Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 19 Martie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 19 martie 2017 | 06:12


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 19 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 19 Martie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Aflati ceva care va deschide ochii in legatura cu o experienta pe care o respingeati din start. E o perioada buna pentru studiu.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi actionati in discordanta cu propria minte: vreti una, dar faceti alta. Luati o decizie si urmati-i cursul, orice oscilare e o irosire de energie.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o buna ocazie sa va debarasati de cateva indatoriri legate de munca. Nu va simtiti vinovati, asa le oferiti si altora ceva de facut.


Horoscop pentru femeia din Rac

Cineva va salveaza atunci cand va asteptati mai putin. Pastrati-va increderea, universul nu va lasa de unul singur, intervine doar atunci cand e reala nevoie.



Horoscop pentru femeia din Leu

Chiar daca nu simtiti nevoia sa urmati multimile, nu va fie frica sa legati noi relatii. Emotiile traite astazi pot reactiva rani vechi, dar profitati de acest lucru pentru a le inchide pentru totdeauna.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

O schimbare este la fel de buna ca o vacanta, de aceea evaluati posibilitatile pe care vi le ofera atat viata profesionala cat si cea personala. Daca va tineti departe de prieteni, veti lua deciziile corecte.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Reflectorul se opreste pe viata de familie. Daca i-ati neglijat pe cei dragi, aveti acum ocazia sa va luati revansa.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Felul in care cei din jur va privesc va ofera o noua perspectiva asupra propriei persoane. Starile de spirit pe care le incercati va abat de la caile obisnuite. Nu va aplecati urechea la argumente slabe.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Problemele legate de cheltuieli va deprima, in ciuda faptului ca atmosfera din camin e foarte favorabila unor noi baze financiare. Aveti ocazia sa va mutati biroul in propria casa.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Partenerul are in cap un plan cam periculos, dar ar fi bine sa ii dati unda verde. Are nevoie de ceva iesit din comun si daca ii transmiteti propriile temeri, ii veti induce o stare de plictiseala. Sprijiniti-l!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca nu puteti fi consecvent in munca astazi, mai bine va luati o zi libera si reveniti cand veti avea forte proaspete. E o perioada in care productivitatea nu e deloc la cote bune. Nu va pierdeti timpul si energia inutil!

Horoscop pentru femeia din Pești

Participarea dumneavoastra la planurile familiei ar putea rezolva o problema actuala. Folositi-va timpul mai eficient pentru a ii satisface pe cei dragi si pe dumneavoastra insiva.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții