Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 13 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 13 ianuarie 2017 | 07:38


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 13 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 13 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa iti foarte greu sa te deschizi in fata celor din jur si nu reusesti sa fii directa. Chiar si asa, in ochii celor din jur continui sa pari o luptatoare, care nu e dispusa sa faca niciun compromis cand vine vorba de scopurile personale.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Esti foarte productiva si reusesti sa castigi ceva bani in plus, dar nu par sa se lipeasca de mana ta pentru prea multa vreme. Esti foarte cheltuitoare si, chiar daca acum te bucuri de moment, mai tarziu vei regreta ca nu ai fost mai chibzuita.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va fi o zi in care romantismul se va accentua, pentru a-ti aduce trairi intense si pasionale, alaturi de cineva drag. Atentia iti este centrata pe relatii, fie ele de prietenie sau amoroase. Vei fi nevoit sa coopeerezi cu cei din jur pentru a stabili armonia universului tau.


Horoscop pentru femeia din Rac

Universul iti joaca feste azi. Atunci cand credeai ca esti foarte apropiata de o anumita persoana, constati ca te trateaza deodata cu o atitudine foarte rece si distanta. Asa cum bine iti dai seama, nu e cazul sa faci angajamente. Va trebui sa mai astepti pana cand lucrurile devin mai clare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Simti nevoia sa ai o apropiere mai profunda cu cei din jur. Ai grija unde o cauti. Nu coplesi prima persoana care iti iese in cale cu atentie prea mare. Ce ar fi sa iti suni partenerul si sa iti indrepti spre el aceasta afectiune?


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai de invatat o lectie din jur, dar preferi sa te faci ca nu intelegi ceea ce universul vrea sa iti transmita. Preferi sa te scufunzi intr-o zona de confort, in care ignori tot ceea ce te-ar putea deranja. Incearca ceva nou, nu vei regreta!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

E perioada de varf in sfera prieteniilor pentru tine. Vei fi energica, plina de carisma, un adevarat magnet pentu cei din jur. Pregateste-te pentru multe conexiuni mai intime si pentru conversatii profunde! E o zi plina de surprize!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Un prieten isi face aparitia mai repede decat te asteptai si iti da planurile peste cap. Va interpreta confuzia ta ca pe o nemultumire,asa ca straduieste-te sa iti ascunzi dilema!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Tine-ti antenele ridicate si nu iti fie frica sa reactionezi, ori de cate ori prinzi un semnal. Va trebui sa iti masori pasii si sa ii faci in mod hotarat.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

O relatie poate inflori astazi, dar numai daca tu ii permiti. Visezi de ceva vreme la o oportunitate in acest sens dar, acum ca a venit, te impiedici de temeri destul de stupide. Nu iti fie frica sa pasesti inainte!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Stabilitatea emotionala si judecata corecta pot deschide multe usi in aceasta perioada. Cauta sa faci schimbari pozitive in viata ta acum, in toate planurile. Contactele sociale pot aduce rezultate benefice.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ti s-a dus vestea pentru hotararea de care esti in stare. E timpul sa culegi laurii pentru aceasta trasatura buna pe care o ai. Nu, nu e nevoie sa depui eforturi, recompensele iti vor cadea direct in poala!

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții