Horoscop Urania, Pasul Fortunei 14–20 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

vineri, 20 ianuarie 2017

Horoscop Urania saptamana 21–27 Ianuarie 2017 in functia de zodieHoroscop Urania săptămâna 21–27 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 21–27 Ianuarie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 21–27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 21 şi 22 ianuarie (până la prânz), se pot stabili conexiuni între trecut şi prezent, plecând de la amintiri, de la lectura unei corespondenţe sau de la evenimentele de dată recentă care vor pune într-o lumină specială faptele din trecut, dându-le o explicaţie plauzibilă. Este vorba de un proces interior, destul de bogat în conotaţii, care se va plia pe realitatea concretă, făcându-i pe Berbeci să trăiască într-o lume a sufletului şi a psihicului.

Între 22 ianuarie (după ora 12:45') şi 24 ianuarie, nativii vor avea iniţiativă, speranţă, vor face demersuri în vederea stabilirii unui contact cu persoane sau instituţii din străinătate. Alţii se pot apuca de studiul uneia sau a mai multor limbi străine, mai ales în ipostaza de perfecţionare, aprofundare şi rafinare a acestui mijloc de exprimare. Între 25 şi 27 ianuarie dimineaţa, moment de asumare a unor responsabilităţi. Uneori, această atitudine poate veni ca urmare a unei „chemări la ordine”, a unei analize a performanţei lor profesionale, astfel încât, pe fondul unor observaţii cu privire la lipsurile din munca lor, Berbecii să fie nevoiţi să se concentreze şi să schimbe atitudinea faţă de sarcinile de serviciu.

În cazul unor persoane care au funcţii sau cărora li se încredinţează misiuni dificile, se poate vorbi de consultări, îndrumări sau de stabilirea unor condiţii - cadru în care nativii să-şi exercite competenţele şi atribuţiile, ei înşişi aflându-se, permanent, sub un control atent. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35'), surprize cu privire la prieteni sau grupuri bazate pe simpatie sau viziuni comune. Posibilitatea ca, din această perioadă, ei să se apropie ori să se integreze în structuri noi sau să facă cunoştinţă cu personaje - cheie într-o logică a relaţiilor sociale. Întreaga săptămână va sta sub semnul unor mecanisme de gândire care îi vor obliga să reaşeze relaţiile afective pe principii noi.
Horoscop Taur pentru săptămâna 21–27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), răstimp scurt care poate să aducă numeroase ipostaze conflictuale legate de felul în care se derulează niște contracte, la felul în care pot interveni schimbări. Cele mai multe conflicte vor avea o legătură directă cu cariera, imaginea publică și cu exercitarea autorității; fie vor fi provocate de acestea fie, asupra lor, se vor reflecta schimbările contextului pe baza căruia se va desfășura activitatea.

Unele modificări vor apărea brusc, aparent nemotivat, altele, doar intuite, se vor adeveri. Evoluție stranie și, deseori, în defavoarea celor implicați în procese și anchete. Atitudine ostilă față de orice schimbare, orice propunere de reformulare a unei relații. Atenție la factorii de conflict care se vor contura, în acest răstimp, și care pot „exploda” pe 28 ianuarie, când va fi Lună Nouă în Vărsător (casa a X-a a Taurilor). Între 22 ianuarie (după ora 12:45') și 24 ianuarie, dorința de a face niște aranjamente financiare sau de altă natură (avantaj, beneficiu); una dintre direcții, în măsura în care există o logică în tipul de relații ale nativului, poate privi străinătatea, în cazul altora, fiind vorba de găsirea unui cadru legal pentru a le consfinți.

Între 25 și 27 ianuarie dimineața, meditații și considerații pe marginea unor întâmplări care i-au făcut pe nativi să ia decizii, să îmbrățișeze anumite idei sau curente de opinie. Nota generală este de analiză critică, lucidă a acestor atașamente mentale, intelectuale, profesionale, sociale, etc. La cele care se dovedesc a fi fost greșite, păguboase ori periculoase, nativii vor renunța, fără nici un regret. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35'), etapă importantă pentru cei care își doresc o carieră, pentru cei care vor să debuteze ori să se „reinventeze”. Dorința intensă de a înfrânge barierele de rezistență în calea afirmării lor îi pot determina pe Tauri să ia decizii pripite, nesăbuite sau disproporționate.


evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 21–27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), necazuri trecătoare la locul de muncă, pornind de la animozitățile cu unii colegi sau șefi. În unele situații, însă, nu va fi vorba de o tensiune interumană ci de o divergență de opinii sau de o viziune personală în contradicție cu curentul general de opinie care se reflectă în activitatea profesională printr-o anume direcție a deciziilor. În principal, cei născuți în Gemeni vor dori să-și arate dezacordul față de o stare de lucruri, de o idee, pe baza unor argumente de moment, relativ forțate sau vulnerabile la o analiză riguroasă.

Este bine ca aceste păreri și atitudini să fie mai profund analizate înainte să fie rostite sau asumate. Conflictele din această perioadă se pot amplifica, pe 28 ianuarie, pe fondul mai multor tranzite dificile. Între 22 ianuarie (după ora 12:45') și 24 ianuarie, carusel de evenimente de importanță diferită care privesc unul sau mai multe tipuri de asocieri, colaborări, parteneriate, cu sau fără implicarea directă a factorilor externi dar cu miză mare pentru cei cu funcție și postură oficială.

Teoretic, pentru moment, nativii se pot simți bine, în baia de aprecieri, laude și complimente care li se fac. Aspectul este fundamental bun doar pentru cei care desfășoară activități artistice legate de o prestație publică. Pentru restul categoriilor de activități situația este alunecoasă și dublată de factori de imagine precari, schimbători sau duplicitari. Între 25 și 27 ianuarie dimineața, etapă a chibzuielii bănești sau a strategiilor pe fondul unor nevoi financiare de moment. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35'), idei surprinzătoare, valoroase, originale, curajoase. Moment de învigorare mentală, schimbări posibile în planul conștiinței, dorință trăită intens de a face o schimbare personală, de a se îndrepta spre noi domenii de cunoaștere prin învățare sau experiment.Horoscop Rac pentru săptămâna 21–27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), sentimente neîmpărtășite, amărăciuni și tristeți, deziluzii care pot fi provocate de o persoană sau chiar de către copii. Mic moment de criză de creație pentru cei care activează în domeniul artistic: nu au chef, nu au inspirație, nu pot să se transpună în pielea personajului din cauza unui prea plin sufletesc care îi tulbură.

Între 22 ianuarie (după ora 12:45') și 24 ianuarie, posibile reglementări legale în favoarea nativului sau care atrag de partea lui circumstanțe profesionale ce-i dau satisfacție (li se face dreptate, se ridică umbra de îndoială ce s-a abătut asupra lor, repurtează o victorie la locul de muncă, etc.). Racii care au boli sau suferințe fizice vor respinge soluția unui tratament din categoria medicii alternative. Pentru că temerile lor sunt profund subiective (dar explicabile printr-un psihic suprasolicitat), este bine ca acești nativi să nu ia o decizie definitivă în această privință ci doar să o amâne până în momentul când vor fi în formă iar tratamentul va da rezultatele scontate și, nelăsându-se conduși de prejudecăți și false argumente, între timp, să se informeze și să se lămurească.

Între 25 și 27 ianuarie dimineața, discuții preliminare semnării unui act, consultări, „sondarea discretă a terenului” în vederea implicării lor într-o colaborare. Moment de răceală afectivă sau chiar de indiferență în plan conjugal. Perioadă de constrângeri sau contestări care vor pune într-o ecuație dificilă activitatea profesională și responsabilitățile lor publice.
Pe 27 ianuarie (după ora 10:35'), posibile surprize legate de un venit, un beneficiu, un gest cu consecințe materiale, mai ales pe fondul unui eveniment neașteptat, care schimbă datele problemei și care se poate prelungi sau materializa pe 28 ianuarie (când, pe casa a VIII-a, va fi Luna Nouă) sau chiar pe 29 ianuarie, ca efect al acestei conjuncturi astrale.
vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 21–27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), nemulțumiri în legătură cu o chestiune domestică, locativă, funciară sau familială din perspectivă patrimonială. În unele cazuri, această mânie, ce va fi cu greu stăpânită, poate fi provocată de imposibilitatea de a semna actele necesare unei vânzări. Între 22 ianuarie (după ora 12:45') și 24 ianuarie, formă fizică și sufletească bună.

Leii, mai ales bărbații, se vor simți puternici, „în stare de orice”, de a face sport, de a se confrunta cu adversari puternici mai ales în discipline de tip challenge direct și mai puțin în cele de echipă; dar, tot bărbații vor mai avea chef, așa... ca să-și mai ridice moralul, să facă nu una ci, dacă se poate, cât mai multe cuceriri. Leii, de toate vârstele, vor avea o înclinație specială pentru aventură, plăceri trăite într-o cheie a excesului. Între 25 și 27 ianuarie dimineața, realitatea banală, munca, rutina îi va cheamă la ordine. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35'), se va contura prima mare provocare a acestui an, pe fondul prezenței Soarelui în casa a VII-a, unde, pe 28 ianuarie, se va produce o fază de Lună Nouă, ale cărei consecințe s-ar putea perpetua întregul an, în funcție de sectorul pe care îl vor reforma sau de surprizele pe care le vor aduce.

În principal, va fi vorba de chestiuni parteneriale, contractuale, conjugale sau procesuale. Etapa nu trebuie tratată cu superficialitate. Se profilează, în funcție de realitatea biografică a fiecărui nativ, daruri, cadouri, ajutoare. Rămâne activă și riscantă axa celor două case ale comunicării unde, uneori, un fel prea abrupt, neglijent, ostentativ sau lipsit de delicatețe de a se exprima îi poate pune în situația neplăcută de a li se atrage atenția că greșesc. Pe acest sector, va rămâne activ un conflict cu sine însuși, mai ales dacă Leii au fost dezamăgiți de o idee în care au crezut sau de o direcție de viață pe care au îmbrățișat-o, la un moment dat.


Horoscop Fecioară pentru săptămâna 21–27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), discuții neplăcute, situații stingheritoare provocate de persoane necuviincioase la adresa nativilor. A nu se intra în dispute. Între 22 ianuarie (după ora 12:45') și 24 ianuarie, unii nativi ar putea simți nevoia să facă un gest menit să reglementeze o situație aflată în neorânduială sau în întârziere cu privire la o proprietate, o aprobare, un demers legal. Bunele intenții se pot lovi însă de un șir de neconcordanțe, confuzii sau induceri în eroare cărora le pot cădea victimă unii nativi.

Posibil conflict între soțul/soția unei Fecioare și părinții acesteia, bazat mai ales pe antipatie sau pe diferența de mentalitate și nivel social, argumente deseori invocate de de socri pentru a-și justifica atitudinea. Între 25 și 27 ianuarie dimineața, posibile discuții cu privire la viitorul unei relații afective sau al unei relații de tipul părinte/copil. Se pot lua în calcul fapte, vorbe, intenții sau consecințe ale unor decizii mai vechi care nu mai pot fi acceptate. Poziția părinților va una drastică, adesea intransigentă. Cei care sunt implicați în povești de dragoste care „scârțâie” se vor distanța semnificativ de persoana iubită în încercarea de a nu fi influențați de circumstanțele (rugăminți, lacrimi, șantaje sentimentale, etc.).

Cumul de situații, senzații și evenimente generate de sentimentele, convingerile personale și atașamentele Fecioarelor. Poate fi un bun prilej pentru împăcări, concesii, iertări, abordări diferite ale unor situații stingheritoare. Posibile „împăcări dulci” între soții certați de oarece vreme. Nu refuzați, dacă vi se solicită, întâlnirile pentru medierea unui conflict, pentru rezolvarea pe calea bunei înțelegeri a unui litigiu înainte ca el să ajungă în instanță sau chiar aflat pe rol. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35'), surprize la locul de muncă, posibile reorganizări, demisii sau angajări în condiții neașteptate.
Horoscop Balanță pentru săptămâna 21–27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), posibile mici pagube provocate de neatenție sau de reaua-credință a unor persoane care încearcă să-i păcălească pe nativi. Între 22 ianuarie (după ora 12:45') și 24 ianuarie, posibile dialoguri cu oficiali, cu reprezentanți ai unor organisme sau instituții menite să le înlesnească Balanțelor un demers sau care să le acorde aprobări, adeverințe, documente, documentația necesară. Perioadă favorabilă susținerii examenelor. Nu sunt excluse scurtele deplasări dincolo de granițele țării.

Între 25 și 27 ianuarie dimineața, unele persoane vor adopta o atitudine corectă, onestă dar intransigentă față de capriciile sau pretențiile unor membri de familie mai ales dacă acestea contravin intereselor sau principiilor lor de viață. De cele mai multe ori, Balanțele vor percepe aceste dialoguri ca un fel de a li se forța mâna. Planuri de stabilizare domestică. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35') perioadă mai bună, senină, detașată de chestiunile terre à terre cu care și-au consumat timpul și energia în ultimele zile. Disponibilitate spre relaxare, destindere, lectură, spectacol, divertisment de calitate.

Vor fi avantajați cei care desfășoară activități interpretative (pentru, film, TV) prin spontaneitate, ingeniozitate și inspirație de moment ori prin marea capacitate de a improviza. Va rămâne, ca o constantă a întregii săptămâni, preocuparea pentru sănătate. Pe acest sector, se întrezăresc posibile vindecări, nativii fiind mult mai încrezători în șansele lor, pe fondul unei ameliorări a stării lor de sănătate survenită în urma unui tratament sau al schimbării modului de viață care a dat roade, mai ales în plan psihic. În afaceri sau relații parteneriale discrepanțele continuă să creeze situații conflictuale, să strice armonia unei colaborări sau să încurce ițele oricărei negocieri. Posibile blocaje cu temei juridic.

Horoscop Scorpion pentru săptămâna 21–27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), Luna va tranzita semnul zodiacal al acestor nativi și va spori toate trăirile afective. Cei tineri vor fi preocupați de ceea ce simt, ceea ce trăiesc în legătură cu o persoană dragă lor. Dar, în noianul acestor afecte, se vor strecura, în cantități diferite, îndoiala, gelozia, ambiția, dorința de a demonstra ceva. Firea lor bănuitoare le va juca feste și, departe de a fi în posesia adevărului care ar justifica, poate, chinul lor sufletesc, ei nu vor face decât să amplifice niște simple bănuieli sau impresii greșite ori informații care nu au nici un temei.

Este un moment al (auto) înșelării și al subiectivismului pur. Între 22 ianuarie (după ora 12:45') și 24 ianuarie, vor reveni în atenția lor chestiuni de legalitate mai ales în legătură cu banii: justificarea lor, găsirea unor documente, întocmirea unor acte, etc. sau depunerea unor cereri și formulare necesare, în viitor, obținerii a unor sume necesare lor. Între 25 și 27 ianuarie dimineața, Scorpionii vor fi scumpi la vorbă, morocănoși, preocupați obsesiv de ceva anume care îi împiedică să aibă o atenție distributivă. Comportamentul lor va fi marcat de meticulozitate, precizie și perfecționism.

Ca parteneri de dialog, vor fi dificili. Etapa va fi favorabilă, totuși, celor care vor trebui să susțină un examen scris, în domeniul științelor exacte (mai ales matematica), ori probe practice în domenii tehnice unde, contrar unui obicei de curând instalat în manegement-ul cadrelor, vor fi preferați cei mai în vârstă, cu multă experiență. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35'), se vor declanșa tot felul de furtuni, în funcție de situația familială a fiecărui nativ, care va trebui să se confrunte cu situații noi, ciudate, (aparent) inexplicabile în legătură legătură cu patrimoniul lor sau al rudelor, care se vor ivi pe neașteptate și care se pot complica pe 28 ianuarie, când va avea loc Luna Nouă în Vărsător.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 21–27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), universul interior va fi populat de umbre și gânduri deloc constructive: îndoială, neîncredere, dorința de a renunța la un proiect sau la o relație, frica de necunoscut, teama de consecințe din perspectiva unor decizii radicale, etc. Între 22 ianuarie (după ora 12:45') și 24 ianuarie, etapă mult mai bună și diferită de față de zilele anterioare: Săgetătorii vor căpăta încredere în forțele proprii, în logica lor, în dreptatea sau justificarea cauzei lor, în valoarea unor proiecte personale.

Dacă, în urmă cu niște zile, erau depresivi și demoralizați, având tendința să cedeze fără luptă, acum, dimpotrivă, ei se vor mobiliza pentru a susține un factor de evoluție sau măcar de stabilitate din existența lor. Între 25 și 27 ianuarie dimineața, cei mai mulți nativi, care au un mod de viață obișnuit, își fac calcule, numără banii, își restrâng cheltuielile, amână o serie de gesturi care costă. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35'), Luna va începe să traverseze casa a III-a a comunicării și educației primare, pregătindu-se de faza Lunii Noi în Vărsător care va avea lor la începutul zilei de 28 ianuarie.

Dar, fiorii acestui moment se vor simți deja. O anume febrilitate în starea de spirit, așteptarea înfrigurată a unui eveniment pe care îl presimt, toate acestea au darul de a-i transforma în niște ființe sensibile, nu o dată nervoase. Săgetătorii le vor părea unor agitați, vorbăreți, nerăbdători. Felul lor de a răspunde la stimuli, provocări sau chiar participarea la dialog va fi marcată de aceste premize afective. De aceea, în acest răstimp ar fi bine să se evite dialogurile oficiale, declarațiile, interviurile sau replicile publice. Deplasările se pot contramanda peste noapte sau, dimpotrivă, nevoia unei deplasări poate să se ivească pe neașteptate, în buna tradiție a surprizei și contradicției patronată de Vărsătorul activat, acum, de tranzitul puternic al Soarelui.Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 21–27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), dezamăgiri sau enervări provocate de prieteni su apropiați care au tot felul de idei ascunse și interese personale și care încearcă să se folosească de nativ. Între 22 ianuarie (după ora 12:45') și 24 ianuarie, numeroase planuri, de cele mai multe ori rezonabile, corecte sau justificate prin raportarea la modul lor de viață ori la situația în care se află. Dorința lor este de a construi un drum personal, de a limpezi o problemă anapoda care trenează în viața lor. Chiar dacă, în plan practic nu vor fi prea eficienți, în plan mental, lucrurile se vor clarifica iar ideile se vor așeza, fiecare la locul lor.

Între 25 și 27 ianuarie dimineața, Luna le va tranzita semnul zodiacal natal și va fi un aliat de nădejde în efortul lor de a rămâne calmi, stabili, echilibrați în fața unor evenimente din viața lor. Alături de Mercur, Luna le va spori cota de logică, de corectitudine și de adecvare în tot ceea ce vor decide să facă de acum încolo deși, acest lucru nu e ușor de pus în practică din cauza opoziției Uranus/Jupiter care privește casa familiei, a patrimoniului personal dar și casa realizării prin profesie. Capricornii mai au de luptat cu piedicile pe care aceste două planete le ridică, punându-i la încercare.

Pe 27 ianuarie (după ora 10:35'), se anunță surprize financiare, bănești sau materiale, de la caz la caz, în funcție de condiția fiecărui nativ. Surprizele sau ineditul unor evenimente poate continua pe 28 ianuarie, când, pe casa banilor din muncă proprie sau a altor tipuri de beneficii și venituri, se va produce faza Lunii Noi, care va schimba datele problemei. Excelentă rămâne casa a III-a a comunicării, învățăturii sau a deplasărilor care permite mici satisfacții, mici noroace sau ipostaze favorabile soluționării unor aspecte de viață personală pe calea dialogului și a bunei înțelegeri.Horoscop Vărsător pentru săptămâna 21–27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), motiv de îngrijorare cu privire la viitorul profesional, la imaginea lor, la evoluția carierei lor profesionale. Sunt vizate mai ales persoanele active, mature, cu răspunderi multiple. Nu sunt excluse criticile, atacurile, tentativele de subminare a autorității. Începând cu această săptămână și până la jumătatea lunii februarie aceste lovituri directe sau mascate se vor repeta, se vor înteți și îl vor pune pe nativ la grea încercare. Firește, ies din discuție copiii, adolescenții ori cei retrași din activitate.

Între 22 ianuarie (după ora 12:45') și 24 ianuarie, tentativă de a stabili relații corecte, oneste cu prieteni ori de a întemeia structuri organizate, legale, în cadrul cărora să activeze ori să-și pună planurile în aplicare. Între 25 și 27 ianuarie dimineața, Vărsătorii vor face un efort special să rămână calmi, să analizeze corect realitatea cu care se confruntă, să cântărească riscurile, să identifice avantajele din noianul de ipostaze plauzibile pe care le nutresc sau care li se oferă. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35'), Luna, în tranzit prin semnul lor natal, se va apropia de faza Lunii Noi, în chiar semnul lor, ceea ce va putea declanșa schimbări majore (minore?) în orice direcție de viață și activitate.

Va fi o perioadă a evenimentelor neașteptate care îi pot găsi pe unii nepregătiți sau incapabili să se adapteze din mers. Luna Nouă în Vărsător, chiar și fără să declanșeze evenimente vizibile, va determina schimbări în plan mental, psihic, fizic, personal sau social, familial sau profesional valabile pentru anul 2017. Rămâne ca un factor activ întreaga săptămână viitoare, contextul astral consolidat de cele patru planete în Pești, din casa a II-a a banilor, care permit importante câștiguri, avantaje, soluții financiare sau disponibilități profesionale bine (răs)plătite.


Horoscop Pești pentru săptămâna 21–27 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), gânduri amestecate, deloc productive, pentru că sunt ecoul unor fapte din trecut care stârnesc amintiri dezagreabile, regrete sau chiar frustrări. Mentalul Peștilor nu va fi, în acea perioadă, limpede. De multe ori, reacțiile lor vor fi motivate de aceste mânii interioare, de revoltele lor nerostite care-i macină, de neîmplinirile pe care le contabilizează și mai ales de tendința generală de a face bilanțuri subiective în care aducă rău cu rău, niciodată bine cu bine.

De aceea, este indicat să nu rămână prizonierii acestei stări de spirit și să iasă din carapacea lor, prin activitate, distracție, relaxare, terapii, călătorie, viață activă, dedicată unor preocupări utile, nobile, recreative, liniștitoare. Între 22 ianuarie (după ora 12:45') și 24 ianuarie, se ivește o șansă de auita de cele rele și de a se dedica unor provocări profesionale care le pot umple inima de bucurie. Uni pot avea satisfacții chiar mondene, alții prin recunoașterea care li se arată își pot reveni, cât de cât, la o stare sufletească normală.

Între 25 și 27 ianuarie dimineața, chiar dacă și-ar dori să comunice cu un prieten apropiat acesta este ocupat, lipsește și nu e la dispoziția nativului din Pești. Grupurile de cunoștințe, de asemeni, ca un făcut, s-au risipit încât, din nou, Peștele se va simți singur. Pe 27 ianuarie (după ora 10:35'), se poate vorbi de o revoluție interioară. Nu sunt semne că s-ar petrece lucruri rele în lăuntrul Peștilor, dimpotrivă, sunt destule indicii că, în acest răstimp, tot felul de alchimii astrale se pregătesc în avantajul acestor nativi.Presimțirile unora se pot adeveri ulterior acestei etape, pe 28 sau chiar pe 29 ianuarie, în legătură directă cu Luna Nouă din Vărsător (casa a XII-a a cerului lor astral) și care are menirea să-i pregătească pentru o viitoare ieșire la rampă.

Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 21–27 Ianuarie 2017

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5