Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Citește Horoscop dragoste Aprilie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 9 aprilie 2017 | 09:42


Citește Horoscop dragoste Aprilie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop dragoste Aprilie 2017


Horoscop dragoste aprilie Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Una din doua, luna asta, pentru nativele din zodia Berbec. Sau ii dai tu lui papucii, sau el tie inelul de logodna. Sau poate amandoua, chiar in ordinea asta. Va certati si va impacati cu surle si trambite. Fie suferinta, fie fericirea sunt la cote maxime. Cert e ca retrogradarea lui Venus si Mercur iti schimba radical viata amoroasa in aprilie. Pe termen lung.




Horoscop dragoste aprilie Taur (21 aprilie - 21 mai)

Niciun barbat pe care-l vrei nu-ti rezista, daca-ti pui in minte sa-l cuceresti. Se prea poate sa ai mai multi pretendenti intr-un interval destul de scurt. Riscul e sa nu faci alegerea cea mai buna daca le cantaresti calitatile si defectele ca la targ. Incearca sa simti mai mult si sa judeci mai putin. Relatiile deja fragile, care scartaiau de ceva vreme nu prea au sanse sa treaca de perioada asta involburata.



Horoscop dragoste aprilie Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Asteapta-te la cateva meciuri intre tine si omul iubit! Nu castiga nimeni si nu rezolvati nimic, dar daca esti stapana pe situatie si nu te ambalezi prea tare, macar nu se lasa cu lacrimi si despartiri. Nu lua decizii pripite si da-i o sansa sa-ti spuna singur ce are de spus, intuitia ta nu e de luat in seama luna asta. Diplomatia e cheia de care ai nevoie ca sa-i deschizi sufletul.

Horoscop dragoste aprilie Rac (22 iunie - 22 iulie)

Esti irascibila, partenerul simte tensiunea, se revolta si-ti taie de la radacina orice elan. Situatia nu e deloc pe placul tau. Ai face bine sa-ti domolesti iesirile nervoase si sa vorbesti cat poti de calm. Musca-ti limba mai bine, decat sa arunci cuvinte dureroase, pe care nu le mai poti lua inapoi. De tine depinde sa sari cu gratie peste saptamana patimilor amoroase!



Horoscop dragoste aprilie Leu (23 iulie - 22 august)

Iti lipseste cumpatarea. Chiar daca v-ati cunoscut de o luna, ai vrea sa va mutati impreuna sau chiar sa va casatoriti maine. Nu te grabi, n-au intrat zilele-n sac. Si lasa deoparte mofturile si bosumflarile nejustificate, n-ai castig de cauza luna asta. Daca-ti iese in cale un fost iubit si te gandesti sa va mai dati o sansa, asigura-te mai intai ca s-au rezolvat problemele care v-au despartit prima oara!


Horoscop dragoste aprilie Fecioara (23 august - 21 septembrie)

E cam agitata viata ta sociala in perioada asta, dar cea intima devine de-a dreptul incantatoare. Partenerul te surprinde in cele mai placute moduri, iar daca ai dus dorul cuiva in ultima vreme, iti iese-n cale pe neasteptate si ramane langa tine. Micile probleme de comunicare le rezolvati usor spre final de aprilie, cand astrele sustin calatoriile romantice. Esti printre norocoasele lunii!


avon.ro%20


Horoscop dragoste aprilie Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ce nu va omoara relatia luna asta, va uneste pe viitor. Pare greu de crezut, dar momentele dificile prin care treci alaturi de partener vor ajunga sa va apropie si mai tare unul de altul. Nesiguranta e prima pe care trebuie sa ti-o scoti din minte si din suflet, mai ales pe 11 aprilie, cand e luna plina in semnul tau. Pe cat posibil, evitati discutiile in contradictoriu. In special cele pe tema banilor.






Horoscop dragoste aprilie Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Esti tentata sa petreci mult timp cu parintii, surorile, rudele sau singura si prea putin cu partenerul de cuplu. Iar el te vrea aproape, nu ti-ar lasa o clipa de respiro. Ca sa vezi si tu cum e sa fie posesiv! Cuibariti-va amandoi in dormitor si stati acolo singurei macar vreo doua zile. E momentul sa fiti romantici si sa va faceti planuri de viitor.



Horoscop dragoste aprilie Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu trage de o relatie de care te indoiesti cu toata fiinta. Sigur nu e el ultimul barbat de pe planeta si nici singurul care are cu tine planuri serioase. Daca nu va leaga nimic in afara de insistenta lui, mai bine spui pas din timp, indiferent de alte avantaje. Esti singura? S-ar putea sa se lase cu o indragosteala neasteptata. Bucura-te de moment, dar da-ti timp sa-l cunosti mai bine.




Horoscop dragoste aprilie Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Atentie, risc de rupturi iremediabile! Daca asterni pe o foaie de hartie plusurile si minusurile relatiei, s-ar putea sa-ti dea cu virgula si sa simti un imbold puternic de a pune punct. Oscilezi intre nevoia de romantism si cea de libertate. Nu lasa loc de interpretari cand vorbesti cu partenerul, spune-i exact ce iti doresti si ce nu.




Horoscop dragoste aprilie Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Daca esti la inceput de relatie, toate iti merg struna. Dar cuplurile in care deja a intervenit rutina si blazarea pot avea neintelegeri pe subiecte de discutie vechi, pe care le depasesc doar cu multa comunicare si intelegere. Se cere sa renuntati amandoi la orgolii ca sa aveti o sansa. E foarte posibil sa incepi o idila cu un barbat pe care-l vedeai doar ca pe un bun prieten.

answear.ro%20

Horoscop dragoste aprilie Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna asta nimic nu scapa de analiza ta minutioasa. Te intrebi daca esti intr-adevar langa omul potrivit si daca merita sa te mai zbati pentru relatia asta. Readuci in discutie situatii neplacute din trecut si rascolesti amintiri dureroase. In loc sa cauti probleme, ar fi mult mai util sa gasesti solutii! Daca esti singura, reusesti sa atragi atentia asupra ta in mod placut.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții