Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 29 Martie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 29 martie 2017 | 06:03


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 29 Martie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 29 Martie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi sunteti puternic conectat la cei din jur, de aceea starea lor de spirit va impune ritmul dumneavoastra personal. Nu actionati impulsiv si nu veti avea nici un regret.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Norocul va surade in cele mai neaasteptate domenii. Un prieten va aduce vesti care va entuziasmeaza. Veti constata ca lucrurile bine facute necesita timp si angajament.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ar fi bine sa va imbunatatiti conexiunea cu latura emotionala astazi. Cea mai buna metoda de a obtine ce doriti in plan emotional e comunicarea sentimentelor. Numai asa veti obtine intelegerea celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu e o idee buna sa va scufundati in munca azi. Relaxati-va si veti fi sigur ca, odata calmat, veti face munca mult mai bine.



Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti agitat si tot cautati adrenalina oriunde, numai in locurile in care va aflati de fapt nu. De obicei, actiunile sunt cele care vorbesc despre dumneavoastra, asa ca mai bine ganditi mai putin si faceti mai multe.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

O parte din presiunile de la locul de munca dispar astazi. Aveti parte de socializare si la locul de munca. Sunt posibile relatii amoroase in acest context.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

E o zi in care fie imbunatatiti vizibil o relatie deja existenta, fie puneti bazele uneia noi, care se va dovedi trainica. Sunt aduse la lumina secrete vechi, de care nu aveati idee.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Suntei cam strans la punga si cei din jur va eticheteaza ca fiind unchiul Scrooge al grupului. Incercati sa cheltuiti mai putin si explicati-le celor din grup ca putina economie nu strica.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Se intrevede o impacare cu cineva, sustinuta de sentimente vechi reaprinse. Veti pune mana pe telefon si va veti confrunta cu incertitudinile trecutului.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va tenteaza ideea de a face un pas riscant in viata profesionala. E bine sa aveti speranta si incredere in fortele proprii, dar nimic nu functioneaza mai bine decat faptele. Informati-va bine inainte de a lua o decizie.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Partenerul va surprinde cu brusca grija fata de aspectul sau, lucru care va face sa va ridicati si dumneavoastra standardele. Faceti o pereche sclipitoare astazi!

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi simtiti nevoia sa va petreceti timpul intre patru pereti. Caldura si atmosfera armonioasa a propriului camin vi se pare mai atragatoare decat nebunia unei petreceri.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții