Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 24 Februarie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 24 februarie 2017 | 06:20


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 24 Februarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 24 Februarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Tranzitul planetar va sporeste energia si vitalitatea. Propria dumneavoastra vointa va fi un stimul si pentru cei din jur. Nu lasati nimic neterminat, lucru care va aduce respectul celor din jur. Simtiti o mai mare nevoie de afectiune decat de obicei.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi sunteti deosebit de cheltuitor si va atrag tot soiul de lucruri extravagante, dar inutile. Riscati sa fiti inselat cu usurinta de oamenii de vanzari care va ies in cale.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Veti fi ca un purtator de cuvant al intregii lumi astazi. Prezenta dumneavoastra are un efect puternic asupra celor din jur. Cei din jur va vor lua drept exemplu, lucru care va va spori increderea in propria persoana.


Horoscop pentru femeia din Rac

Vremurile schimbatoare va aduc un plus de profunzime in felul in care priviti lucrurile. Nu va scufundati in situatii dificile, mai bine va axati pe zonele care va permit sa va redefiniti si redescoperiti propriile contururi.



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca vrei sa beneficezi de ceva castiguri financiare, e timpul sa inchei intelegerea pe care ai tot amanat-o. Daca instinctul de indeamna sa impingi limitele un pic mai departe, nu ezita! Fa ce trebuie sa faci, pentru a obtine castigul atat de necesar!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu va descurajati in fata fleacurilor. Chiar daca va impiedicati, nu uitati ca orice drum e presarat cu pietre. Daca faceti din tantar armasar, riscati sa irositi energie pretioasa pe lucruri minore.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti foarte vehement cand vine vorba de exprimarea afectiunii fata de persoana iubita. Simtiti nevoia de apropiere si conexiune emotionala. Va simtiti in largul dumneavoastra alaturi de partener.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca sunteti interesat de chestiuni spirituale, astazi vor iesi la suprafata. Lenea va determina sa evitati discutiile prea complicate, dar daca nu va explicati viziunile "buddhiste", veti fi perceput negativ de cei din jur.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cat trebuie sa alergati dupa un vis pentru a va da seama ca s-ar putea sa nu va fie potrivit? Faceti greseala de a da vina pe circumstante pentru esecul propriilor perceptii. Fiti mai atent la cauzele interne ale nemultumirilor dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

In ce priveste problemele din cariera, e bine sa ai incredere in intuitia ta si pregateste-te sa fii prima persoana care ofera o solutie pentru problemele care se ivesc. Cei care ezita au de pierdut asa ca nu iti permite sa sovaiesti!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o perioada destul de grea, pentru ca ti se atribuie responsabilitati care, in mod normal, nu iti apartin. Atributiile care iti parea incheiate capata noi aspecte, care necesita si eforturi suplimentare.

Horoscop pentru femeia din Pești

Relatiile sunt sub reflector. Sunteti nevoit sa alegeti intre doua situatii neplacute. Bazati-va pe intuitie si veti face alegerea corecta.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții