energizante si relaxante. Ii oferi partenerului atentia pe care si-o doreste de mult si el, la randul sau, va sti cum sa iti multumeasca pentru tratamentul special pe care i-l oferi.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții