Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei de azi Joi 29 Iunie 2017

Written By NIKE B. on joi, 29 iunie 2017 | 07:14


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 29 Iunie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 29 Iunie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Pastreaza-ti destul timp pentru situatiile de urgenta care vin rapid si iti solicita atentia. Concentreaza-te asupra problemelor care au nevoie de rezolvare acum si tine-ti ideile pentru momentele in care vor putea primi atentia necesara, Poti sa culegi roadele de pe urma unor relatii stabilite recent.



Horoscop pentru femeia din Taur

Profitul din surse neasteptate sau chiar misterioase este tot profit, iar o mana de ajutor din necunoscut te face sa simti ca ai un inger pazitor. Nu i te impotrivi, dar nici nu incerca prea mult sa iti explicit situatia. Cateodata, lucrurile decurg usor si se aseaza la locul potrivit.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

O obligatie importanta, atat in viata personala cat si in cariera sa oscilezi intre doua situatii dificile. Poate ca te bucuri de un nou success si o dezvoltare profesionala, dar simti ca lasi pe locul doi familia si relatia ta romantic. Este o problema ca a analiza cu atentie ambele aspecte si de a stabili o armonie intre factorii din cele doua domenii ale vietii, asa incat sa existe un echilibru si sa primesti dragostea si atentia pe care o meriti.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi esti mai mult rationala decat sufletista! Agitatia mentala si un oaspete nestaptat genereaza multa teniune acum. Si s-ar putea sa te descarci pe cine nu trebuie intr-un moment nepotrivit. Incearca sa nu ajungi in asemenea situatii care implica multa frustrare, sau daca trebuie evita cu orice pret frustrarea.



Horoscop pentru femeia din Leu

Vei avea mai putine probleme cu sarcinile de rutina decat cu cele noi, asa ca este momentul sa scapi de treburile de rutina si sa faci loc pentru noi actiuni. Este de inteles ca esti frustrat ca faci progrese lente, la la ritmul actual, vei recupera din urma sufiecient de repede.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Perfectionarea personala si infrumusetarea sunt calea pe care trebuie sa o urmezi, dar la mijloc se poate strecura delasarea, asa ca ai grija sa nu exagerezi doar pentru ca un te poti abtine. Cumparaturile spontane sunt prea usoare- fii bun/a cu tine insuti/insati insa ai grija la cat cheltuiesti.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Unii oameni incerca sa te convinga sa acionezi inainte de vreme- gandeste-te de doua ori inante sa te arunci cu capul inainte. O calatorie poate avea niste riscuri neprevazute sau iti poate consuma energia. Planurile concepute pe fuga pot parea atractive pe moment, dar nu vor mai parea atat de frumoase dupa ce te calmezi.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca planuiesti o achizitie noua, cum ar fi o masina sau un alt lucru mai important, mai bine te-ai duce sa ceri sfatul cuiva mai in varsta, cu mai multa experienta ca tine in astfel de chestiuni. Ego-ul tau poate fi puternic, dar o data ce ai facut achizitia, nu mai poti da inapoi. Ia in considerare sfatul pe care il primesti de la cineva putin mai intelept.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Asteptati-va la multe telefoane, mesaje si activitate. Veti pleca de acasa. Veti merge intr-o calatorie lunga, care s-ar putea sa va schimbe stilul de viata.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai capacitatea de a medita si de a-ti controla starile, precum si de a transmite si trensforma energia. In acesta perioada esti interesata de capacitatea de a vindica sau de alte talente spirituale care scot la iveala shamanul din tine. Esti marcata de o dorinta puternica, care iti da puterea de risipi iluziile cu ajutorul mintii tale stralucite.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa fii interesata de lucruri oculte si aceast aspect va scoate la iveala amintiri sau impresii din trecut care iti afecteaza comportamentul din prezent. Este un ciclu de transformare pozitiva si libertate, dar trebuie sa fii pregatita sa lasi in urma trecutul in loc sa te agati de acele lucruri care nu-ti mai servesc la nimic.

Horoscop pentru femeia din Pești

Problemele personale pot trece inaintea celor profesionale, iar faptul ca esti avertizat nu te face si sa iti indeplinesti datoria. Nu te astepta la ce e mai bun nici pe plan sentimental, nici pe plan personal, dar asigura-te ca ai grija de ambele aspecte. Pe moment, viata personala si problemele partenerului sunt dominante.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții