Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei saptamana 2-8 Ianuarie 2017: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 2 ianuarie 2017 | 06:28


Horoscop pentru femei saptamana 2-8 Ianuarie 2017: în funcție de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 2-8 Ianuarie 2017: Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Saptamana aceasta vei da dovada de modestie si rabdare. Vei fi deschis sa-i ajuti pe cei din jur si sfaturile pe care le vei oferi fara nici un pic de retinere vor fi pertinente si ii vor ajuta pe ceilaltisa-si indeplineasca sarcinile. Nu exista nici un semn de indoiala ca eforturile pe care le depui te vor conduce catre un succes impresionant in urmatoarea perioada. Talentele pe care le manifesti vor da roade si te vor sustine in proiectele de viitor.



Horoscop pentru femeia din Taur

Saptamana aceasta singurul dusman cu care te vei confrunta sunt propriile tale ganduri, caci ai intrat in competitie cu propriile frustrari si angoase. Va trebui sa depui un efort dublu pentru a da dovada de determinare, ambitie si constanta in ceea ce faci. Nu te grabi sa iei decizii pentru ca acum trairile interioare iti pot umbri logica si ratiunea. Mai degraba axeaza-te pe actiuni de rutina care iti vor aduce rezultate marunte, dar stabile.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este o saptamana in care viata sociala te va aduce in lumina reflectoarelor. Distractia, petrecerile, muzica vor reprezenta punctele de atractie ale acestei saptamani. Ai muncit mult de-a lungul anului 2016, asa incat meriti cateva zile de relaxare. Inteligenta si capacitatea de a te adapta tuturor situatiilor si persoanelor cu care vei interactiona iti paveaza drumul pentru largirea agendei de cunostinte. Te afli in compania unor persoane puternice si poti conta pe sustinerea lor.



Horoscop pentru femeia din Rac

Esti inteligent, te pliezi perfect pe personalitatea persoanelor cu care intri in contact, asa incat vei evita cu usurinta micile provocari lansate de cei din jur in aceasta saptamana. Ai sustinatori puternici, dar pe de alta parte si multe persoane invidioase ar dori sa se afle in postura ta fie la locul de munca, fie in relatia cu partenerul. Incearca sa nu intri pe aceeasi rezonanta cu acesti oameni deoarece nu vor face decat sa-ti destabilizeze sistemul emotional care si asa este destul de fragil.




Horoscop pentru femeia din Leu

Saptamana aceasta accentul cade pe zona relationala. Cunostintele, prietenii pe care i-ai dobandit de-a lungul acestui an isi vor face timp sa te invite la un pahar de vorba. Daca nu-ti dozezi agenda si nu inveti sa pui limite timpului alocat discutiilor risti sa te pierzi in conversatii fara sens. Fii determinat in a trasa bariere comunicationale.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Esti ingrijorat pentru ca saptamana aceasta ai primit niste vesti care te-au tulburat. Poate fi vorba de starea de sanatate a unei rude ori partenerul de viata iti da batai de cap. In astfel de momente reactiile care nu au fost bine gandite s-ar putea sa duca la rezultate dureroase. Iata de ce iti recomand sa fii prudent si sa nu te lansezi in nici o actiune pe care nu ai evaluat-o cu atentie. Ai rabdare deoarece multe dintre vestile primite acum s-ar putea sa nu fie aliniate la realitate.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca vrei sa te bucuri de succes va trebui sa te pregatesti de ore lungi de munca, sa dai dovada de rabdare si constanta in activitatile pe care le faci. Nu poti atinge obiectivele propuse daca esti incapatanat si refuzi orice sugestie oferita de cei din jur. Trebuie sa lucrezi mult cu tine la capitolul acceptare si orgoliu. Incearca sa-ti stapanesti izbucnirile nervoase manifestate saptamana aceasta pentru ca risti sa atragi dezaprobarea celor din jurul tau.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Subiectul legat de viata domestica pare sa revina recurent si in aceasta saptamana. Relatia cu o ruda apropiata, cu partenerul de viata devine tot mai fragila pe fondul unor frustrari acumulate de-a lungul timpului. Incearca sa-ti manifesti furia intr-un mod constructiv: poti sa faci curat in casa, sa faci ordine in hartii sau sa petreci mai multe ore aplecat asupra asarcinilor de la birou. Nu te lansa acum in dispute verbale si nici nu cere socoteala pentru toate maruntisurile pentru ca de aceasta data s-ar putea sa intalnesti un opozant puternic care sa aiba si el chef de cearta ca si tine. Iti recomand sa fii prudent si sa nu te lansezi in conflicte nedorite.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este timpul sa te transformi, sa-ti schimbi atitudinea. A asosit momentul sa privesti lucrurile din jurul tau cu alti ochi. Trebuie sa depui eforturi constante daca vrei sa schimbi viata ta in bine, iar primul pas consta in a te comuta de la gandirea negativa, de la pesimism si deprimare catre o viziune optimista, stabila si plina de incredere privind viitorul tau.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Saptamana aceasta comunicarea si latura emotionala sunt doua puncte forte care iti vor deschide multe usi. Relatia cu bancile sau cu persoanele importante cum ar fi sefii tai devine din ce in ce mai buna. Gasesti solutii la probleme insurmontabile. Esti vivace si anticipezi cu zece mutari inainte miscarile pe care vor sa le faca adversarii tai. Este o saptamana benefica pentru Capricorn.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti confuz si nu tii cum sa-ti gestionezi relatiile de iubire. Treci printr-o saptamana mai complicata in care intuitia nu te va ajuta deloc, iar eforturile pentru armonizarea situatiei nu-ti aduc rezultate. In astfel de situatii cel mai bine este sa se depaseasca acest blocaj. In urmatoarele saptamani vei vedea ca lucrurile se vor aseza si in favoarea ta.

Horoscop pentru femeia din Pești

Daca te gandesti sa discuti la locul de munca problema unei mariri salariale, atunci nu mai sta pe ganduri: saptamana aceasta este cea mai benefica pentru a pune in practica gandurile si planurile pe care le ai legate de imbunatatirea situatiei financiare. Sefii te incurajeaza, ba chiar par interesati de prestatia ta. Probabil te au “in vizor” pentru proiecte viitoare importante.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții