Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Joi 22 Iunie 2017

Written By NIKE B. on joi, 22 iunie 2017 | 06:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 22 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 22 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Un val constant de energia fizica iti permite sa fii in stare sa faci ce iti doresti fara prea mult stres, manat/a de o armonie si relaxare care nu iti consuma energia in exces. Proiectele pe termen lung sunt bine venite caci dispui de rabdare sa te ocupi de ele.



Horoscop pentru femeia din Taur

Practic, succesul tau financiar sau personal (sau ambele) depend de capacitatea ta de a inspira incredere si sentimente profunde si de crezul ca ideile si conceptele tale sunt corecte. Asta este ceea ce oamenii asteapta de la tine momentan. Daca poti face ca parerile tale sa devina si ale lor, atunci puteti lucre impreuna . Si daca mai combini asta si cu convingerile tale ca vei avea success, atunci asta este si mai probabil sa se intample.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Evoluezi in mod constructiv, pe plan profesional sau in afaceri, acest aspect iti poate imbunatati statutul financiar. Desi pana acum ai detestat rutina, te vei gasi intr-o postura in care trebuie sa acorzi atentia cuvenita delatiilor.


Horoscop pentru femeia din Rac

Evenimente placute dar neasteptate, noi cunostinte, sau o atitudine deschisa in relatiile cu ceilalti fac ca acesta perioada sa fie motivanta si placuta. Vei iesi din rutina, pentru ca vrei sa experimentezi si sa fii spontan/a. Vei avea parte de o schimbare de decor. Intalnirea cu o veche cunostinta poate fi distractiva.



Horoscop pentru femeia din Leu

Probabil ca aceasta este una dintre cele mai romantice perioade ale vietii tale. S-ar putea sa iti descoperi marea dragoste sau doar te vei indragosti. Ar trebui sa-ti mearga bine si cu banii. Daca ai vreun talent legat de artele fine, acum ar fi cazul sa il arati.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

O activitate productiva se iveste acasa. Imbunatatiri pe care le faci singur, muncind mult sa-ti aranjezi casa cum iti place, sau sa-ti faci niste proiecte ambitioase in casa sau in curte pot fi trecute in agenda ta. Tensiunile cu rude apropiate pot reprezenta o sursa de stres in aceasta perioada.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca sunteti parinte, inseamna ca va veti petrece majoritatea timpului in preajma copiilor dumneavoastra. Daca v-ati sacrificat timpul personal si in trecut astfel incat sa aiba o dezvoltare propice, nu veti avea probleme nici acum. Pe de alta parte, daca i-ati neglijat in trecut, s-ar putea ca echilibrul karmic sa se intoarca impotriva dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Evita sa accepti noi provocari, fara sa stii in ce te implici. Daca esti prea agresiv/a si sigur pe tine, poti da de bucluc. Canalizeaza-ti aceasta energie constructiv si actioneaza cu discretie si moderatie.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Exista unele contradictii in planurile de calatorie in acest moment si daca asta depinde de altcineva te simti depasit/a de situatie avand in vedere circumstantele. Va trebui doar sa te decizi si sa le dezvalui si celorlalti planurile tale in loc sa te increzi in oricine.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Simtiti nevoia sa va aprofundati studiile, pentru a putea inainta in cariera. Oricum ar fi, nu o faceti de unul singur. Prietenii pot fi un real sprijin in progresul dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Te poti bucura examinandu-ti realizarile sau barfind. Iti valorifici latura intunecata, partile mai secretoase si nu te incurci cu probleme care implica sensibilitate.

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu trebuie sa faci mult efort ca sa-ti imbunatatesti statutul, in felul asta el va ramane constant . Asta este valabila si pentru partenerul de viata, fii generos/oasa atunci cand iti permiti. O mana de ajutor este cea mai buna investitie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții