Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Luni 20 Februarie 2017

Written By NIKE B. on luni, 20 februarie 2017 | 05:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 20 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 20 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Pluteste in aer o energie care iti va plasa mingea direct in poarta. Veti fi atras de posibilitatea unor noi proiecte, in care tindeti sa va aruncati cu entuziasm. Orice demarati in acest moment, va fi acompaniat de noroc si succes.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Cei din jur iti dau impresia ca te inteleg si ca iti sunt alaturi, dar simti ca, de fapt, nu sunt de acord cu deciziile tale. Daca asa simti, incearca sa ai o discutie mai profunda cu ei, din care sa intelegi exact ce gandesc despre tine.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi, viata dumneavoastra e ca un roller-coaster. Nu sunteti multumit de relatiile cu cei din jur. Mai bine va axati pe ceea ce va multumeste, decat sa mai cautati nodul din papura.


Horoscop pentru femeia din Rac

Trebuie sa aveti incredere in propria intuitie in ce priveste noile relatii care apar la orizont. Daca aplecati urechea la sfaturile celor din jur, nu mai ajungeti nicaieri. In ce priveste viata amoroasa, ascultati-va instinctele.



Horoscop pentru femeia din Leu

Povestile de dragoste neasteptate sunt captivante, dar dureaza putin. O persoana pe care o intalniti va entuziasmeaza cu usurinta, dar nu va asteptati sa fie o relatie de lunga durata. E o faza trecatoare in viata dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Intampinati piedici in indeplinirea viselor dumneavoastra. Mai ales ca, astazi, incepeti sa aveti indoieli in ce le priveste. Daca petreceti putin timp pentru a reflecta la ce va doriti cu adevarat, veti iesi dintr-o situatie care va pare ca un drum inchis.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Principalul plan pe ordinea de zi este largirea spatiului in caminul tau. Simti nevoia sa aerisesti camerele, sa schimbi aranjamentul si dai un aer nou in locul in care te afli.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va agatati de trecut, mai ales de perioada cresterii. Simtiti o mare nevoie sa fiti invaluit de protectia materna, pe care o veti cauta in persoana iubita.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Intelectul va functioneaza la cote maxime si va este sustinut de personalitatea dumneavoastra unica. Se prevede o calatorie in care veti intalni oameni noi. Povestea de dragoste debuteaza instabil, dar va prinde contururi placute in viitor.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti foarte persuasiv astazi, deoarece e o colaborare perfecta intre inima si minte. Ziua de azi se construieste din conexiuni, discutii amiabile si relaxare prin lectura.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ceea ce nu stiti va poate face rau, de aceea ar fi bine sa adunati cat mai multe informatii puteti. Sinceritatea e cea mai buna politica, in masura in care nu raniti prin ea.

Horoscop pentru femeia din Pești

Relatiile dumneavoastra sunt pe focuri astazi. Sunteti in priza, comunicativ si plin de idei. Relaxarea va este adusa de sport sau de o plimbare prelungita.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții