Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 6 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 6 ianuarie 2017 | 06:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 6 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ideile pline de culoare sunt ceea ce dau forta zilei de azi. Cu toate acestea, e bine sa ai o oarecare limita cand vine vorba de a le si impune in fata celor din jur. Prietenii poate accepta firea ta autoritara, dar nu incerca asta si la locul de munca!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

E o zi in care va trebui sa te gandesti serios la cum sa rezolvi anumite probleme de ordin familial. Nu reusesti sa iti faci intelese conceptiile si, cu atat mai putin, sa le impui in fata celor dragi. Ai impresia ca nu esti luata serios. Schimbarea atitudinii e un prim pas spre rezolvarea acestor probleme.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi recuperezi o parte din energia pe care ai consumat-o in ultima vreme. Ai o atitudine pasiva, care te impiedica sa te consumi. Ai grija, e o sabie cu doua taisuri!


Horoscop pentru femeia din Rac

Afacerile personale sunt favorizate astazi, mai ales ca nu esti presata pe plan profesional. Ai timp sa rezolvi cateva probleme pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. In sfarsit, ai timp si de tine!



Horoscop pentru femeia din Leu

Cineva isi manifesta nemultumirea in ce te priveste, cu toate ca nu ai intentionat sa faci ceva rau. Cu toate acestea, nu ai de ce sa iti faci griji. Exista o persoana care, din invidie, incearca sa iti caute nod in papura.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi, te simti ca in adolescenta: plina de viata, atragatoare si increzatoare in propriile forte. Motivul? Cupodon te inteapa cu sagetile lui. Incepi sa simti fluturi in stomac si nimic nu te energizeaza mai mult decat o noua dragoste.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Ti-ar placea ca jocul iubirii sa fie mai alert, cu toate ca nu ai parte decat de pasi lenti. Decat sa risti sa te arunci inainte si sa nu te descurci in situatia necunoscuta pe care o creezi.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Banii vor creea un adevarat camp de lupta astazi si te lupti sa obtii ceea ce iti apartine. Cineva incearca sa te priveze de un castig pentru care ai depun mult efort si reuseste sa scoata fiara din tine. Din pacate pentru el, nu e bine sa se puna cu aceasta latura a ta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi va veti simti depasit de excesul de indatoriri pe care le aveti la locul de munca. Plictiseala isi face loc in viata dumneavoastra, de aceea ar fi bine sa cautati sa va extindeti orizonturile.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi nu te simti in apele tale si, din cauza asta, ti se pare ca nu esti deloc atractiva. Ai impresia ca cei din jur nu te apreciaza la adevarata valoare. Ce ar fi daca ai incerca sa iti pui in evidenta atuurile, in loc sa te cramponezi de aceste ganduri nefaste?


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Confuzii, intalniri amanate, programari care nu mai au loc, toate acestea iti aduc frustrari nenumarate in aceasta perioada. Va trebui sa fii foarte insistenta pentru a-i mobiliza pe cei din jur sa se tina de cuvant.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ia timp sa ajungi sa cunosti o persoana si nu te poti baza pe ea atat de repede pe cat ai vrea. Dar asta nu inseamna ca nu are sentimente pentru tine, asa ca nu da inapoi de pe acum. Ai rabdare si lucrurile se vor aseza!

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții